Προς το περιεχόμενο

Total War: Rome II

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι;

Δίαβασα κάπου ότι ο στρατός μπορεί να φτάσει τους 60000 στρατιώτες..ισχύει κάτι τέτοιο;

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω ποιο είναι το plot του παιχνιδιού. Διαλέγεις μία από τις διαθέσιμες πόλεις (πχ Αθήνα) και ο σκοπός σου ποιος είναι μακροπρόθεσμα αλλά και βραχυπρόθεσμα;

Επίσης που μπορώ να μάθω περισσότερο για αυτό το παιχνίδι; (Ορολογία, στρατηγικές..κλπ)

Ευχαριστώ

http://www.totalwarhellas.com/Thread-Επίσημο-FAQ-ROME-II-Ερωτήσεις-Απαντήσεις

• Like 1
  • Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατί να μην είναι δυνατόν; Ο παίκτης μπορεί να το κάνει, η AI γιατί να μη μπορεί; Έχω πάρει λεφτά από τους Καρχηδόνιους, δήθεν για να μπω στον πόλεμο με τους Ίβηρες. Σιγά μην τους πολεμήσω ποτέ, οι Καρχηδόνιοι όμως τα έδωσαν.

Δεν είναι κακό να ζητάει ο αδύναμος λεφτά, κι εγώ καμιά φορά ζητάω λεφτά ενώ ξέρω πως είναι ελάχιστες οι πιθανότητες να μου τα δώσουν.

Το λάθος στο σύστημα είναι ότι "βλέπει" (και ο άνθρωπος, και ο υπολογιστής) πόσα χρήματα έχει ο άλλος, αφού τα ζητούμενα ποσά πάνε με ποσοστό επί του ταμείου. Αυτό πρέπει να διορθωθεί, συμφωνώ. Στα άλλα, δεν υπάρχει πρόβλημα. Δε θες, μην τα δίνεις. Κι εμένα μου ζητάνε, τους κάνω αντιπροσφορές, θέλουν, δέχονται, δε θέλουν (αν είμαι από πάνω) σκορδοκαΐλα μου. Έτσι είναι και έτσι πρέπει να είναι. 

Αυτό ακριβώς! ότι είναι προφανέστατο οτι θα τους έπαιζες "τάπα" που αν ήταν human intelligent δέ θα στα έδινε αφού θα καταλάβαινε οτι τον κοροϊδεύεις. Δηλαδή σχεδόν μηδενική AI ειδικά απο ένα "βαρύ" Faction όπως η Καρχηδόνα! Εκτός αν είναι τόσο "Large" και μοιράζουν αβέρτα! χαχα

Δημοσ.

Σε ότι αναφορά τα Greek States πως μπορείς να τα ενσωματώσεις στο Rome 2?

Mέσω steam download?Eίναι δωρεάν ή όχι?

Αν δεν τα είχες πάρει δώρο με το pre-order πρέπει να τα αγοράσεις από το steam 7,49€. Κάποιοι τα πουλάνε στο ebay ή και αλλού για πιο λίγο(έτσι και αλλιώς ένας κωδικός είναι και όχι cd κτλ) αλλά το κατά πόσο ασφαλές είναι να το πάρεις από αυτούς δεν το ξέρω.

Δημοσ.

Επειδή έχω πάρει το Total War:Rome 2 σε συσκευασία, κανονικά όχι από το steam..μπορώ να αγοράσω από το steam το greek states?

Δημοσ.

Thanks, φίλε

Επίσης να ρωτήσω κάτι τελευταίο...Πρόκειται να βγουν στο μέλλον επιπρόσθετα packs γαι το Rome 2(DLC Packs....), όπως είχαν βγει και στο shogun 2?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάμε λίγο επικούρα να γουστάρουμε!!!!

spjfh.jpg

669505_phalanx.jpg

Phalanx.jpg

rome_legion.jpg

legionarios-del-ejercito-romano.jpg

28192TWRII_Naval_boarding-610x343.jpg

legion_by_daldbaatar-d69paag.jpg

Επεξ/σία από Daemonos
  • Like 3
Δημοσ.

Κάποια στιγμή θα βγούνε λογικά και άλλα DLC αλλά τώρα τι θα είναι δεν το γνωρίζω.

Για mods νομίζω ότι είναι νωρίς ακόμα μιας που τα patch έρχονται συνέχεια και θα υπάρχουν ασυμβατότητες. Αναμονή λοιπόν από εμένα ως προς τα mods μέχρι να γίνει το παιχνίδι πιο σταθερό σε σχέση με τώρα και να μην έχουμε patch κάθε βδομάδα :P

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Αυτό ακριβώς! ότι είναι προφανέστατο οτι θα τους έπαιζες "τάπα" που αν ήταν human intelligent δέ θα στα έδινε αφού θα καταλάβαινε οτι τον κοροϊδεύεις. Δηλαδή σχεδόν μηδενική AI ειδικά απο ένα "βαρύ" Faction όπως η Καρχηδόνα! Εκτός αν είναι τόσο "Large" και μοιράζουν αβέρτα! χαχα

Μα, για όνομα του Θεού, τι "χαχά"; Κατάλαβες τι έγραψα; Ότι άνθρωπος και ΑΙ έχουν τις ίδιες δυνατότητες. Αν θεωρείς ότι σε "σπαμάρει" η ΑΙ, guess what, μπορεί να σε σπαμάρει και άνθρωπος.

Το πρόβλημα δεν είναι ότι ο αδύναμος σου ζητάει λεφτά: το πρόβλημα είναι ότι "βλέπεις" έμμεσα πόσα λεφτά έχει ο άλλος, γιατί τα ποσά μπαίνουν αυτόματα. Αυτό πρέπει να διορθωθεί, και όχι το να μπορεί ο μικρός να ζητάει λεφτά από το μεγάλο.

Τώρα, αν το "πρόβλημα" είναι ότι ο υπολογιστής δεν μπορεί να παίξει το ίδιο καλά με έναν άνθρωπο, νομίζω πως το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να παρατήσεις τελείως το Rome II και να ασχοληθείς με κανένα Fritz...

Δημοσ.

Μα, για όνομα του Θεού, τι "χαχά"; Κατάλαβες τι έγραψα; Ότι άνθρωπος και ΑΙ έχουν τις ίδιες δυνατότητες. Αν θεωρείς ότι σε "σπαμάρει" η ΑΙ, guess what, μπορεί να σε σπαμάρει και άνθρωπος.

Το πρόβλημα δεν είναι ότι ο αδύναμος σου ζητάει λεφτά: το πρόβλημα είναι ότι "βλέπεις" έμμεσα πόσα λεφτά έχει ο άλλος, γιατί τα ποσά μπαίνουν αυτόματα. Αυτό πρέπει να διορθωθεί, και όχι το να μπορεί ο μικρός να ζητάει λεφτά από το μεγάλο.

Τώρα, αν το "πρόβλημα" είναι ότι ο υπολογιστής δεν μπορεί να παίξει το ίδιο καλά με έναν άνθρωπο, νομίζω πως το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να παρατήσεις τελείως το Rome II και να ασχοληθείς με κανένα Fritz...

Συμφωνώ αλλα στην περίπτωση του ROME II το " φοβερά βελτιωμένο AI" όπως είπαν οι developers δεν ισχύει...

Επίσης Συμφωνώ

Διαφωνώ!! πρέπει να γίνουμε περισσότερο απαιτητικοί νομίζω... δηλαδή έλεος! η λύση είναι να αλλάξω Game? από την στιγμή που πληρώνω θέλω να μου παρέχουν αυτά που μου έταξαν! ο υπολογιστής υποτίθεται οτι πρέπει να είναι challenging!! και όχι Botάκι... ειδικά με την σημερινή τεχνολογία, το AI της μητρικής μου είναι πιό έξυπνο απο αυτό του ROME II έλεος!

Κλείνω στο οτι δέν είπα οτι το game δεν είναι καλό η οτι δεν μου αρέσει! Απλά έχω απαιτήσεις που νομίζω οτι ο κάθε ένας μας θα έπρεπε να έχει. Είμαι λάτρης του ROME και θέλω να έχει την θέση που του αξίζει...

• Super Moderators
Δημοσ.

Δε λέω ότι η λύση είναι να αλλάξεις παιχνίδι. Λέω, όμως, ότι αν περιμένουμε να φτάσει η ΑΙ τις ανθρώπινες αντιδράσεις (και λάθη), πάμε να παίξουμε κανένα σκάκι καλύτερα. 

Και λέω, επίσης, πως αν κάνουμε παράπονα, ας κάνουμε τουλάχιστον σε πράγματα ουσιώδη, όχι "πώς τολμάει ο τιποτένιος να μου ζητάει λεφτά". Καλά κάνει και ζητάει λεφτά, αυτό δεν πρέπει να αλλάξει. Αυτό που πρέπει να αλλάξει είναι το να μην μπορεί ΑΙ και άνθρωποι να "βλέπουν" πόσα χρήματα έχεις.

Παρενθετικά, οι Ετρούσκοι, που τους ζητάω χρήματα, δεν ξέρουν αν έχω πρόθεση να τους βοηθήσω. Πώς θα μπορούσε να ξέρει ένας άνθρωπος αν θα τον κρεμάσω ή όχι; Άρα, μη ζητάμε από την ΑΙ πράγματα πού ούτε άνθρωπος δεν μπορεί να προβλέψει....

Κλείνοντας, εγώ δε θεωρώ ότι "μου έταξαν" οτιδήποτε. Και επειδή έχω ζήσει την Activision και το 3-patch policy και άλλες καταστάσεις, βλέπω ότι προσπαθούν πολύ περισσότερο αυτή τη φορά.

Δημοσ.

Θα μπορουσε να υπαρχει stop στην ΑΙ μετα απο καποια αποσταση μεταξυ provinces να μην ζηταει λεφτα για συμμαχιες ή non aggression.
Αν και μου χει τυχει να εχω πολεμο με τους SUEBI στη Φιλανδια και οι συμμαχοι μου Garamantia να στελνουν 2 στρατιες απο τον νοτο τερμα θεου που βρισκονται!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...