Προς το περιεχόμενο

Total War: Rome II

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στα δικά μου παιχνίδια από την αρχή, αν έκρινε η ΑΙ ότι ήταν οριακή η μάχη, με πολιορκούσε (πάντοτε οι εμπειρίες μου από πόλεις χωρίς τείχη, αφού Ήπειρος και Πόντος ξεκινάνε με δύο περιοχές ατείχιστες). 

Θέλω να πω, δεν είναι κάτι τωρινό που έχει να κάνει με το patch -το οποίο όμως δεν έχω εγκαταστήσει ακόμη.

Εμένα ποτέ! Σε πόλη χωρίς τοίχος ήταν πάντα άμεση μάχη. Και τώρα το ίδιο είναι αλλά έτυχε μια-δυο φορές να μην με βάλει σε μάχη με το που ήρθαν στην πόλη μου 

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η διπλωματία γενικά θέλει δουλειά. Πάντως δεν μπορείς να το πεις κακό game με τπτ και έχει μερικές μεγαλες στιγμές. Χθές έδωσα μια μάχη με έναν τεράστιο αντίπαλο στρατό των θεσαλλών και να και την έχασα την ευχαριστήθηκα λόγο της επικούρας της.

Δεν είναι κακο game προφανώς. Απλα δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο που θα σε κρατήσει πάνω απο μερικές μέρες. Το μεγαλύτερο του πρόβλημα, δεν είναι το τεχνικό, που θα λυθεί αργά η γρήγορα.

Είναι οτι είναι ανεμπνευστο και ρηχό, και ανέτοιμο, σαν να είχαν στο νου τους να προλάβουνε την deadline αντί να φτιάξουν κάτι ξεχωριστό. Που και έτσι έγινε, όπως εμμέσως πλην σαφώς λέγεται.

Σαν φαν της CA θα μπορούσα να συγχωρήσω τεχνικά προβλήματα ΌΣΑ και αν ήταν, με τον καιρό θα λυνόσαντο (ναι λυνόσαντο). Αυτό που με ξενέρωσε όμως είναι οτι το παιχνίδι είναι άψυχο, και χωρίς χαρακτήρα. 

• Super Moderators
Δημοσ.

Μετά τα τελευταία update βάλανε και τα προφανή όπως το να βλέπεις ένα εικονίδιο πόσους γύρους θέλει η τεχνολογία σου για να την μάθεις η να αναβοσβήνουν τα κουμπιά κάτω για συμαντικές ενέργειες. 

Κάτι τέτοια δέιχνουν ότι το game βγήκε βεβιασμένα για να προλάβουν τις προθεσμίες. Κατά την γνώμη μου μεγάλη δουλειά θέλει και το πάνελ διπλωματίας καθώς εκεί ούτε που γνωρίζεις τι συμφωνίες έχεις κάνει με τον καθένα η τουλάχιστον δεν είναι άμεσα ορατές.

Η διπλωματία γενικά θέλει δουλειά. Πάντως δεν μπορείς να το πεις κακό game με τπτ και έχει μερικές μεγαλες στιγμές. Χθές έδωσα μια μάχη με έναν τεράστιο αντίπαλο στρατό των θεσαλλών και να και την έχασα την ευχαριστήθηκα λόγο της επικούρας της.

Η διπλωματία θέλει κάποιο χρόνο να τη μάθεις, αλλά δεν είναι κακή: στα πρώτα παιχνίδια με την Ήπειρο, πελάγωνα, Μακεδονία-Σπάρτη-Αθήνα με είχαν στη μπούκα, ήταν σύμμαχοι μεταξύ τους, οι Ρωμαίοι στο κόκκινο, οι Καρχηδόνιοι παγερά αδιάφοροι, οι Συρρακούσιοι στο κόκκινο (παρά την εμπορική συμφωνία) και γενικά δεν έβρισκα από πού να πιαστώ.

Σταδιακά κατάλαβα τη λογική του παιχνιδιού: πρέπει να παρακολουθείς τις σχέσεις των κρατών μεταξύ τους και όχι μόνο με σένα, να εκμεταλλεύεσαι πολέμους και κόντρες δικές τους. Ξεκινάς με non-aggression ή εμπορική συμφωνία, περνάς σε defensive κ.ο.κ. Όχι αμέσως βέβαια (στην περίπτωση της Ηπείρου).

Επίσης, βοηθάς τους εχθρούς των (ήδη ή μελλοντικά) εχθρών σου: εγώ, ας πούμε, στηρίζω με λίγες δυνάμεις την Ετρουσική Ομοσπονδία: όσο καθυστερούν τους Ρωμαίους, κέρδος μου είναι. Αντίστοιχα, υπόσχομαι πως θα βοηθήσω τους Καρχηδόνιους (κι ας μη σκοπεύω να το κάνω ποτέ...) με κάτι πολέμους στη Βόρεια Αφρική ή την Ιβηρική, εισπράττω τα bonus και ανοίγω εμπόριο μαζί τους.

Οι σχέσεις, φαίνονται μόλις κάνεις click πάνω στο εικονίδιο του κάθε faction, συν του ότι συμμαχίες και πολέμους τους βλέπεις και στο χρώμα του χάρτη: κίτρινο το faction που εξετάζεις, μπλε οι σύμμαχοι, κόκκινο οι εχθροί: και στο εικονίδιο κάτω δεξιά φαίνονται και όλοι οι πόλεμοι (ακόμη και με factions που δεν έχεις ανακαλύψει ο ίδιος) και οι συμμαχίες.

Προφανώς δεν μπορεί η διπλωματία να λειτουργήσει όπως με τους ανθρώπους, αλλά έχει λογική, μόλις εξοικιωθείς λίγο μαζί της.

• Like 1
Δημοσ.

Για ακατανόητο λόγο πάντα τα digital είναι ακριβότερα από τις retail εκδόσεις. Μάλλον το χαρτί και το πακέτο κοστίζουν λιγότερο :P

• Like 2
Δημοσ.

Γιατί έτσι όπως είναι τώρα η κατάσταση, αν το eshop της Sega πουλήσει το digital download 30 ευρώ, θα βγει το Public (και ο κάθε retailer) και θα κάνει μήνυση για μονοπώλιο και αθέμιτο ανταγωνισμό. Κανένας δε θα έχει όρεξη να τρέχει μέχρι το μαγαζί για να παίρνει κουτιά και δισκάκια, πληρώνοντάς τα ακριβότερα. Εκτός φυσικά από όσους θέλουν να γεμίζουν ράφια με συσκευασίες παιχνιδιών :P

Θα μπορούσαν βέβαια να πουλάνε τα DD σε λιγότερο εξωφρενικές τιμές, γιατί αυτά τα 60άρια και 70άρια που βλέπουμε είναι σκέτη κοροϊδία (άσχετα αν μετά από κανα 2μηνο μπορείς να τα βρεις προσφορά στα 20 ή λιγότερο).

• Like 1
Δημοσ.

Με

•Processor* Intel® Core™ i7-4700MQ

•Processor Memory* 12GB DDR3L 1600MHz memory

•Graphics Engine* NVIDIA® GeForce® GT 740M with NVIDIA® Optimus™ technology

Graphics Memory* 2GB GDDR3 discrete graphics memory

Θα είμαι καλά με αυτό το παιχνίδι;

Πόσο fps πρέπει να έχω για να παίζω ικανοποιητικά αυτό το παιχνίδι;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Τι εννοείς;

Επίσης πόσα FPS θα ήταν καλά να έχω σε high?

Ρωτάω γιατι στο επίσημο φόρουμ του Total War μου είπαν ότι θα έχω πρόβλημα διότι δεν έχω καλή GPU.

Ποια είναι η γνώμη σας;

Δημοσ.

οσο πιο πολλα τοσο πιο καλα

εγω παιζω medium με μια 7650m που ειναι κατωτερη απο την 740

δεν εχει και το καλυτερο performance, αλλα ειναι playable

Δημοσ.

Κατέβασε κανείς το beta patch3?

Το κατέβασα εγώ... Σημαντικό πρόβλημα με το alt+tab! Όταν ελαχιστοποιείς δηλαδή την εφαρμογή του παιχνιδιού για να δεις κάτι άλλο. Κατά την επαναφορά η ανάλυση πέφτει δραματικά ! 

Δημοσ.

Κατέβασε κανείς το beta patch3?

Beta patch 3 νομίζω είναι χειρότερο σε bugs απ'ότι όταν πρωτοβγήκε το παιχνίδι :P φτιάξανε 2-3 πράγματα και χαλάσαν άλλα τόσα όπως το alt+tab :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...