zeniath Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Καλά με δουλεύεις; Ακριβώς από πάνω αυτό έγραψα, τόσο τύφλα;
JasonChart Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Επειδή αναμένεται ένα μεγάλο κενό στο χρόνο που έχω, λόγω δουλειάς, είναι ένας τρόπος να κρατάω σημειώσεις. Έτσι θα θυμάμαι ευκολότερα τι ήμουν, τι έκανα και γιατί. Γενικά, ένας από τους λόγους που μου αρέσουν τα tbs είναι ότι κάθεσαι με ένα χάρτη μπροστά σου, όπως παλιά στα επιτραπέζια, και σκέφτεσαι πιθανότητες, προοπτικές, κινδύνους κτλ. Απλά, στο τέλος της ημέρας δεν έχεις να μαζέψεις ζάρια, κάρτες κτλ., το κάνει ο υπολογιστής. Αυτά που γράφω, εντωμεταξύ, είναι ό,τι συμβαίνει στην εκστρατεία μου. Δεν τα βγάζω από το μυαλό μου. Απλά, αντί να γράφω "έδωσα εντολή για bread and games edict", βάζω τον Πύρρο να χαζεύει τη θάλασσα και να σκέφτεται τους θεούς και τους ανθρώπους, ποιος παίρνει την τσίκνα και ποιος τα κοψίδια. Ε, αν αρέσει και σε κάποιους ανθρώπους, ακόμη καλύτερα Ακριβώς!!! Κάτι που λείπει απο όλα τα παιχνίδια της σειράς! ένα "notebook" και μερικά "pins" ή "waypoints" για τον turn-based χάρτη. Λείπεις για κάνα τριήμερο (λέμε τώρα) γυρνάς κι έχεις χάσει τον μπούσουλα.
doutsos13 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Με τι το τρέχω8GB RAM ATI RADEON HD 5770 ATHL X4 3GHZ και παίζει στα high μια χαρά Κανονικά, εφόσον βρίσκονται σε σχετικά κοντινή απόσταση, θα πρέπει να εμφανιστούν ως ενισχύσεις στη μάχη. Για να το τσεκάρεις, στο γύρο σου φέρε τον κέρσορα για επίθεση στον αντίπαλο (ακόμη κι αν δεν έχεις πλέον κινήσεις), και δες αν από τους άλλους στρατούς εμφανίζονται κίτρινα βέλη που καταλήγουν στο δικό σου: έτσι φαίνεται ποιος θα σε ενισχύσει σε ενδεχόμενη μάχη. θα το δοκιμάσω αλλά είμαι σίγουρος ότι μόνο στους εχθρούς γινότανε.. ελπίζω να φταίω εγώ και να μην είναι κανένα bug-glitch
comfuzio Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Με τι το τρέχω 8GB RAM ATI RADEON HD 5770 ATHL X4 3GHZ και παίζει στα high μια χαρά θα το δοκιμάσω αλλά είμαι σίγουρος ότι μόνο στους εχθρούς γινότανε.. ελπίζω να φταίω εγώ και να μην είναι κανένα bug-glitch Εγώ το τρέχω σε PII x4 3,4GHz ATI RADEON HD 5770 4GB Ram και πάει GG σε 1080p full details 1
doutsos13 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 και εγώ σε 1920χ1080 με τι settings το έχεις Ultra High?
Amakatzis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 off topic: Το turbo στον processor τι σημαίνει; π.χ το λάπτοπ μου έχει Intel i7 -4700MQ 2,4GHz αλλά με turbo φτάνει 3,4GHz. Τι σημαίνει; Και πως ενεργοποιείται;
comfuzio Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 και εγώ σε 1920χ1080 με τι settings το έχεις Ultra High? Extreme το έχω και με το beta 2 patch τρέχει κομπλέ εκτός από μια φορά που είχα 3620 στρατό και ο εχθρός 9800+ εκεί πήγαινα καρέ-καρέ! Αν και έχω το logitech g15 keyboard και από cpu usage έβλεπα 60%...φαντάζομαι ότι θέλει ακόμα πολύ δουλειά για να καλύψει ως το 100%
doutsos13 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 εγώ το έχω από το θείο και το beta patch δεν το έχω περάσει ακόμα ίσως για αυτό. Πάντως μου κάνει εντύπωση γιατι ρε σι στο benchmark με έριχνε στα χαμηλά επίπεδα anyways,
comfuzio Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Βασικά παιχνίδι του 2013 με DX11 κτλ και έχει μόνο dualcore support...αυτό είναι λίγο fail...το βλέπω από το g15 το πόσο τρέχουν και ποια cores και μόνο το core 0 + 1 χρησιμοποιεί αλλά και αυτά σπάνια ως ποτέ στο 100%. Είναι τόσο δύσκολο να κάνουν ένα παιχνίδι να τρέχει σε 3+ cores?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Ακριβώς!!! Κάτι που λείπει απο όλα τα παιχνίδια της σειράς! ένα "notebook" και μερικά "pins" ή "waypoints" για τον turn-based χάρτη. Λείπεις για κάνα τριήμερο (λέμε τώρα) γυρνάς κι έχεις χάσει τον μπούσουλα. Αυτό το θέμα το είχα από το πρώτο Shogun κιόλας, απλά εκεί ο χάρτης λειτουργούσε σε πιο στενά πλαίσια, δεν είχες να πας από το δρόμο ή από το δάσος. Και πιο πρόσφατα, στο X-COM, άφηνα ένα παιχνίδι για μια-δυο εβδομάδες και μετά δε θυμόμουν τι σχεδίαζα να κάνω, σε ποια φάση της εκστρατείας ήμουν, κτλ. Εκεί σκέφτηκα να γράψω μυθιστορηματικές περιγραφές των μαχών, για να θυμάμαι πώς και τι, αλλά δεν υπήρχε καθόλου χρόνος. 2
nilo Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Καλά με δουλεύεις; Ακριβώς από πάνω αυτό έγραψα, τόσο τύφλα; lawl. Συγγνώμη. Μπήκα απλώς για να το ποστάρω. Δεν το πρόσεξα καθόλου. 1
daidalos1 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Καλά με δουλεύεις; Ακριβώς από πάνω αυτό έγραψα, τόσο τύφλα; lawl. Συγγνώμη. Μπήκα απλώς για να το ποστάρω. Δεν το πρόσεξα καθόλου. Lol omg!!
tak_loyk Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Έχει βάλει κανείς κάνα mod της προκοπής; Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου. Γενικά ρωτάω αν είδατα κάνα improvement με κάποιο mod. Προσωπικά έχω βάλει μόνο αυτό που κάνει 4 turns per year για να μην χάνω καλούς Generals κάθε λίγο και λιγάκι.
Amakatzis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Με •2.4GHz-3,4GHz(Turbo) -> Intel i7 - 4700MQ •Ram 12GB •NVIDIA GeForce GTX 740M 2GB with Optimus Είμαι καλά για αυτο το παιχνίδι;
tak_loyk Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δες το post #664 (πρώτο τυχαίο παράδειγμα). 8 replies πιο πάνω είναι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα