comfuzio Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Βλέπω Rome II στο steamOS; http://store.steampowered.com/livingroom/SteamOS/ Linux based δεν θα είναι και αυτό;
chek2fire Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι αυτό είδα και εγώ. Να δούμε total war σε linux και ας καταστραφεί ο κόσμος μετά,. Να το ελεγες πουθενά αυτό πριν χρόνια θα σε πέρνανε με τα γιαούρτια.. 1
comfuzio Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Άρχισα νέο SP Campaing (Beta Patch 3) με την Σπάρτη αφού τελείωσα το campaign με την Μακεδονία και αφότου κατέκτησα 4 περιοχές και πέρασα στο επόμενο imperial level πάρα πολλά factions μου ζητάνε 3-4.000 τάλαντα για να γίνουν Client states μου! Η Καρχηδόνα μάλιστα για 4.000 Τάλαντα μου έδωσε και τα δικά της Client States αλλά με πιέζουν να μπω στον πόλεμο που έχουν με την Ρώμη. Μεγάλο το δίλημμα γιατί έχω τους στρατηγούς μου απλωμένους στην Ανατολή για άμυνα στους Πόντιους συμμάχους μου και στην Αίγυπτο για τον ίδιο λόγο. Αυτό δεν μου είχε τύχει με την Μακεδονία αρχίζοντας από pre-patch και τελειώνοντας το με το beta 3 patch. Όπως και ότι τώρα μου έχει κάνει 2 φορές πλημμύρες και χάλασα ένα σορό λεφτά για επιδιορθώσεις αλλά και μεταδοτικές ασθένειες στον στρατό μου (την άρπαξα από τους Ηπειρώτες). Αυτά δεν τα είδα ποτέ παίζοντας ως Μακεδονία αλλά με την Σπάρτη ως τώρα βλέπω καινούρια πράγματα... Φυσικά και θέλει δουλειά, πολύ δουλειά ακόμα
comfuzio Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Είχε σήμερα Update το Beta 3 Patch και λέει ότι φτιάξανε το alt+tab bug 1
tak_loyk Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μόνο εγώ έχω την αίσθηση της "θολούρας" στο campaign map ρε παιδιά; Πέραν του fps drop ειδικά όταν ο στρατός/στόλος έχει κάποιο effect πάνω του, μου δίνει την αίσθηση ότι υπάρχει μια "θολούρα" γενικά. Σαν είναι ξεθωριασμένα τα χρώματα, κάτι τέτοιο τελοσπάντων. Έχει κανείς το ίδιο θέμα;
comfuzio Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν ξέρω αν την έχεις μόνο εσύ αλλά σίγουρα ξέρω ότι δεν την έχω εγώ FPS Drop υπάρχει και στο 2ο beta 3 patch και σε μάχη με όχι ιδιαίτερα μεγάλο στρατό. Formations τι είναι αυτό; χαχα τόσα patch μετά και τα formations είναι μόνο για φιγούρα, ακόμα και με τις πιο δυνατές μονάδες πλήρως αναβαθμισμένες vs πιο χαμηλά troops ή ακόμα και τα ανύπαρκτα mobs(!) και η φάλαγγα μπάζει!
comfuzio Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 3ο beta 3 patch: http://forums.totalwar.com/showthread.php/95274-Patch-3-Beta-now-available?p=820761&viewfull=1#post820761
Giorgos3924 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 από πού το κατεβάζουμε; μπορώ να το βάλω χωρίς να έχω τα προηγούμενα patch;
daidalos1 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 από πού το κατεβάζουμε; μπορώ να το βάλω χωρίς να έχω τα προηγούμενα patch; το εχεις αγορασμενο?
Giorgos3924 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 το εχεις αγορασμενο? οχι, είναι διαθέσιμα μόνο σε άδειες;
comfuzio Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 οχι, είναι διαθέσιμα μόνο σε άδειες; Μόνο μέσω steam. 1
Grey Warden Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Πάντως ενώ είχα πορωθεί με Σελευκίδες στο Hard από κάποιο σημείο και μετά σου κάνουν όλοι declare war ακόμα κι αν έχεις κοινό εχθρό χωρίς κάποια περαιτέρω πρόκληση, ακόμα κι αν δεν έχεις κοινά σύνορα. Επιτέθηκαν οι Μακεδόνες στις Σάρδεις που ήταν υποτελείς σε μένα και αποφάσια να υποστηρίξω τις Σάρδεις. Έτσι βρέθηκα σε πόλεμο με Μακεδονία, Σπάρτη, Κνωσσό και Αθήνα ενώ οι Πτολεμαίοι βρήκαν την ευκαιρία για απρόκλητη επίθεση μαζί με την Κύπρο. Τα οικονομικά του κράτους μου υπέφεραν και οι κύριες στρατιές μου βρίσκοταν στην Ανατολή πολεμώντας τους πανίσχυρους Dahae. Και σαν να μην έφτανε αυτό, οι Πόντιοι επανεμφανίστηκαν και κατέλαβαν 2 επαρχίες μου μέσα σε 2 turns χωρίς να προβάλω αποτελεσματική αντίσταση. Ευτυχώς κατάφερα με την βοήθεια της Ρόδου να ανακαταλάβω τις πόλεις που έχασα, αύξησα τη φορολογία και μπόρεσα να δημιουργήσω στρατό ωστε να διώξω τους Κνωσίτες και τους Κύπριους από τη Μικρά Ασία ενώ η προσπάθεια 2 ισχυρών μακεδονικών στρατιών να καταλάβουν την Νικομήδεια τελείωσε στα τείχη μου δίνοντας μου χρόνο για αντεπίθεση. Αφού εξασφάλισα τα σύνορα μου, επιτέθηκα στους Σπαρτιάτες που είχαν καταλάβει την Antheia και την Ρόδο ενώ κατέλαβα και την Pulpudeva από τους Μακεδόνες. Παράλληλα διέλυσα τις πτολεμαϊκές στρατιές που μου επιτέθηκαν από το νότο χάρη στην βοήθεια των Ροδίων που όχι μόνο κατέλαβαν την ίδια την Κύπρο αλλά πλέον έχουν δημιουργήσει ένα ισχυρό κράτος ελέγχοντας την περιοχή από την Τύρο μέχρι και την Μέμφιδα! Ταυτόχρονα 2 αθηναϊκές στρατιές είχαν άδοξο τέλος αφού με ταλαιπώρησαν μερικά turns τρώγωντας μου χρόνο. Οι Πόντιοι εξαλείφτηκαν και αυτοί από το πρόσωπο της γης και παρ όλο που έχασα μια στρατιά από τους Dahae τα σύνορα στην Ανατολή έχουν σταθεροποιηθεί. Το πρόβλημα είναι οτι ενώ σχεδιάζω να επιτεθώ στην Πέλλα και στην ίδια την Σπάρτη ταυτόχρονα μετά και την επιτυχή κατάληψη της Κρήτης οι Ρωμαίοι, οι Σίρακες, οι Bastaρδοι πως στο διάολο τους λένε, οι Ardiaei και οι Daorsi μου κάνουν declare war ενώ με τους περισσότερους ήμουν friendly μέσα σε λιγα turns μου έκαναν declare war χωρίς προφανή λόγο. Μάλιστα με τους μπασταρδους έχω κοινό εχθρό την Cimmeria. Έχουν εμφανιστεί πάλι και οι Κολχιδείς. Γενικώς έχει γίνει ένας πανικός. Επίσης η Ρόδος σταμάτησε να είναι defensive ally χωρίς προφανή λόγο ενώ είναι very friendly και κανένας εχθρός των υπόλοιπων εχθρών μου δεν δέχεται να κάνει κάποια συμφωνία μαζί μου για να τους αντιμετωπίσουμε μαζί. Τα οικονομικά μου βρίσκονται σε θετική πορεία αλλά έχω κουραστεί μετά από τόσους συνεχείς πολέμους. Οκ, Hard επίπεδο αλλά έχει παραγίνει το κακό. 1
totalius Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Πάντως ενώ είχα πορωθεί με Σελευκίδες στο Hard από κάποιο σημείο και μετά σου κάνουν όλοι declare war ακόμα κι αν έχεις κοινό εχθρό χωρίς κάποια περαιτέρω πρόκληση, ακόμα κι αν δεν έχεις κοινά σύνορα. Επιτέθηκαν οι Μακεδόνες στις Σάρδεις που ήταν υποτελείς σε μένα και αποφάσια να υποστηρίξω τις Σάρδεις. Έτσι βρέθηκα σε πόλεμο με Μακεδονία, Σπάρτη, Κνωσσό και Αθήνα ενώ οι Πτολεμαίοι βρήκαν την ευκαιρία για απρόκλητη επίθεση μαζί με την Κύπρο. Τα οικονομικά του κράτους μου υπέφεραν και οι κύριες στρατιές μου βρίσκοταν στην Ανατολή πολεμώντας τους πανίσχυρους Dahae. Και σαν να μην έφτανε αυτό, οι Πόντιοι επανεμφανίστηκαν και κατέλαβαν 2 επαρχίες μου μέσα σε 2 turns χωρίς να προβάλω αποτελεσματική αντίσταση. Ευτυχώς κατάφερα με την βοήθεια της Ρόδου να ανακαταλάβω τις πόλεις που έχασα, αύξησα τη φορολογία και μπόρεσα να δημιουργήσω στρατό ωστε να διώξω τους Κνωσίτες και τους Κύπριους από τη Μικρά Ασία ενώ η προσπάθεια 2 ισχυρών μακεδονικών στρατιών να καταλάβουν την Νικομήδεια τελείωσε στα τείχη μου δίνοντας μου χρόνο για αντεπίθεση. Αφού εξασφάλισα τα σύνορα μου, επιτέθηκα στους Σπαρτιάτες που είχαν καταλάβει την Antheia και την Ρόδο ενώ κατέλαβα και την Pulpudeva από τους Μακεδόνες. Παράλληλα διέλυσα τις πτολεμαϊκές στρατιές που μου επιτέθηκαν από το νότο χάρη στην βοήθεια των Ροδίων που όχι μόνο κατέλαβαν την ίδια την Κύπρο αλλά πλέον έχουν δημιουργήσει ένα ισχυρό κράτος ελέγχοντας την περιοχή από την Τύρο μέχρι και την Μέμφιδα! Ταυτόχρονα 2 αθηναϊκές στρατιές είχαν άδοξο τέλος αφού με ταλαιπώρησαν μερικά turns τρώγωντας μου χρόνο. Οι Πόντιοι εξαλείφτηκαν και αυτοί από το πρόσωπο της γης και παρ όλο που έχασα μια στρατιά από τους Dahae τα σύνορα στην Ανατολή έχουν σταθεροποιηθεί. Το πρόβλημα είναι οτι ενώ σχεδιάζω να επιτεθώ στην Πέλλα και στην ίδια την Σπάρτη ταυτόχρονα μετά και την επιτυχή κατάληψη της Κρήτης οι Ρωμαίοι, οι Σίρακες, οι Bastaρδοι πως στο διάολο τους λένε, οι Ardiaei και οι Daorsi μου κάνουν declare war ενώ με τους περισσότερους ήμουν friendly μέσα σε λιγα turns μου έκαναν declare war χωρίς προφανή λόγο. Μάλιστα με τους μπασταρδους έχω κοινό εχθρό την Cimmeria. Έχουν εμφανιστεί πάλι και οι Κολχιδείς. Γενικώς έχει γίνει ένας πανικός. Επίσης η Ρόδος σταμάτησε να είναι defensive ally χωρίς προφανή λόγο ενώ είναι very friendly και κανένας εχθρός των υπόλοιπων εχθρών μου δεν δέχεται να κάνει κάποια συμφωνία μαζί μου για να τους αντιμετωπίσουμε μαζί. Τα οικονομικά μου βρίσκονται σε θετική πορεία αλλά έχω κουραστεί μετά από τόσους συνεχείς πολέμους. Οκ, Hard επίπεδο αλλά έχει παραγίνει το κακό. Γιατι δε παίζεις σε medium να χαλαρωσεις λίγο.Κοντεψα να κλάψω διαβάζοντας το ποστ.
Grey Warden Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Γιατι δε παίζεις σε medium να χαλαρωσεις λίγο.Κοντεψα να κλάψω διαβάζοντας το ποστ. Σε normal είχα αρχίσει με τους Μακεδόνες αλλά παραήταν ήπιο για τα γούστα μου. Και έτσι έβαλα το αμέσως επόμενο επίπεδο στο Hard και γίνεται όλο αυτό. Μου κύρηξαν πόλεμο και οι Συρακούσες. Τουλάχιστον κατάφερα να αποκρούσω τους Σίρακες και να καταλάβω μια επαρχία τους και ετοιμάζομαι να αντιμετωπίσω 2 τεράστιες στρατιές Ardiaei που ετοιμάζονται να εισβάλλουν στην Θράκη και θα με καθυστερήσουν στην προσπάθεια μου να καταλάβω την Πέλλα ωστε να τελειώνω με τους Μακεδόνες και να μπορέσω να εισβάλλω στην Λάρισα που την κατέχει η Αθήνα ενώ παράλληλα ευελπιστώ να έχω καταλάβει και την Σπάρτη με την στρατιά που αναρρώνει στην Κρήτη. Κανένας πάντως δεν δέχεται να συμμαχήσει μαζί μου, ίσως φοβούνται που έχω ανοιχτά εκατό μέτωπα. Περιέργως η Ανατολή κοιμάται και με μία στρατιά μόνο εκεί ελέγχω τα πράγματα. Από τους τόσους πολέμους, εμφανίστηκαν σε κάποια φάση rebels των Σάρδεων με την οποία είχα φιλικές σχέσεις και ξεχάστηκα με αποτέλεσμα να τους ισοπέδωσω με μια περαστική στρατιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα