Daemonos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Θα μπορουσε να υπαρχει stop στην ΑΙ μετα απο καποια αποσταση μεταξυ provinces να μην ζηταει λεφτα για συμμαχιες ή non aggression. Αν και μου χει τυχει να εχω πολεμο με τους SUEBI στη Φιλανδια και οι συμμαχοι μου Garamantia να στελνουν 2 στρατιες απο τον νοτο τερμα θεου που βρισκονται!! Μαζί με τα tresspassing που κάνουν και επειδή είσαι σύμμαχος παίρνεις negative points με τα αλλα κράτη.... !! εκτός αν αποφύγουν το tresspassing και έρθουν του χρόνου! Το AI δέν είναι λογικό να ζητάει λεφτά απο την στιγμή που εσυ δεν έχεις όφελος απο αυτούς η που στην ουσία και να τους τα δώσεις δεν κάνουν ΤΙΠΟΤΑ! τώρα να έχεις Μακεδονία και να σου ζητάνε οι Άγγλοι λεφτά και non aggression pact έτσι στο ξεκάρφωτο είναι παράλογο! Πιό λογικό να έκαναν war η Κρήτη με την Αίγυπτο και να σου ζητούσε λεφτά και non aggression pact προκειμένου να διασφαλίσει τα σύνορα και να φτιάξει στρατό να επιτεθεί ζητώντας κάποια βοήθεια που στην ουσία σε διασφαλίζει απο μια προκειμένη επίθεση των Αιγυπτίων. Κάποιες photo μέσα σε spoiler δεν θα ήταν άσχημες.Σε κάποιους browser καθυστερούν τη φόρτωση αν είναι πολλές. Sorry, Fixed 2
Daemonos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 comfuzio παιχταρά! Σε έχω παραμελήσει αλλα σήμερα μάλλον θα μπορέσω! οπότε μιλάμε Sklype
comfuzio Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 KANEI παλι update η κανω λαθος?? Ναι, http://forums.totalwar.com/showthread.php/100746-Patch-4-Beta-Live-Now?p=867647&viewfull=1#post867647 beta 4 v2
daidalos1 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 ρε παιδια δεν μπορω ν ακαταλαβω τι παιζει με το θεμα της οικονομιας!!! υπαρχει καπου καποιος οδηγος?? εχω ξεκινησει εκστρατια, τους ελληνες εχω καταλαβει σπαρτη , απολωνια, πελλα, εχω κανει εμπορικες συμφωνιες αλλα μενω διχως λεφτα...εχω καποιους συμμαχους αλλα δεν μπορω ν ακαταλαβω τι παιζει...!!!
tak_loyk Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Προφανώς έχεις πολύ στρατό και δεν μπορείς να τον συντηρήσεις. Εναλλακτικά χτίσε περισσότερα "παραγωγικά" κτίρια στις πόλεις σου. Ψαράδικα, φάρμες κλπ. 2
Daemonos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Προφανώς έχεις πολύ στρατό και δεν μπορείς να τον συντηρήσεις. Εναλλακτικά χτίσε περισσότερα "παραγωγικά" κτίρια στις πόλεις σου. Ψαράδικα, φάρμες κλπ. Και industrial buildings επίσης, ανέβασε τα traits του faction, μήν παίρνεις μόνο military, πάρε και economy. επίσης στο economy (το κυκλάκι δίπλα απο το diplomacy αν δεν κάνω λάθος) βλέπεις αναλυτικά έσοδα και έξοδα. 2
mdr21 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 ρε παιδια δεν μπορω ν ακαταλαβω τι παιζει με το θεμα της οικονομιας!!! υπαρχει καπου καποιος οδηγος?? εχω ξεκινησει εκστρατια, τους ελληνες εχω καταλαβει σπαρτη , απολωνια, πελλα, εχω κανει εμπορικες συμφωνιες αλλα μενω διχως λεφτα...εχω καποιους συμμαχους αλλα δεν μπορω ν ακαταλαβω τι παιζει...!!! Διαβασε τις ιδιοτητες των κτηριων και κτισε παραγωγικα κτηρια που αποδιδουν χρηματα. Το παιχνιδι δεν ειναι μονο μαχες και σπαθια. Ισα-ισα που βρισκω οτι στο rome2 βγαζεις υπερβολικα ευκολα χρηματα. 3
daidalos1 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Προφανώς έχεις πολύ στρατό και δεν μπορείς να τον συντηρήσεις. Εναλλακτικά χτίσε περισσότερα "παραγωγικά" κτίρια στις πόλεις σου. Ψαράδικα, φάρμες κλπ. το σκεφτηκα αλλα οταν δεν εχεις χρηματα δε σ εαφηνει να κτισεις!!! μαλλον πρεπει να ψαξω καλυτερα καποια πραγματακια!! ισως πρεπει να μην κοιταω την επεκτατικη πολιτικη τοσο εε????
comfuzio Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Και νέο update για το beta 4 http://forums.totalwar.com/showthread.php/100746-Patch-4-Beta-Live-Now?p=870937&viewfull=1#post870937 μικρό βέβαια
Daemonos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Σε μία ωρίτσα game με τον Comfuzio με Spamαραν μόνο 4 φορές απο την αλλη άκρη του χάρτη για non aggresion pact και λεφτά! οι ζήτουλες! και γιατί να σας πληρώσω και να μήν σας κατακτήσω να με πληρώνετε εσεις?? ερωτώ! Πάντως δεν έχω καταλάβει την λογική του auto resolve... είναι τελείως broken μιλάμε, seriously! 1
daidalos1 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Σε μία ωρίτσα game με τον Comfuzio με Spamαραν μόνο 4 φορές απο την αλλη άκρη του χάρτη για non aggresion pact και λεφτά! οι ζήτουλες! και γιατί να σας πληρώσω και να μήν σας κατακτήσω να με πληρώνετε εσεις?? ερωτώ! Πάντως δεν έχω καταλάβει την λογική του auto resolve... είναι τελείως broken μιλάμε, seriously! σε ζηλευω που μπορεις και παιζεις τοσο νωρις!!! ισως αυριο να το κανω και εγω αν δνε πηζω στην δουλεια!!!
Daemonos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 χαχα φαντάσου οτι είχαμε ένα 4ήμερο να παίξουμε με τον Comfuzio, εντάξει δεν έχω παράπονο, αλλα και δυο ωρίτσες να κάτσεις καλά είναι
daidalos1 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 το σκεφτηκα αλλα οταν δεν εχεις χρηματα δε σ εαφηνει να κτισεις!!! μαλλον πρεπει να ψαξω καλυτερα καποια πραγματακια!! ισως πρεπει να μην κοιταω την επεκτατικη πολιτικη τοσο εε???? ΗΘΕΛΑ ΝΑ ρωτησω τι ρολο παιζει ο πρωταθλητης?? για τον κατασκοπο το ξερω ..''κατασκοπια''
Daemonos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 ΗΘΕΛΑ ΝΑ ρωτησω τι ρολο παιζει ο πρωταθλητης?? για τον κατασκοπο το ξερω ..''κατασκοπια'' χαχα δεν έχεις παίξει ξανά ROME νομίζω ε? κατάσκοπος: σαμποτάζ, κατασκοπία, δολοφονίες, vs άλλων κατασκόπων, ξεσηκώνει rebellions κτλ κτλ Ήρωας: εκπαιδεύει το στρατό, τον προστατεύει απο επιθέσεις, μονομαχεί με άλλου ήρωες, ρίχνει το cultural σε πόλης αντίθετου απο το δικό σου κτλ.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα