daidalos1 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.totalwarhellas.com/Thread-ROME-2-PATCH-NOTE%CE%A3 τι εγινε βγηκε νεο patch??
comfuzio Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 όχι το beta patch 2 έγινε final χωρίς καμία αλλαγή! και το beta patch 3 προ των πυλών. 1
chek2fire Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδιά το πεζικό στους Σπαρτιάτες απλά θερίζει. Οτι μάχη έχω δώσει που έχω συντρηπτικό μειονέκτημα σε αριθμούς οι σπαρτιατες μου τους έχουν θερίσει. Ιδίως αυτούς τους τοξότες τους έχουν τελείως για ψωμιά Μου αρέσουν αρκετά και οι ναυμαχίες αλλά εκεί η σπάρτη χωλαίνει αρκετά..
daidalos1 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 A όχι το beta patch 2 έγινε final χωρίς καμία αλλαγή! και το beta patch 3 προ των πυλών. ANTE NA ΔΟΥΜΕ!!! 1
comfuzio Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Chek2fire μια απορία, τρέχει το Rome II σε ubuntu? πάει καιρός που είχα ubuntu main o/s και το έβγαλα για το Lineage2 αλλά τώρα με το Rome II το έκοψα και έλεγα αν παίζει σε ubuntu έστω και με wine να το γύρναγα πάλι Sorry για το off-topic!
Super Moderators Snoob Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδιά το πεζικό στους Σπαρτιάτες απλά θερίζει. Οτι μάχη έχω δώσει που έχω συντρηπτικό μειονέκτημα σε αριθμούς οι σπαρτιατες μου τους έχουν θερίσει. Ιδίως αυτούς τους τοξότες τους έχουν τελείως για ψωμιά Μου αρέσουν αρκετά και οι ναυμαχίες αλλά εκεί η σπάρτη χωλαίνει αρκετά.. Ας χωλαίνει και κάπου η Σπάρτη, γιατί αλλιώς θα πήγαινε τραίνο. Τις ναυμαχίες τις βρίσκω καλύτερες από του Shogun 2, σε πρώτη φάση, αλλά επιφυλάσσομαι. edit: το patch 3 για πότε είναι;
tak_loyk Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν έχει γίνει καμία αναφορά για p3 ακόμα.
comfuzio Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 http://forums.totalwar.com/showthread.php/93642-Total-War-ROME-II-Patch-2-Live-Now! έχει γίνει. λέει soon
Grey Warden Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Το πεζικό των Σπαρτιατών λογικό είναι να θερίζει. Πολλοί περίμεναν την στιγμή που θα έπαιζαν με τους Σπαρτιάτες και έτσι οι developers δεν έφτιαξαν την Σπάρτη με την πραγματική δυναμική του 270 π.Χ διαφορετικά θα απογοήτευαν όλο αυτό το κόσμο. Προσωπικά επειδή παίζω με πολύ ιππικό σε βαθμό... ορδών Μογγόλων δεν τους πάω. Ως συμμάχους όμως τους έχω στα ώπα ωπα.
doutsos13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Θα τρελαθώ , θα πηδήξω από το παράθυρο Εκεί που κάνω assault την Boviaνum και νικάω και μου βγάζει το επικό το videaki που μιλάει για την κατάκτηση και οτι υπάρχουν και άλλοι ανερχόμενοι εχθροί ξαφνικά με πετάει πίσω στο μενου πατάω continue campaign ΤΙΠΟΤΑ!με βγάζει έτσι και δεν μπορώ να κάνω κάτι ούτε assault ξανά ούτε end turn.. wtf?
comfuzio Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 ένα πρώτο fix από την AMD με τους beta 13.10 για το Rome II http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/AMDCatalyst13-10WINBetaDriver.aspx Rome Total War 2: Updated AMD CrossFire™ profile improves CrossFire scaling up to 20% (at 2560x1600 with extreme settings) resolves corruption issues seen while playing the game Αν και δεν έχω CF και δεν ξέρω τι corruption εννοεί λέω να τους βάλω αύριο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 το curruption του faction σου trololol 1
chek2fire Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Chek2fire μια απορία, τρέχει το Rome II σε ubuntu? πάει καιρός που είχα ubuntu main o/s και το έβγαλα για το Lineage2 αλλά τώρα με το Rome II το έκοψα και έλεγα αν παίζει σε ubuntu έστω και με wine να το γύρναγα πάλι Sorry για το off-topic! Δεν το τρέχω σε linux αλλά σε windows 7
Grey Warden Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Θα τρελαθώ , θα πηδήξω από το παράθυρο Εκεί που κάνω assault την Boviaνum και νικάω και μου βγάζει το επικό το videaki που μιλάει για την κατάκτηση και οτι υπάρχουν και άλλοι ανερχόμενοι εχθροί ξαφνικά με πετάει πίσω στο μενου πατάω continue campaign ΤΙΠΟΤΑ! με βγάζει έτσι και δεν μπορώ να κάνω κάτι ούτε assault ξανά ούτε end turn.. wtf? Κανε validate τα files από το steam μήπως φτιάξει. Εμένα έτσι έφτιαξε το crash που με πέταγε στο desktop.
comfuzio Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 το curruption του faction σου trololol Λες να είναι τόσο μπροστά η AMD που με τους Drivers να μου φτιάξει και τα slave rebelions? χαχαχα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα