Προς το περιεχόμενο

Total War: Rome II

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΤΩΡΑ , το διαταγμα το βρηκα εχει πεσει το food apo -8 σε -2 αλλα παραμενει (-) και εχω ανεβασει τα κτηρια σε ολη την επαρχια εως ενα σημειο.. δεν ξερω τι αλλο μπορω να κανω ενω εχω χρηματα ή εισσροη χρηματων απο taxes ή εμπορικες συμφωνιες.. το food εκει .. :whistle:

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι, δε χρειάζεται κάθε πόλη σε μια επαρχία να έχει στρατιωτικό κτίριο, δώσε βάση στο φαγητό διότι ανεβάζει το growth rate 

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, δε χρειάζεται κάθε πόλη σε μια επαρχία να έχει στρατιωτικό κτίριο, δώσε βάση στο φαγητό διότι ανεβάζει το growth rate 

ΑΡΑ ΝΑ γκρεμισω κανα πολεμικο κτηριο ε? για επαρχια μιλαω παντα! 

Δημοσ.

Γενικά στην επαρχία πρέπει να είσαι προσεχτικός. Είναι μικρές οι κοινωνίες και όλα μαθαίνονται. Άσε που πολλά πράγματα παρότι μικρής σημασίας διογκώνονται κυρίως από τις γυναίκες.

• Like 7
Δημοσ.

Γενικά στην επαρχία πρέπει να είσαι προσεχτικός. Είναι μικρές οι κοινωνίες και όλα μαθαίνονται. Άσε που πολλά πράγματα παρότι μικρής σημασίας διογκώνονται κυρίως από τις γυναίκες.

EE ΚΑΛΟ ΕΕΕΕ ,   XAXAXAX  :-)  :-)  :-)  :-)

Δημοσ.

http://wiki.totalwar.com/w/Total_War_ROME_II:_Patch_5 Τα release notes αλλά το patch δεν το βλέπω 

http://forums.totalwar.com/showthread.php/104609-FREE-Seleucid-fcation-Patch-5-and-Steam-Workshop-all-live-today! Όλεεεε!!!

Free Seleucid (επιτέλους!!!) και patch 5 και steam workshop για τα mods!!! 

Βαίνουμε σε καλό δρόμο!!

Και δεν έχει beta stage είναι final patch 5

600MB update είναι

• Like 1
Δημοσ.

Όσο και αν δεν κρατιεμαι να  παίξω το παιχνίδι αν δεν βάλουν υποστηριξη για SLI δεν το αγγίζω...ειναι που ειναι οριακη η GTX 295 που εχω τρέχει και μιση!!!περιμένουμε τοσο καιρο απο εκεινη την Nvidia και ακόμα τιποτα!!και εχω αγοράσει το game day 1!!για ονομα το θεου...και σου λεει μετα αποκλειστικότητα για PC...

Δημοσ.

Εγω το παράτησα πάντως...

Θα το ξαναπροσπαθήσω όταν τελειώσουν το development.

Δεν εχω όρεξη να κάνω τον tester τζαμπέ (για αυτο πληρώνομαι κανονικά! :P )

Δημοσ.

Εγω το παράτησα πάντως...

Θα το ξαναπροσπαθήσω όταν τελειώσουν το development.

Δεν εχω όρεξη να κάνω τον tester τζαμπέ (για αυτο πληρώνομαι κανονικά! :P )

Δικέ μου μια χαρά είναι το Game από το 4ο Patch και μετά... οπότε τα περί tester άστο. Αν μου ποσταρες το ίδιο πριν κάνα μήνα θα συμφωνούσα! 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...