Προς το περιεχόμενο

Total War: Rome II

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραία! έχουμε και έναν ακόμη για μάχες στην παρέα μας!

3-4k Καλά είναι...όταν φτάσεις να έχεις 1εκ+ σου ζητάνε 100κ!!! όταν είχα φτάσει τα 3εκ μου ζητούσαν 480κ για non-aggression pact ακόμα γελάω με αυτό! 

Όταν τελείωσα με το campaign και είχα λεφτά για πέταμα είπα δεν δίνω πχ στην Αθήνα να δω τι θα κάνει; και τους έδωσα 480κ και δεν κάνανε ΤΙΠΟΤΑ!!! 2 στρατούς μισούς που είχαν από την αρχή και 2 στόλους επίσης μισούς! 

Τα λαμόγια τα φάγαν!

• Like 3
  • Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από θέμα performance ψιλοπράγματα. Πάνω κάτω ίδια σκατά.

Στην ΑΙ έχουν γίνει βελτιώσεις αλλά έχει πολλά θέματα ακόμα.

• Like 1
Δημοσ.

μεχρι χτες ολα το παιχνιδι μια χαρα μου τρεχει και απο σημερα μου ξεκιναει ολα κανονικα και στην πρωτη εικονα rome II και τα λοιπα,μου κολαει εκει και δεν κανει τπτ.το ποντικι μου δειχνει οτι κατι φορτωνει.το αφησα ετσι μεχρι και μιαμιση ωρα κι δεν εκανε κατι,εμενε εκει.εχει ιδεα κανεις τι μπορει να ειναι?

• Super Moderators
Δημοσ.

Eνδιαφέρουσες οι βελτιώσεις.

Μου φαίνεται θα μαλώσω με τους Θράκες για να δω τι γίνεται...

Πάντως, δεν είχα εντοπίσει ως τώρα πρόβλημα με πολλά ranged units, μάλλον το αντίθετο θα έλεγα.

Δημοσ.

Παίζοντας το MP Campaign με τον παιχταρά Daemonos με το beta 4 patch είδαμε πολλές αλλαγές στο diplomacy. Ότι trade και να έκανα το δέχθηκε το A.I.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Και πριν το patch είχε λογική η διπλωματία: non aggression-trade-defensive alliance-full alliance, συν ό,τι bonus από συνεργασία/καλές σχέσεις με factions που είχε θετική σταση το target faction της διπλωματικής κίνησης.

Χρειάστηκε αρκετές δοκιμές, αλλά πλέον την Ήπειρο ακόμη και στην αρχή που έχει δύσκολο ξεκίνημα στη διπλωματία, μπορώ να την υποστηρίξω -πριν το patch. Αν το βελτίωσαν (δεν το είδα ακόμη) καλό είναι, αρκεί να μην το κάνουν Happy Shiny People...

Δημοσ.

Εμείς είχαμε θέμα με την διπλωματία στο MP. Πχ με την Ρώμη άριστες σχέσεις καταπράσινο το χρωματάκι αλλά για κανέναν λόγο trade ή κάποιο είδος alliance. Τώρα ακόμα και πόλεις που ήταν με κόκκινο χρώμα (λόγο cultural και όχι από war actions) άμα βλέπαν όφελος από το trade το δεχόντουσαν! 

Δημοσ.

ποτε βγαινει το update 3 ?

δεν επηρεαζει την πορεια του παιχνδιου αμα εχεις ηδη το update 2 ετσι ?

Βγήκε την Τρίτη, τώρα έχουμε το Beta 4 :)

όχι τρέχει κανονικά από το 2 στο 3 ή στο 4 αλλά δεν μπορείς να πας από το 3 στο 2 κτλ

• Like 1
Δημοσ.

Έχω Μακεδόνες με income κάπου στα 5000 και λεφτά στην άκρη κάπου στα 15000... και ξαφνικά δέν ξέρω πώς το super AI ξέρει οτι έχω λεφτά και μου στέλνει non aggresion pacts και ζητάνε και λεφτά τις τάξεως των 4000 ξέρω γώ, δηλαδή ακόμα και αν είναι μια κλανιά στο χάρτη  να μπορώ σε φάση να τους κατακτήσω με 15/20 units, και ζητάνε και λεφτά, έλεος δηλαδή.... και απο πού και ως πού το AI να συμπεριφέρεται σαν να ξέρει τι λεφτά έχω εγώ? Με τον Comfuzio έχουμε δει τα πάντα, ρε λες να πάμε για bug testing σε καμιά εταιρία? χαχα να βγάλουμε και τίποτα 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...