Προς το περιεχόμενο

Total War: Rome II

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για άσχετο λόγο έκανα φορμάτ και έβαλα τα Win7 x64 αντί των Win8 x64.

Το framerate έχει ανέβει σημαντικά και το πρόβλημα με το 1fps περιέργως λύθηκε (παρά το ότι έχω και πάλι τα catalyst 13.4, δεν έχει βγεί νεότερο patch και δεν έχω αλλάξει hardware). Ότι να'ναι αλλά τέσπα... Καλό μας κάψιμο...

• Like 2
Δημοσ.

Ρε παιδιά όλοι εσείς που ποστάρετε εδώ, απορώ πως μπορείτε και παίζετε το παιχνίδι!!! Εγώ θέλω να παίξω το παιχνίδι και δεν μπορώ γιατί σέρνεται!!! Με FX-8320, 8 GB RAM DDR3 1333 mhz, GTX660 και δεν τη παλεύω. Στο campaign map έχω περίπου κατά μέσο όρο 25 fps ενώ πέφτει και στα 11, ενώ στις μάχες με τα γραφικά στο very high και όλα τα άλλα καλούδια στο Off, έχω 20-25 fps, ένω σε μεγάλες μάχες πέφτει και στα 11 ακόμα και στα medium !!! Τι σκατά φταίει ; Το παιχνίδι που είναι κακογραμμένο ; Έιναι θέμα drivers ; Alchemist εσύ σε τι ρυθμίσεις παίζεις το παίχνιδι και τι επιδόσεις έχεις ;

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά όλοι εσείς που ποστάρετε εδώ, απορώ πως μπορείτε και παίζετε το παιχνίδι!!! Εγώ θέλω να παίξω το παιχνίδι και δεν μπορώ γιατί σέρνεται!!! Με FX-8320, 8 GB RAM DDR3 1333 mhz, GTX660 και δεν τη παλεύω. Στο campaign map έχω περίπου κατά μέσο όρο 25 fps ενώ πέφτει και στα 11, ενώ στις μάχες με τα γραφικά στο very high και όλα τα άλλα καλούδια στο Off, έχω 20-25 fps, ένω σε μεγάλες μάχες πέφτει και στα 11 ακόμα και στα medium !!! Τι σκατά φταίει ; Το παιχνίδι που είναι κακογραμμένο ; Έιναι θέμα drivers ; Alchemist εσύ σε τι ρυθμίσεις παίζεις το παίχνιδι και τι επιδόσεις έχεις ;

1) Το παιχνίδι είναι κακογραμμένο.

2) Μπορεί να είναι θέμα drivers.

3) Τι Windows έχεις? Όπως γράφω πάνω είδα βελτίωση στην μετάβαση από win8 σε 7.

4) Με ultra settings πιάνω average 39.7fps σε 1680χ1050 με το pc υπογραφής στο game benchmark. Δεν έχω benchmark tool για να δώ fps ingame. Έχω κάτι spikes στο campaign map αλλά συνήθως έχω framerate κοντά στα 60 (οπτικά κρίνωντάς το).

5) Αν ανεξαρτήτως των settings έχεις τόσο χαμηλά fps τότε σίγουρα παίζει κάποια ασυμβατότητα. Δοκίμασε να το τρέξεις και σε τέρμα low. Κάνε update όλα τα drivers και τέλος ρίξε και κάνα ευχέλαιο.

Δημοσ.

βαφτο μπλε και πετατο στην θαλασσα !!! :fear:  παρε i7 να δεις την υγεια σου  :-D  :-D  :-D

1) Το παιχνίδι είναι κακογραμμένο.

2) Μπορεί να είναι θέμα drivers.

3) Τι Windows έχεις? Όπως γράφω πάνω είδα βελτίωση στην μετάβαση από win8 σε 7.

4) Με ultra settings πιάνω average 39.7fps σε 1680χ1050 με το pc υπογραφής στο game benchmark. Δεν έχω benchmark tool για να δώ fps ingame. Έχω κάτι spikes στο campaign map αλλά συνήθως έχω framerate κοντά στα 60 (οπτικά κρίνωντάς το).

5) Αν ανεξαρτήτως των settings έχεις τόσο χαμηλά fps τότε σίγουρα παίζει κάποια ασυμβατότητα. Δοκίμασε να το τρέξεις και σε τέρμα low. Κάνε update όλα τα drivers και τέλος ρίξε και κάνα ευχέλαιο.

εδω που τα λεμε σε win 7 64 βιτ ειμαι και εγω...και οπως ειπα ειδα λιγην διαφορα στο προλογο που ειμαι τωρα στο 2 μερος.. σε λιγο που θα μπω ποιο βαθια για να δουμε!

