daidalos1 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 χαχα δεν έχεις παίξει ξανά ROME νομίζω ε? κατάσκοπος: σαμποτάζ, κατασκοπία, δολοφονίες, vs άλλων κατασκόπων, ξεσηκώνει rebellions κτλ κτλ Ήρωας: εκπαιδεύει το στρατό, τον προστατεύει απο επιθέσεις, μονομαχεί με άλλου ήρωες, ρίχνει το cultural σε πόλης αντίθετου απο το δικό σου κτλ.. το ενα το ειχα παιξει λιγο...αλλα παντα μου αρεσε σαν ιδεα και στησιμο , εδω εχει πολλα πραγματα να κανεις και εχει πολυ βαθος το παιχνιδι πιστευω... ισως να θελει και αρκετο διαβασμα..το online manual!
mdr21 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 δεν χρειαζεται ιδιαιτερο διαβασμα, οτι απορια εχεις μπορεις να ανοιγεις επιτοπου ingame την εγκυκλοπαιδια του παιχνιδιου 2
chek2fire Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Μετά και το τελευταίο update το έχουν διορθώσει πάρα πολύ το game ιδίως στο map πλέον τρέχει μια χαρά. 1
fever25 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Με το χρόνο που χρειάζεται για ολοκληρωθεί κάποιο turn έχει γίνει τίποτα;
daidalos1 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Μετά και το τελευταίο update το έχουν διορθώσει πάρα πολύ το game ιδίως στο map πλέον τρέχει μια χαρά. ΣΥΜΦΩΝΩ!!! αλλα και παλι υπαρχει θεμα χρονου στο καθε turn..
Amakatzis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Βρήκα σήμερα στο ebay.co.uk από έναν αξιόπιστο seller το Total War:Rome 2 . Στον τίτλο γράφει μεταξύ των άλλων OFFICIAL PAL Αυτό τι σημαίνει..?
daidalos1 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 καλημερα , υπαρχει καποιο mod για το turn (να μην γυρναει ο χρονος ολος με το πατημα του turn , αλλα με 2 κινησεις δηλαδη καθε εξαμηνο) ξερετε κατι ... καπου ειδα κατι..αλλα δεν μπορω να το βρω ...
daidalos1 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ??? http://www.totalwarhellas.com/Thread-Total-War-Rome-II-Mod-Radious-Unit-Packs-%CE%95%CE%BD%CF%83%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%BF-Radiou-s-Mod Total War: Rome II Mod] Radious' Unit Packs
comfuzio Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Έχω δει πολλά mods αλλά δεν έχω βάλει ακόμα κανένα και δεν θα βάλω μέχρι να το φτιάξουν εντελώς το παιχνίδι. Τα mods ως τώρα μόνο προβλήματα δημιουργούν και κάνουμε αμισθί τους beta testers της CA, ας μην γίνουμε και του κάθε modder. 2
tak_loyk Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 καλημερα , υπαρχει καποιο mod για το turn (να μην γυρναει ο χρονος ολος με το πατημα του turn , αλλα με 2 κινησεις δηλαδη καθε εξαμηνο) ξερετε κατι ... καπου ειδα κατι..αλλα δεν μπορω να το βρω ... Site: Check this 1
daidalos1 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟ! ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ .. δεν κανουμε κανενα beta tester σε κανενα modder ''υποτιθετε'' τα εχει δοκιμασει πριν τα ανεβασει.. ΑΛΛΙΩς ΤΟ κραξιμο δεν θα το γλυτωνε.. τωρα επι του προσωπικου θα ηθελα να δοκιμασω αυτο με τους ρωμαιους! Site: Check this αυτο το εχω δοκιμασει αλλα δεν μου εχει δουλεψει..
daidalos1 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 ΕΡΩΤΗΣΗ εχω ξεκινησει νεα εκστρατεια με τους ρωμαιους και εκει που πανε ολα καλα ξαφνικα εχω αρχισει να μην εχω ψωμι.. ενω ολα τα αλλα ειναι μια χαρα τι φταει..και καπου ειδα ενα θεμα για εσωτερικο ελεχγο στην επαρχια μου πριν κανα 2 γυρους αλλα δεν βρηκα κατι τι φταει ρε παιδια?? τι να ψαξω..? υγ. σε μαχες που υπερτερω σε αριθμους και τις αφηνω στο αυτοματο εχω χασει κανα 2 μαχες ειναι σωστο?? please εχω ψιλοκαει με το παιχνιδι βοηθατε..
tak_loyk Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 ΕΡΩΤΗΣΗ εχω ξεκινησει νεα εκστρατεια με τους ρωμαιους και εκει που πανε ολα καλα ξαφνικα εχω αρχισει να μην εχω ψωμι.. ενω ολα τα αλλα ειναι μια χαρα τι φταει..και καπου ειδα ενα θεμα για εσωτερικο ελεχγο στην επαρχια μου πριν κανα 2 γυρους αλλα δεν βρηκα κατι τι φταει ρε παιδια?? τι να ψαξω..? υγ. σε μαχες που υπερτερω σε αριθμους και τις αφηνω στο αυτοματο εχω χασει κανα 2 μαχες ειναι σωστο?? please εχω ψιλοκαει με το παιχνιδι βοηθατε.. 1. Χρειάζεσαι περισσότερα κτίρια με +food (ψαράδικα, φάρμες κλπ). Προσοχή εδώ διότι στα μεγαλύτερα upgrade (3+) έχει αρνητική επίδραση στο public order, οπότε χρειάζεται μια ισορροπία. Αν ελέγχεις ολόκληρο province έχεις τη δυνατότητα να εκδόσεις κάποιο διάταγμα (issue erdict ή κάτι τέτοιο) που σου δίνει κάποια extra bonus (π.χ. bread & games με bonus σε public order & food) 2. Οι αυτόματες μάχες σου δίνουν 3 υπο-επιλογές για το πως να κινηθούν τα στρατευματά σου (aggressive, balanced(?), defensive). η κάθε στάση έχει διαφορετικά casualties και πιθανότητες νίκης. Αν κάνεις mouseover πάνω από την κάθε επιλογή σου βγάζει από πάνω win percentage (%). 2
daidalos1 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 αυτο πως το κανεις να εκδοσεις καποιο διαταγμα?? τωρα για τις αυτοματες μαχες τις κανω συνεχεια με το aggressive κανω χαζομαρα??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα