Προς το περιεχόμενο

Total War: Rome II

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο το Rome 2 λείπουν κάτι εντολές του τύπου: accept or we will attack, να δώσεις πόλη σαν δώρο η αντάλλαγμα! κτλ όπως στο Rome 1 μερικά τέτοια πραγματάκια που αν τα έβαζαν θα βοηθούσε πολύ! 

• Like 1
  • Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι αυτές οι εντολές έπρεπε να ήταν το "Α" στο diplomacy. Να υποθέσω θα μπούνε σε DLC? 

Ή σε expansion...

• Like 1
Δημοσ.

Σε μένα μου έχει κάνει εντύπωση στο δικό μου gameplay ότι ενώ έχω κατακτησει όλη την Ελλάδα και κύπρο και έγω πάρει και ένα μέρος της Μικράς Ασίας με τους Σπαρτιάτες είπα να κατακτήσω και μια μιρκή πόλη κράτος που υπήρχε στην Αδριατική θάλασσα. 

Αυτή η πολη είχε συμμάχους μια γειτονική της πόλη κράτος.

Διατηρούσα τρεις στρατούς με πολλά upgrade και πολύ καλά trait και νομίζω σχετικά μεγάλους σε αριθμό χωρίς τπτ υπερβολές δυνατό στρατό.

Την πέφτω σε μια πόλη και την κατακτάω σχετικά εύκολα και μετά αρχίζει ο εφιάλτης αλλά might and magic 5 με εξωφρενικό cheat από την μεριά της ΑΙ.

Μου την πέφτει στη πόλη στο καπάκι στράτευμα από την αφανισμένη κατα τα άλλα πόλη κράτος με εξωφρενικό μέγεθος στρατού. Που στο διάλο τον βρήκαν μόνο η ΑΙ το γνωρίζει. Μια και είχα ποιο ποιοτικό στράτευμα αποφασίζω να τους πολεμήσω στο πεδίο της μάχης και τους νικάω αν και με απώλειες. Και τότε γίνετε το δεύτερο ποιο εξωφρενικό..

Μου την πέφτει ξανά ίδιως στρατός από την ίδια πόλη αφανισμένου κράτους. Μιλάμε για τρελά στρατεύματα!!

Πλέον έχει μπει και η άλλη τους πόλη σύμμαχος και γίνετε ένα cheat πάρτυ από την ΑΙ με τρελά στρατεύματα να πολιορκούν τις πόλεις μου.Τι ναπω..

Εντάξει συγχώρεσα το σπασμένο gui του παιχνιδιού που είναι ένα συνονθύλευμα που ζαλίζεσαι για να βρεις το στοιχειώδη, συγχώρεσα το γιαούργια fest στο σύστημα μάχης που η στρατηγική τις περισσότερες φορές πάει περίπατο αλλά δεν μπορώ να συγχωρέσω τέτοιο κλέψιμο από την ΑΙ. Δεν ξέρω τι συμβαίνει..

• Like 1
Δημοσ.

Το είχες αρχίσει το Campaign με το 5 patch ή από πιο πριν; Κάτι παρόμοιο είδα σε μένα από το patch 2 στο 3. Στο 5 τώρα στο turn 130 μου κάνει άλλο πράγμα, γίνεται μάχη κερδίζω δεν υπάρχει δείγμα εχθρού πουθενά (κάνω έλεγχο με ιππικό όλο τον χάρτη) και δεν λήξει η μάχη! Αναγκαστικά κάνω surrender και χάνω το αήττητο που είχα (ήθελα το achievment)...μου το έχει κάνει 3 φορές αυτό ως τώρα...

Το άλλο πήρα τελικά το blood & gore dlc αλλά δεν το είδα μέσα στο παιχνίδι ακόμα...και όταν πάω στο DLC tab του steam δεν μου το έχει καν στην λίστα αλλά όταν πάω και καλά πάλι να το αγοράσω μου λέει ότι το έχω ήδη...!!! Μήπως θα είναι usable με το patch 6??

Βασικά κάνει Update 150ΜΒ τώρα

http://forums.totalwar.com/showthread.php/108285-Blood-and-Gore-DLC-now-available

Και ναι είναι 1.6 το Patch αυτό!

• Like 1
Δημοσ.

Αν το πήρες μέσα στις μέρες που λέγανε τότε το πήρες δωρεάν για πάντα, αλλιώς τώρα το πληρώνεις για να το πάρεις πάλι για πάντα.

Το Blood & Gore δεν με ενθουσίασε και τόσο. Τα αίματα μένουν για πολύ λίγο κάτω και έχει πολύ λίγα animation για τα κοψίματα άκρων κτλ...το περίμενα αρκετά πιο hard core και να έχει κανά λουτρό αίματος αλλά δεν...

Δημοσ.

Πολύ ωραίο το link, μου έκανε εντύπωση ότι ακόμα παίζουν τόσοι πολλοί το Skyrim (παιχνίδι του '11), κάψιμο στο FM14+13, και τέλος το Rome2  να είναι πίσω από το CivV, καθώς το Civ βελτιώθηκε κατά πολύ με τα patches-expansions, ενώ στο Rome ασχολούνται με dlc της πλάκας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...