Προς το περιεχόμενο

Total War: Rome II

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι το παιχνίδι το διορθώσανε αρκετά αλλά πάλι έχει πολλά κενά (πχ στο MP Campaign πάντα οι μάχες είτε κάνει ο παίχτης επίθεση είτε το AI στον παίχτη ΠΑΝΤΑ παίζεις υπό βροχή ή ομίχλη και ας είναι στην μέση της ερήμου (έλεος)). Σίγουρα όμως δεν έχει καμία σχέση με το παιχνίδι που ήταν στην αρχή. Αλλά και οι της CA είναι των άκρων, μια μέση λύση δεν έχει. Στην αρχή το AI δεν έκανε συμμαχίες και τώρα το μόνο που κάνει είναι συμμαχίες(!). Το AI δεν σου κάνει declare war ή αν κάνει θα είναι κάποια φυλή 30 turn μακρυά και δεν πρόκειται να τους δεις γιατί ή δεν έρχονται καν είτε χάνονται στον δρόμο (attrition/άλλα war κτλ) ή επειδή στέλνοντας τον στρατό τους σε σένα χάνουν τις πόλεις τους σε rebels ή γειτονικά τους war...

Γενικά είναι και άλλα που μπορώ να πω και είδα στο forum τους ότι λέει κάνουν τεστ 200 turn και τα πιο πολλά προβλήματα τα βλέπεις στα πρώτα 10 turn τώρα τι κοιτάνε στα άλλα 190 turn...?

Και το AI κλέβει τρελά! Βλέπεις μια φυλή με μία μόνο πόλη και έχει 3 στρατούς 20άριδες + στόλο και είναι full στους μισθοφόρους χωρίς να έχουν εμπόριο με άλλους.

Επεξ/σία από comfuzio
  • Like 1
  • Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν και έχει βελτιωθεί σημαντικά το παιχνίδι με τα patch, προσωπικά το έχω Installed και θα το παίξω μετά από κάνα 6μηνο που θα στρώσει. Έπαιξα ένα campaign με τον Πόντο αλλά δεν θέλω να spoilάρω τα υπόλοιπα στοιχεία του παιχνιδιού μέχρι να ξέρω ότι θα το απολαύσω.

Δημοσ.

Αυτό ήταν ... uninstall και άντε γειά ...

Κρίμα ... 

Όποιος θέλει να γελάσει (πολύ!), να δεί το review για το game του angry joe στο youtube!

Μιλάμε οτι το τυπάκι δεν παίζεται στα reviews, και ίσως ναναι ο μοναδικός αντικειμενικός κριτής αυτην την στιγμή...

Δημοσ.

Δώσανε σήμερα δωρεάν (για λίγο καιρό λένε) Nomadic Tribes 

:D

Roxolani, Scythia, Massagetae.

Αυτό ήταν ... uninstall και άντε γειά ...

Κρίμα ... 

Όποιος θέλει να γελάσει (πολύ!), να δεί το review για το game του angry joe στο youtube!

Μιλάμε οτι το τυπάκι δεν παίζεται στα reviews, και ίσως ναναι ο μοναδικός αντικειμενικός κριτής αυτην την στιγμή...

Ίσως για 1 μήνα πριν να ήταν όντως ο πιο αντικειμενικός κριτής όχι όμως τώρα. Δεν λέω ότι όλα είναι μέλι-γάλα αλλά δεν είναι και αυτό που δείχνει αυτός! Και πολλά από αυτά που δείχνει (zombie, πλοία που πάνε στην στεριά κτλ) εγώ δεν τα είδα ποτέ μου! 

• Super Moderators
Δημοσ.

O συγκεκριμένος είναι η επιτομή της υπερβολής. Όχι ειδικά για αυτό το review, γενικά.

Σύμφωνοι, υποδύεται μια (επικερδή, προφανώς) περσόνα, αλλά αυτές οι φωνές, οι γκριμάτσες και τα κοπανήματα δεν αντέχονται. Και στο συγκεκριμένο review, δε θα του έδινα δίκαιο ακόμη και πριν από 4 εβδομάδες.

Το Rome II έχει την καλύτερη υποστήριξη που θυμάμαι σε παιχνίδι της σειράς TW. Όχι από την καλή τους την καρδιά, όχι γιατί είδαν το φως το αληθινό, αλλά η ουσία είναι πως προσπαθούν διαρκώς από την αρχή.

• Like 5
Δημοσ.
O συγκεκριμένος είναι η επιτομή της υπερβολής. Όχι ειδικά για αυτό το review, γενικά.

Να αγιάσει το στόμα σου.

Δημοσ.

Και εγώ τον θεωρώ έναν από τους μεγαλύτερους καραγκιόζιδες reviewer που έχουν υπάρξει ever. Αμφιβάλω αν έχει παίξει σοβαρά η έχει τελειώσει τουλάχιστον ένα game στην ζωή του.

• Like 1
Δημοσ.

Εννοείται οτι ειναι υπερβολικός, αυτός ειναι κ ο ρόλος που προσπαθεί να παίξει!

Απλα εχει πολυ γελιο, δεν το βλεπω για να κρίνω ενα game αλλα κυριως για να γελασω...

Κατα καιρους εχει κανει κ ωραια σκετσακια! Επισης εννοειται οτι πληρωνεται απο ads κτλ. κτλ. 

Παρολα αυτα, εχει πει και πολλα σωστα... πχ στο metro 2034, το ranger mode, για να το εχεις, επρεπε ειτε να το εχεις προπαραγγείλει, ειτε να το αγορασεις σαν  dlc... και κοπανιόταν κ εβριζε θεους κ δαιμονες!

Στο rome 2 τώρα, μου άρεσε πολυ που εκραξε τους κριτες των επισημων περιοδικών, που ειχαν βαλει απο τις πρωτες μερες κατι τρελά σκορ, τυπου 8/10, την στιγμη που εβλεπες user score γυρω στα 4/10

Αυτο το ειχα τσεκαρει και εγω παρεμπιπτόντως  

Δημοσ.

Πέρα από τα λοιπά προβλήματα που σιγά σιγά αρχίζουν και ξεπερνιούνται, νομίζω ότι παιχνίδι έχει θέμα lasting time.

Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει.

Το μόνο που σκέφτομαι έτσι πρόχειρα είναι ότι τα tribes όπως και οι τεχνολογίες τους είναι πάνω κάτω όλα τα ίδια.

Αν δηλαδή παίξεις καμιά 200ριά turn με μια φυλή τότε αν ξεκινήσεις από την αρχή δεν νομίζω ότι σου προσφέρει κάτι παραπάνω το παιχνίδι. Δεν υπάρχει ρε παιδί μου η αίσθηση της μοναδικότητας της κάθε φυλής. Ακόμα και τα bonus είναι τα ίδια απλά μοιρασμένα σκόρπια στις φυλές (π.χ. +5% εμπόριο, -10% diplomatic)

Εκτός αν πάρεις καμιά φυλή με ελέφαντες που γ@μ@νε!  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Εννοείται οτι ειναι υπερβολικός, αυτός ειναι κ ο ρόλος που προσπαθεί να παίξει!

Απλα εχει πολυ γελιο, δεν το βλεπω για να κρίνω ενα game αλλα κυριως για να γελασω...

Κατα καιρους εχει κανει κ ωραια σκετσακια! Επισης εννοειται οτι πληρωνεται απο ads κτλ. κτλ. 

Παρολα αυτα, εχει πει και πολλα σωστα... πχ στο metro 2034, το ranger mode, για να το εχεις, επρεπε ειτε να το εχεις προπαραγγείλει, ειτε να το αγορασεις σαν  dlc... και κοπανιόταν κ εβριζε θεους κ δαιμονες!

Στο rome 2 τώρα, μου άρεσε πολυ που εκραξε τους κριτες των επισημων περιοδικών, που ειχαν βαλει απο τις πρωτες μερες κατι τρελά σκορ, τυπου 8/10, την στιγμη που εβλεπες user score γυρω στα 4/10

Αυτο το ειχα τσεκαρει και εγω παρεμπιπτόντως  

Σε έκανε όμως να το κάνεις uninstall... (ανατρέπεις τα λεγόμενά σου)

Οι εταιρίες που κάνουν την προώθηση έχουν ολόκληρα τμήματα marketing και σύμβουλους αγοράς, πίστεψέ με και είναι πιο έξυπνοι απο τον angry joe

Στο Rome 2 δεν βαθμολόγησαν το performance (λογικό αφου δεν το είχαν στα χέρια τους) αλλα όλα τα υπόλοιπα aspects και την προοπτική εξέλιξης του Game...

Δημοσ.

Στο Rome 2 δεν βαθμολόγησαν το performance (λογικό αφου δεν το είχαν στα χέρια τους) αλλα όλα τα υπόλοιπα aspects και την προοπτική εξέλιξης του Game...

Τότε δεν μιλάμε για review αλλά για δελτίο τύπου. Δεν υπάρχει καν η έννοια non hands on review. Αξιολογώ ένα προϊόν δοκιμάζοντάς το έστω και σε demo ή beta version. Αλλιώς απλώς αναπαράγω τις δυνατότητες/χαρακτηριστικά που δίνει ο κατασκευαστής.

Είναι δηλαδή σαν να λέμε ότι κάνω test drive σε αυτοκίνητο διαβάζοντας το διαφημιστικό φυλλάδιο.

• Like 3
Δημοσ.

Τότε δεν μιλάμε για review αλλά για δελτίο τύπου. Δεν υπάρχει καν η έννοια non hands on review. Αξιολογώ ένα προϊόν δοκιμάζοντάς το έστω και σε demo ή beta version. Αλλιώς απλώς αναπαράγω τις δυνατότητες/χαρακτηριστικά που δίνει ο κατασκευαστής.

Είναι δηλαδή σαν να λέμε ότι κάνω test drive σε αυτοκίνητο διαβάζοντας το διαφημιστικό φυλλάδιο.

Συμφωνώ αλλά τα sites που δεν είναι αξιόπιστα έτσι το κάνουν προκειμένου να αποσπάσουν αποκλειστικότητα...

Δημοσ.

Πέρα από τα λοιπά προβλήματα που σιγά σιγά αρχίζουν και ξεπερνιούνται, νομίζω ότι παιχνίδι έχει θέμα lasting time.

Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει.

Το μόνο που σκέφτομαι έτσι πρόχειρα είναι ότι τα tribes όπως και οι τεχνολογίες τους είναι πάνω κάτω όλα τα ίδια.

Αν δηλαδή παίξεις καμιά 200ριά turn με μια φυλή τότε αν ξεκινήσεις από την αρχή δεν νομίζω ότι σου προσφέρει κάτι παραπάνω το παιχνίδι. Δεν υπάρχει ρε παιδί μου η αίσθηση της μοναδικότητας της κάθε φυλής. Ακόμα και τα bonus είναι τα ίδια απλά μοιρασμένα σκόρπια στις φυλές (π.χ. +5% εμπόριο, -10% diplomatic)

Εκτός αν πάρεις καμιά φυλή με ελέφαντες που γ@μ@νε!  :-D

Aληθεια η καρχηδωνα πως σας φαινετε ειναι δυνατη φυλη?? με τους ελεφαντες πρεπει να σαρωνει..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...