Δημοσ.

Windows 7 Ultimate 64 bit έχω...

Κορόιδο είμαι να πάρω ι7 ; Να σκάσω μια περιουσία για να πάρω ένα τετραπύρηνο επεξεργαστή (γιατί οι εξαπύρηνοι δεν είναι για κοινούς θνητούς) που κάνει την ίδια δουλειά με τον κατά πολύ φτηνότερο οκταπήρυνο που έχω ; Ή για να κερδίσω 30 δευτερόλεπτα παραπάνω στην επεξεργασία βίντεο κλπ ; Δεν φταίει ο FX μου που αυτοί οι άμπαλοι στην CA έχουν φτιάξει ένα game το οποίο είναι κακογραμένο, δεν βλέπει πάνω απο 2 πυρήνες και είναι Intel optimized...Γιάτι κάνει μπάμ οτι είναι Intel optimized...

• Like 2
Δημοσ.

Κορόιδο είμαι να πάρω ι7 ; Να σκάσω μια περιουσία για να πάρω ένα τετραπύρηνο επεξεργαστή (γιατί οι εξαπύρηνοι δεν είναι για κοινούς θνητούς) που κάνει την ίδια δουλειά με τον κατά πολύ φτηνότερο οκταπήρυνο που έχω ; Ή για να κερδίσω 30 δευτερόλεπτα παραπάνω στην επεξεργασία βίντεο κλπ ; Δεν φταίει ο FX μου που αυτοί οι άμπαλοι στην CA έχουν φτιάξει ένα game το οποίο είναι κακογραμένο, δεν βλέπει πάνω απο 2 πυρήνες και είναι Intel optimized...Γιάτι κάνει μπάμ οτι είναι Intel optimized...

αφου το λεει και στο εισαγωγικο βίντεο...

Δημοσ.

Πράγματι όσοι έχουν amd επεξεργαστές αναφέρουν περισσότερα προβλήματα από εμας με intel απ όσο έχω καταλάβει από αυτά που βλέπω στο ιντερνετ.

• Like 1
Δημοσ.

Δε θα κάνουμε το thread Intel vs AMD έλεος, είναι unoptimised, τρέχει καλύτερα σε Intel. Deal with it τι να κάνουμε. Κανείς δεν είπε ότι τρέχει τζιτζί παντού. Περιμένουμε patch να φτιάξουν τα θέματα. Μέχρι τότε δε μπορεί να γίνει κάτι.

Το αν είμαστε ηλίθιοι όσοι παίρνουμε intel αν θες στο hardware 

• Like 4
Δημοσ.

ΔΗΛΑΔΗ ειμαστε κοροιδα εμεις που εχουμε i7 KAI τον προσωπικα τον 980 xtream edition....... χαχαχαχχ ας γελασω τρεις~~~  :-D  :-D  :-D

σχετικο με το παιχνιδι εχει καποιος μεταφρασει αυτο που λεει πριν το εισαγωγικο video η μετα δεν θυμαμαι ακριβως..

νομιζω εινα στα λατινικα!!! 

Δημοσ.

Τελικά γνωρίζουμε εάν έχουν σκοπό να κάνουν κάτι με το θέμα του ενός και πλέον λεπτού ανά turn ; Αργεί απελπιστικά... 

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά γνωρίζουμε εάν έχουν σκοπό να κάνουν κάτι με το θέμα του ενός και πλέον λεπτού ανά turn ; Αργεί απελπιστικά... 

αναμενουμε τα επομενα patch!!

• Like 1
Δημοσ.

Κρατάτε μικρό καλάθι θα έλεγα εγώ πάντως.

Δεν νομίζω ότι μπορεί να έρθει στα επίπεδα smoothness του Shogun 2 (που για μένα είναι παράδειγμα προς μίμηση το performance του) με ένα απλό patch. Πολύ φοβάμαι ότι ΑΝ ποτέ λυθεί το πρόβλημα θα είναι σε κάποιο stand-alone expansion.

Δημοσ.

Το αστείο είναι οτι το shogun ήταν super smooth με χρήση ΜΟΝΟ ενός πυρήνα της cpu...Ουσιαστικά ούτε εκείνο ήταν optimised για πολλούς πυρήνες(ούτε καν 2) αλλά τουλάχιστον έτρεχε νεράκι...

Δημοσ.

να σας πω την αληθεια μου..εχτες το ευχαριστηηκα στο πρωτο κοματι του προλογου δεν ειδα να κολαει πουθενα και στο 2 που μπηκα και αφησα στην μεση δεν ειδα κατι λετε να εκαναν δουλεια τελικα??? 

αντε να φτιαχτει το end turn!! λογικα δεν θα θελω κατι αλλο... :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...