Προς το περιεχόμενο

Total War: Rome II

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά το πεζικό στους Σπαρτιάτες απλά θερίζει. Οτι μάχη έχω δώσει που έχω συντρηπτικό μειονέκτημα σε αριθμούς οι σπαρτιατες μου τους έχουν θερίσει. Ιδίως αυτούς τους τοξότες τους έχουν τελείως για ψωμιά :P

Μου αρέσουν αρκετά και οι ναυμαχίες αλλά εκεί η σπάρτη χωλαίνει αρκετά..

Δημοσ.

Chek2fire μια απορία, τρέχει το Rome II σε ubuntu? πάει καιρός που είχα ubuntu main o/s και το έβγαλα για το Lineage2 αλλά τώρα με το Rome II το έκοψα και έλεγα αν παίζει σε ubuntu έστω και με wine να το γύρναγα πάλι :P

Sorry για το off-topic! 

• Super Moderators
Δημοσ.

Παιδιά το πεζικό στους Σπαρτιάτες απλά θερίζει. Οτι μάχη έχω δώσει που έχω συντρηπτικό μειονέκτημα σε αριθμούς οι σπαρτιατες μου τους έχουν θερίσει. Ιδίως αυτούς τους τοξότες τους έχουν τελείως για ψωμιά :P

Μου αρέσουν αρκετά και οι ναυμαχίες αλλά εκεί η σπάρτη χωλαίνει αρκετά..

Ας χωλαίνει και κάπου η Σπάρτη, γιατί αλλιώς θα πήγαινε τραίνο. Τις ναυμαχίες τις βρίσκω καλύτερες από του Shogun 2, σε πρώτη φάση, αλλά επιφυλάσσομαι.

edit: το patch 3 για πότε είναι;

Δημοσ.

Το πεζικό των Σπαρτιατών λογικό είναι να θερίζει. Πολλοί περίμεναν την στιγμή που θα έπαιζαν με τους Σπαρτιάτες και έτσι οι developers δεν έφτιαξαν την Σπάρτη με την πραγματική δυναμική του 270 π.Χ διαφορετικά θα απογοήτευαν όλο αυτό το κόσμο. Προσωπικά επειδή παίζω με πολύ ιππικό σε βαθμό... ορδών Μογγόλων δεν τους πάω. Ως συμμάχους όμως τους έχω στα ώπα ωπα.

Δημοσ.

Θα τρελαθώ , θα πηδήξω από το παράθυρο 

Εκεί που κάνω assault την Boviaνum και νικάω και μου βγάζει το επικό το videaki που μιλάει για την κατάκτηση και οτι υπάρχουν και άλλοι ανερχόμενοι εχθροί ξαφνικά με πετάει πίσω στο μενου πατάω continue campaign ΤΙΠΟΤΑ!

με βγάζει έτσι και δεν μπορώ να κάνω κάτι ούτε assault ξανά ούτε end turn.. wtf?

8m8s.jpg

Δημοσ.

ένα πρώτο fix από την AMD με τους beta 13.10 για το Rome II 

http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/AMDCatalyst13-10WINBetaDriver.aspx

• Rome Total War 2:  Updated AMD CrossFire™ profile
    • improves CrossFire scaling up to 20% (at 2560x1600 with extreme settings)
    • resolves corruption issues seen while playing the game

Αν και δεν έχω CF και δεν ξέρω τι corruption εννοεί λέω να τους βάλω αύριο

Δημοσ.

Chek2fire μια απορία, τρέχει το Rome II σε ubuntu? πάει καιρός που είχα ubuntu main o/s και το έβγαλα για το Lineage2 αλλά τώρα με το Rome II το έκοψα και έλεγα αν παίζει σε ubuntu έστω και με wine να το γύρναγα πάλι :P

Sorry για το off-topic! 

Δεν το τρέχω σε linux αλλά σε windows 7

Δημοσ.

Θα τρελαθώ , θα πηδήξω από το παράθυρο 

Εκεί που κάνω assault την Boviaνum και νικάω και μου βγάζει το επικό το videaki που μιλάει για την κατάκτηση και οτι υπάρχουν και άλλοι ανερχόμενοι εχθροί ξαφνικά με πετάει πίσω στο μενου πατάω continue campaign ΤΙΠΟΤΑ!

με βγάζει έτσι και δεν μπορώ να κάνω κάτι ούτε assault ξανά ούτε end turn.. wtf?

8m8s.jpg

Κανε validate τα files από το steam μήπως φτιάξει. Εμένα έτσι έφτιαξε το crash που με πέταγε στο desktop.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...