Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Για άσχετο λόγο έκανα φορμάτ και έβαλα τα Win7 x64 αντί των Win8 x64. Το framerate έχει ανέβει σημαντικά και το πρόβλημα με το 1fps περιέργως λύθηκε (παρά το ότι έχω και πάλι τα catalyst 13.4, δεν έχει βγεί νεότερο patch και δεν έχω αλλάξει hardware). Ότι να'ναι αλλά τέσπα... Καλό μας κάψιμο... Σίγουρα δεν έφταιγαν τα 8..Μάλλον δεν περνούσες σωστά τους οδηγούς. Windows 7 Ultimate 64 bit έχω... Κορόιδο είμαι να πάρω ι7 ; Να σκάσω μια περιουσία για να πάρω ένα τετραπύρηνο επεξεργαστή (γιατί οι εξαπύρηνοι δεν είναι για κοινούς θνητούς) που κάνει την ίδια δουλειά με τον κατά πολύ φτηνότερο οκταπήρυνο που έχω ; Ή για να κερδίσω 30 δευτερόλεπτα παραπάνω στην επεξεργασία βίντεο κλπ ; Δεν φταίει ο FX μου που αυτοί οι άμπαλοι στην CA έχουν φτιάξει ένα game το οποίο είναι κακογραμένο, δεν βλέπει πάνω απο 2 πυρήνες και είναι Intel optimized...Γιάτι κάνει μπάμ οτι είναι Intel optimized... Όλα τα un-optimized παιχνίδια τρέχουν καλύτερα σε Intel γιατί οι πυρήνες της Intel είναι αρκετά ανώτεροι από αυτούς της AMD. Αν δεν έβγαιναν τέτοια παιχνίδια(un-optimized) θα μπορούσαμε να έχουμε 60άρια με τους παλιούς Q9x50 ακόμα και τώρα.
Voodooman Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Έχω ξενερώσει με το παιχνίδι, είχα πολλά χρόνια να βιώσω κρασαρίσματα. Απίθανοι είναι...
daidalos1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Έχω ξενερώσει με το παιχνίδι, είχα πολλά χρόνια να βιώσω κρασαρίσματα. Απίθανοι είναι... τι λειτουργικο εχεις?
chek2fire Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Μετά τα τελευταία update βάλανε και τα προφανή όπως το να βλέπεις ένα εικονίδιο πόσους γύρους θέλει η τεχνολογία σου για να την μάθεις η να αναβοσβήνουν τα κουμπιά κάτω για συμαντικές ενέργειες. Κάτι τέτοια δέιχνουν ότι το game βγήκε βεβιασμένα για να προλάβουν τις προθεσμίες. Κατά την γνώμη μου μεγάλη δουλειά θέλει και το πάνελ διπλωματίας καθώς εκεί ούτε που γνωρίζεις τι συμφωνίες έχεις κάνει με τον καθένα η τουλάχιστον δεν είναι άμεσα ορατές. Η διπλωματία γενικά θέλει δουλειά. Πάντως δεν μπορείς να το πεις κακό game με τπτ και έχει μερικές μεγαλες στιγμές. Χθές έδωσα μια μάχη με έναν τεράστιο αντίπαλο στρατό των θεσαλλών και να και την έχασα την ευχαριστήθηκα λόγο της επικούρας της. 1
Voodooman Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 τι λειτουργικο εχεις? 7 Χ64. Φυσικά το παιχνίδι δεν είναι κακό συνολικά, κακό είναι στο στρατηγικό του κομμάτι. Ο χάρτης έχει γίνει αρκετά χαώδης, ενώ και το interface του είναι τσαπατσούλικο. Η creative assembly θα έπρεπε να πάρει μερικά μαθήματα από την Firaxis, ακόμη θυμάμαι πόσο καθαρό αλλά και σύνθετο ήταν το interface του Civ V.
alet Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Η creative assembly θα έπρεπε να πάρει μερικά μαθήματα από την Firaxis, ακόμη θυμάμαι πόσο καθαρό αλλά και σύνθετο ήταν το interface του Civ V. Δεν αναφερεσαι πιστευω στο vanilla γιατι το CiV 5 οταν κυκλοφορησε ηταν σκετη αποτυχία Μονο μετα το πρωτο expansion το παιχνιδι εγινε αυτο που επρεπε να ειναι οταν κυκλοφορησε
Voodooman Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν αναφερεσαι πιστευω στο vanilla γιατι το CiV 5 οταν κυκλοφορησε ηταν σκετη αποτυχία Μονο μετα το πρωτο expansion το παιχνιδι εγινε αυτο που επρεπε να ειναι οταν κυκλοφορησε Αναφέρομαι στο interface και μόνο, στο πόσο καλοφτιαγμένο και εργονομικό ήταν. Επιφανειακά φαινόταν απλό και σε κρατούσε ξεκούραστο, αλλά όσο το έψαχνες, τόσο ανακάλυπτες νέα πράγματα, ενώ και οι βοήθειες που σου παρείχε ήταν πάρα πολλές.
comfuzio Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 http://forums.totalwar.com/showthread.php/95274-Patch-3-Beta-now-available Beta 3 live 80.2MB
fever25 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Να υποθέσω ότι το "ζητηματάκι" με το turn ανά ενάμιση λεπτό, παραμένει...;
Darth_Fanis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Σίγουρα δεν έφταιγαν τα 8..Μάλλον δεν περνούσες σωστά τους οδηγούς. Όλα τα un-optimized παιχνίδια τρέχουν καλύτερα σε Intel γιατί οι πυρήνες της Intel είναι αρκετά ανώτεροι από αυτούς της AMD. Αν δεν έβγαιναν τέτοια παιχνίδια(un-optimized) θα μπορούσαμε να έχουμε 60άρια με τους παλιούς Q9x50 ακόμα και τώρα. Μην αρχίσουμε διαμάχη Intel-AMD τώρα. Όταν έχεις επεξεργαστή οκταπύρηνο στα 3,7 Ghz και οταν χρησιμοποιούνται 2-4 πυρήνες ανεβαίνει στα 4 Ghz και το παιχνίδι σέρνεται κάτι δε πάει καλά με αυτό. Γιατί δε λές καλύτερα οτι το game είναι Intel Optimized ; Δηλαδή η Intel έσκασε λεφτά στην CA για να έχει το παιχνίδι το λογότυπο της και να τρέχει καλύτερα στους δικούς της επεξεργαστές. Αυτοί που έφτιαξαν το παιχνίδι είναι τρόμπες άνευ προηγουμένου. Διάβασα σε ενα σχολιο στο youtube οτι ένας που είχε GTX780 αλλα δεν ανέφερε επεξεργαστή είχε λέει 30+ FPS στο benchmark με όλα στο full. Χαχαχα...Και έιχε GTX780! Δηλαδή τι υπολογιστή πρέπει να έχεις για το παίξεις και να είναι smooth ; Υπολογιστή της NASA ; Και όσο για τα patch πιστεύω οτι μας κοροιδεύουν. Δε γίνεται να βγαίνουν κάτι patch της πλάκας μόνο 80 MB και να λένε οτι δουλεύουν σκλήρα για κάνουν το παιχνίδι όπως πρέπει. Για να γίνει όπως πρέπει πρέπει να γραφτεί ο κώδικας σχεδόν απο την αρχή. Το παιχνίδι έχει τρομερά τεχνικά προβλήματα σε σημείο που να είναι unplayable. Μόνο αν δείτε κάνα patch μεγέθους 1-5 GB περίπου να έχετε ελπίδες οτι θα έχουν διορθωθεί κάπως τα πράγματα. Απο την αρχή είχα κακό προαίσθημα για το παιχνίδι, όταν είδα το χάρτη με τα regions και εκείνο τον ηλίθιο με την κοτσίδα που έβγαινε και μίλαγε για το game...
Giorgos3924 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Στο τέλος κάθε γύρου οι υπόλοιπες φυλές αργούν να παίξουν ή μου φαίνεται; Έχω παίξει λίγο shogun 2 και λίγο Napoleon και δε θυμάμαι να ήταν έτσι. Τί patch κυκλοφορεί;
comfuzio Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Το beta 3 patch σε μένα έχει ένα bug ως τώρα, όταν κάνω minimize το παιχνίδι και μετά το μεγιστοποιώ πάλι γίνεται σαν 800χ600 η ανάλυση! και για να το φτιάξω πατάω το σήμα των windows στο kb και μετά alt+tab και έρχεται στα νορμάλ του. Άλλη αλλαγή που είδα είναι ότι όταν σου βαράνε μια πόλη χωρίς τοίχοι (μάλλον) κάνουν siege και δεν πάει αμέσως σε μάχη και όταν έρχεται η σειρά σου και κάνεις εσύ αντεπίθεση λέει κάτω "sally forth to attack". Βέβαια δεν έπαιξα πολλά turns αλλά ούτε μου κάνανε πολλές πολιορκίες για να το πω ότι έτσι είναι στο 100%.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Στα δικά μου παιχνίδια από την αρχή, αν έκρινε η ΑΙ ότι ήταν οριακή η μάχη, με πολιορκούσε (πάντοτε οι εμπειρίες μου από πόλεις χωρίς τείχη, αφού Ήπειρος και Πόντος ξεκινάνε με δύο περιοχές ατείχιστες). Θέλω να πω, δεν είναι κάτι τωρινό που έχει να κάνει με το patch -το οποίο όμως δεν έχω εγκαταστήσει ακόμη.
Alchemist` Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Σίγουρα δεν έφταιγαν τα 8..Μάλλον δεν περνούσες σωστά τους οδηγούς. Για πες μας πως είναι δυνατόν να περαστούν λάθος οι οδηγοί? Δεν πατούσα καλά το κλικ του ποντικιού όταν άνοιγα το αρχείο or what? (Εκτός του ότι έχω τα 13.4 ccc από το Μάιο και δεν είχα πρόβλημα με κανένα άλλο παιχνίδι)
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν χρησιμοποιούσες κάποιο cleaner, είτε Atiman Uninstaller είτε το νέο DDU.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα