fever25 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Beta patch 3 νομίζω είναι χειρότερο σε bugs απ'ότι όταν πρωτοβγήκε το παιχνίδι φτιάξανε 2-3 πράγματα και χαλάσαν άλλα τόσα όπως το alt+tab Και με κάθε AI turn να διαρκεί περισσότερο από ένα λεπτό, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο απαραίτητο είναι το alt+tab.... 2
Giorgos3924 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δουλεύει κανονικά το alt+tab χωρίς patch; Δηλαδή το παιχνίδι κυλάει κανονικά χωρίς pause; Δεν το χα δοκιμάσει, καλό αυτό!
Amakatzis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Για δείτε αυτά και αν θέλετε πείτε την άποψη σας. Τotal War: Rome II Game-Debate.com Notebookcheck.com Eίναι καλά? Επίσης πως είναι δυνατόν να βγάζω περισσότερα FPS στο ultra από ότι στο high?
comfuzio Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δουλεύει κανονικά το alt+tab χωρίς patch; Δηλαδή το παιχνίδι κυλάει κανονικά χωρίς pause; Δεν το χα δοκιμάσει, καλό αυτό! Μέχρι και το patch 2 δεν είχε θέμα στο alt+tab. Τώρα με το beta 3 patch βγήκε αυτό το bug.
Stavrakas13 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Το crash που όταν φέρνει η AI 2 συμμάχους στον πόλεμο το φτιάξαν? Γιατί δεν κάνω επιθέσεις σε factions μόνο για αυτό
Giorgos3924 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Επίσης μια καλή λύση αντί για alt+tab είναι να παίζεις σε window mode
Giorgos3924 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Το Napoleon το απόλαυσα περισσότερο, το shogun 2 ελάχιστα το έπαιξα, δε μ άρεσε και τόσο, και το rome 2 έχει δουλειά ακόμη πιστεύω. Αν δώσουν λίγο ψυχή στις μάχες αν βελτιώσουν την αναμονή σε κάθε turn και διορθώσουν μερικά bugs ακόμα θα είναι το καλύτερο της σειράς!
Stavrakas13 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Γ'αυτό αγορά σε κάνα sale που θα έχει περάσει και καιρός να έχουν βγεί και τα patch. Το γουστάρω το game αλλά αδικείται με τόσα bugs... 2
tak_loyk Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Για δείτε αυτά και αν θέλετε πείτε την άποψη σας. Τotal War: Rome II Game-Debate.com Notebookcheck.com Eίναι καλά? Επίσης πως είναι δυνατόν να βγάζω περισσότερα FPS στο ultra από ότι στο high? Κλασσική περίπτωση "ο καθένας μετράει ότι να 'ναι". Είναι σαν τα πειράματα στη φυσική. Αν δεν γίνονται κάτω από ακριβώς ίδιες συνθήκες δεν πρόκειται ποτέ να δώσουν ίδια αποτελέσματα. Μετράει ο ένας πχ. το campaign map, ο άλλος το "benchmark" video (ο θεός να το κάνει), και ο άλλος τα fps στο main menu (δεν εξηγούνται αλλιώς τα 150-200fps...). Ε άντε βγάλε άκρη μετά. 1
Amakatzis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Με --Intel i7 4700MQ --16 GB RAM -- NVIDIA GEFORCE GTX-770M Τι settings μου προτείνεις;
Tobajara Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Έκανες πρόσφατη αναβάθμιση και θες να κάνεις μόστρα το μηχάνημα ε? Δοκίμασε 4 - 5 settings και βρες αυτό που προτιμάς... 3
daidalos1 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Έκανες πρόσφατη αναβάθμιση και θες να κάνεις μόστρα το μηχάνημα ε? Δοκίμασε 4 - 5 settings και βρες αυτό που προτιμάς... Aσε το παιδι να το χαρει!!
Daemonos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Πάντως ρε παίδες, αυτό το πράμα με τους rebels πρέπει να σταματήσει!!! όταν δημιουργούνται rebel groups στην περιοχή σου, τότε στην πέφτουν όλοι οι άλλοι με καράβια και στρατό! trespassing ανοιχτά! τρώνε τους rebels και φεύγουν, όταν μου συνέβη πρώτη φορά νόμισα μου την πέσαν και τρελάθηκα! τι έγινε λέω όλο το map μου την πέφτει?
Grey Warden Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Ξεκίνησα νέο campaign με Σελευκίδες στο Hard. Απόλαυση. Έχω τόσες σατραπείες που ανοίγουν λογαριασμούς με γείτονες που γίνεται πανικός. Οι Πάρθοι προελαύνουν στα ανατολικά και σύντομα θα φτάσουν έξω από την πόρτα μου αλλά προς το παρόν έχω ανοιχτούς λογαριασμούς με Πόντο και Αρμενία.
doutsos13 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε παιδιά εμένα έχει θέμα που δεν το περίμενα με το update 1 στο prologue έπαιζα μια χαρά σε custom campaign κολλάει ο τόπος παίζω με low και σέρνεται βάζω update 2 και εντάξει σέρνεται λίγο λιγότερο αλλά και πάλι γιατί τόσο πολύ; με 5770 1gb Athlon II X4 640 3ghz 8gb ram1920x1080
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα