Προς το περιεχόμενο

Total War: Rome II

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ ωραίο το link, μου έκανε εντύπωση ότι ακόμα παίζουν τόσοι πολλοί το Skyrim (παιχνίδι του '11), κάψιμο στο FM14+13, και τέλος το Rome2  να είναι πίσω από το CivV, καθώς το Civ βελτιώθηκε κατά πολύ με τα patches-expansions, ενώ στο Rome ασχολούνται με dlc της πλάκας.

To Skyrim,αντίθετα με το RomeII έδειξε ότι νοιαζόταν για τους χρήστες με πλήρη υποστήριξη modding,συνεχή patch για τα bugs και ουσιαστικά Dlc(που κανονικά δεν έπρεπε να υπάρχουν,αλλά τεσπα).

Όλα αυτά για ένα παιχνίδι που ακόμη και στην πρώτη έκδοση του ήταν έτη φωτός μπροστά από το εξάμβλωμα που λέγεται RomeII.

Η σύγκριση είναι πολύ καλός τρόπος να δεις τι μπορεί να κάνει κάποιος σε μια ιστορική σειρά παιχνιδιών.

Είτε να πέσει με τα μούτρα στην μάσα,ξεχνώντας το παραδοσιακό κοινό και παράγοντας ένα εξάμβλωμα με μόνο θεαματικό το hype(και τα λεφτά που ξοδεύτηκαν για αυτό) είτε να προσπαθήσει και να επιτύχει να παράξει κάτι που όχι μόνο τιμά το όνομα της σειράς,αλλά το ίδιο θεωρείται ποια κλασσικό στον χώρο(το οποίο βέβαια δεν είναι τέλειο,αλλά τουλάχιστον δείχνει καλή προσπάθεια).

• Like 1
  • Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πολύ ωραίο το link, μου έκανε εντύπωση ότι ακόμα παίζουν τόσοι πολλοί το Skyrim (παιχνίδι του '11), κάψιμο στο FM14+13, και τέλος το Rome2  να είναι πίσω από το CivV, καθώς το Civ βελτιώθηκε κατά πολύ με τα patches-expansions, ενώ στο Rome ασχολούνται με dlc της πλάκας.

Τακτική της sega πλέον.Το ίδιο κάνει και με τα υπόλοιπα παιχνίδια της.

Δημοσ.

Εγώ αντίθετα με εσάς πιστεύω οτι το Game είναι σε πολύ καλό δρόμο, και αργά η γρήγορα θα έρθει και το expansion!

Άνυπομονώ να παίξω με Thracian!!

• Like 2
Δημοσ.

Άν δεν κάνω λάθος το είχαν αναφέρει οτι το πιο πιθανό είναι να υπάρξει χωρίς όμως να είναι κάτι σίγουρο, κάπος έτσι ήταν τα λόγια σε μια pre-interview σε καποιο site που είχα διαβάσει πριν κυκλοφορίσει το Game (δεν θυμάμαι δυστυχώς)

Δημοσ.

Αν στο εξάμηνο και/ή μετά το expansion δεν έχει διορθωθεί το game τότε μάλλον θα παρατηρούν και οι ίδιοι τη προσπάθεια.Ως λάτρης όλης της σειράς εκτός shogun αφού έχω μια αντιπαθεια για οτιδήποτε έχει να κάνει με Ιαπωνία Κίνα Κορέα κλπ αντέχω να περιμένω παίζοντας Medieval 2 εδώ και δυο μήνες προσπαθώντας να ξεχάσω ότι έχει βγει νέο TW και μάλιστα της αγαπημένης μου εποχής της ΕλληνοΡωμαικης.

Το βλέπω πολύ δύσκολο να φτιαχτεί τόσο ώστε να με κάνει να μη μπορώ να αντισταθώ σε one more turn με βάση τα όσα διαβάζω και εδώ αλλα κυρίως στα TWforums κυρίως γιατι η CA δείχνει να βγάζει patches ανούσια χωρίς να βελτιώνουν σημαντικά προβλήματα του game που δε ξέρω και αν φτιάχνουν στη τελική.

Δημοσ.

Νομιζω εχει υποθει ξανα αλλα δεν εβγαλα ακρη..Αυτο με το food που μετα απο 3-4 turn αρχιζει και πεφτει πως διορθωνεται; Δοκιμασα με μειωση φορων και εφτασα +17-20 αλλα δεν ειχα χρηματα μετα....Και παντα στην αρχη χτιζω φαρμες-ψαραδικα και ολα τα σχετικα....Και κατι αλλο οταν κατακτας πολη με occupy και ειναι πολυ δυσαρεστημενοι πως φτιαχνεται;

• Super Moderators
Δημοσ.

Ο ταχύτερος τρόπος περιορισμού της δυσαρέσκειας είναι η παρουσία ισχυρών στρατιωτικών δυνάμεων.

Πιο μεσοπρόθεσμα, αλλαγή της θρησκείας ώστε να ταυτίζεται με τη θρησκεία του faction που παίζεις.

• Super Moderators
Δημοσ.

Χρειάζεσαι κτίρια ή/και agents που να έχουν αυτή τη δυνατότητα, δηλαδή να αλλάζουν σταδιακά τη θρησκεία της περιοχής.

Υπόψη, τα κτίρια θα στοιχίσουν σε τροφή. Οι agents, πάλι, γίνονται στόχοι αντιπάλων, αλλά εφόσον επιζήσουν κερδίζουν ευκολότερα επίπεδα έτσι.

Δες εδώ τα κτίρια και τα bonus που δίνουν, ανάλογα με το ποιον θεό θα ακολουθήσεις. Στην ίδια σελίδα υπάρχει και σελίδα για τους agents, εκεί όμως (από όσο ξέρω, τουλάχιστον) το ποιο trait θα πάρει είναι περίπου τυχαίο (ενδεχομένως να έχει σχέση με τον τρόπο που "φερόταν" ο agent -δηλαδή, αν γλιτώσει από assassination ή conversion αποκτά καλύτερες αντιστάσεις εκεί, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι ισχύει απόλυτα αυτό).

• Super Moderators
Δημοσ.

Mέχρι στιγμής κανένα. Όταν σταματήσουν τα συχνά patches και εφόσον υπάρχει κάτι που θεωρώ ότι πρέπει "οπωσδήποτε" να διορθωθεί, θα δω.

• Like 1
Δημοσ.

Mέχρι στιγμής κανένα. Όταν σταματήσουν τα συχνά patches και εφόσον υπάρχει κάτι που θεωρώ ότι πρέπει "οπωσδήποτε" να διορθωθεί, θα δω.

Ναι και εγώ το ίδιο περιμένω αλλά έβαλα για λίγο το mod που ανοίγει όλες τις φυλές και πρέπει να πω δουλεύει πάρα πολύ καλά! Και στο MP παίζει ωραία!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...