zeniath Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Ναι οκ, ότι πεις, 1 province 5 Armies... Σοβαρά τώρα;;;; Και τους συντηρεί με 501 income. ΣΤΑΝΤΑΡ! Υ.Γ. έμαθα ότι γίνεται (?) να τους συντηρήσει γιατί το ΑΙ παίρνει de facto +2500 income + ότι επιπλέον βγάζει από τα privinces + trade routes. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2013 από zeniath
comfuzio Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Κάτι γίνεται με το beta 2 patch! Μου φάνηκε ότι επιτέλους δεν στείλανε όλη τους την δύναμη πάνω στις φάλαγγες μου αλλά κάνανε και πλαγιοκοπήσεις! Βλέπω να θέλω νέο campaign μιας που σε αυτό που παίζω είναι αργά για να δω τα πιο πολλά fixes Και το άλλο εκεί που είχα 28 bread πήγα κοντά στα 300!!! το ήξερα ότι κάτι ήταν unbalanced όπως και τα slave rebelions έχουν αρχίσει και υποχωρούν!
chek2fire Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι οκ, ότι πεις, 1 province 5 Armies... Σοβαρά τώρα;;;; Και τους συντηρεί με 501 income. ΣΤΑΝΤΑΡ! Υ.Γ. έμαθα ότι γίνεται (?) να τους συντηρήσει γιατί το ΑΙ παίρνει de facto +2500 income + ότι επιπλέον βγάζει από τα privinces + trade routes. Και μένα μου βγαλε την παναγία να πάρω την ιεράπετρα και έφαγα τουλάχιστον 10 γύρους(σουβλακι) μέχρι να μπορέσω να τους κατακτήσω. Την είχε τριγύρω με agents να τις κάνουν συνέχεια ζημιά και δύο στρατούς να την πολιορκούνε. Προσπάθησε να λύσεις την πολιορκία να τους απομακρύνεις λίγο μήπως ξεμυτίσει κανένα από τα στρατεύματα τους και μπορέσεις να τους αποδυναμώσεις έτσι.
zeniath Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Για την ώρα δε με ενοχλούν (βασικά από την αρχή είναι στο φλου και απλά υπάρχουν) αλλά κάποια στιγμή θα τους πάω και τους 9 full στρατούς μου να τους πω "Helllo it's me Abdul" υ.γ. μέχρι στιγμής 4 κράτη μου έχουν ζητήσει να γίνουν client state μου (με 2-3 περιοχές το καθένα από φόβο) και αυτοί ούτε defencive, μέχρι και 40Κ του έδινα και η προσφορά ήταν στο Low!
daidalos1 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 beta patch 2.0 απο που το κατεβαζουμε??
zeniath Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Library->Right Click on Total War: Rome 2->Properties->Betas Tab->Dropdown Menu-> patch2beta 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Aρκετά από τα πράγματα που αναφέρονται στη λίστα με τις βελτιώσεις δε μου είχαν τύχει ποτέ. Αξίζει να ρισκάρω με το beta patch; Είχε θέμα κανείς από όσους το δοκίμασαν;
grotenfrod Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Θα το δοκιμάσω και εγώ σήμερα να σας πω. Με Αθήνα αμέσως μετά την Ήπειρο έβαλα πανιά για Ιεράπετρα. Μετά από μια χαμένη μάχη προσέλαβα αρκετούς μισθοφόρους και την πήρα όσο ο υπολογιστής έκανε το γύρο του Αιγαίου αναζητώντας ίσως κάτι μυθικό για να με πολεμήσει. Αρκετούς γύρους μετά κυνηγούσα τα απομεινάρια του με το στόλο μου.
zeniath Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε δεν είναι Ιεράπετρα, είναι Ιεράπυτνα λεγόταν εκείνα τα χρόνια, μετά έγινε Ιεράπετρα Στο patch δε κατάλαβα διαφορά να σας πω την αλήθεια εκτός του ότι στο turn ~120 πλέον στο end turn δεν έχω fps drop αλλά συνεχίζει να έχει fps drop όταν πας το ποντίκι πάνω από ένα enemy army (στο red zone)
Inler Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Εμενα με μια ταπεινη 9600GT μου εμφανιζει αλλοιωμενα γραφικα στο χαρτη...Φταιει καποια ρυθμιση;
comfuzio Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Frame drop εγώ έχω τώρα στις μάχες αλλά σε γενικές γραμμές είναι βελτιωμένο το παιχνίδι σε πολλά πράγματα σε σχέση με το release/patch 1-1,5 Ξέρει κανείς πως κάνουμε το "Hieron ton megalon theon"; αυτό μου έμεινε για το campaign
pavlos1908 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Αξιζει το παιχνιδι να παω να το αγορασω η να κοιταξω για πειρατικο λογω των πολλων bugs που διαβαζα και οταν διορθωθει με το καλο αν δεν εχω ξενερωσει το αγοραζω;
daidalos1 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 <p>Αξιζει το παιχνιδι να παω να το αγορασω η να κοιταξω για πειρατικο λογω των πολλων bugs που διαβαζα και οταν διορθωθει με το καλο αν δεν εχω ξενερωσει το αγοραζω;</p> Για μενα στα 36 που το αγορασα αξιζει!ενταξη επειδη εχει καποια προβληματα δεν σημαινει οτι δεν θα τα διορθωσουν...αλλα αν δεν αγοραζουμε και προτοτυπα 2-3 το χρονο παιχνιδια που γουσταρουμε θα στραφουν στο τελος να φτιαχνουν μονο για κονσολες!αποψη μου παντα!!και σιγουρα μπορεις να τα βρεις και ποιο φτηνα οχι αποκλειστικα στα 50 μονο!! 1
grotenfrod Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Οκ ομολογώ πως το patch διόρθωσε αρκετά πράγματα. Ο χάρτης φαίνεται πλέον καλύτερος και όπως και τα γραφικά. Επιτέλους το παιχνίδι στο legendary άρχισε να έχει ενδιαφέρον και πρόκληση μπορώ να πω, με την Ρώμη και τους Κέλτες να μου κυρρήτουν ομαδικά πόλεμο. Το παιχνίδι προσπαθώ να το παίξω ρεαλιστικά γι'αυτό δεν προδίδω τη Σπάρτη και τη Μακεδονία αλλά προσπαθώ να φτιάξω μια πανελλήνια ομοσπονδία ενάντια στη Ρώμη. Ως τώρα δουλεύει, οι Σπαρτιάτες ήδη αποβιβάσθηκαν στην Ιταλική Χερσόνησο. Οι Ρωμαίοι θα είναι άξιοι αντίπαλοι αλλά μου έκοψαν την φόρα στις ανατολικές υποθέσεις μου αφού είχα κατακτήσει τα παράλλια της Μ.Ασίας και έλεγα να κάνω εκστρατεία προς την ενδοχώρα σαν τον Αγησίλαο.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Η Ήπειρος συνεχίζει να έχει σοβαρότατες οικονομικές δυσκολίες, αλλά πλέον πανηγυρίζει τη συντριβή της (εφιαλτικά ισχυρής, απορώ πώς προκύπτει ο χαρακτηρισμός της ως "hard" στο ξεκίνημα) Σπάρτης. Ο Πύρρος πέρασε στην Πελοπόνησσο, επικεφαλής του κύριου όγκου των δυνάμεών μου, ενώ ακολουθούσαν και οι δύο άλλοι στρατηγοί μου, ελπίζοντας να προκαλέσει τη Σπάρτη να (αντ)επιτεθεί. Το σχέδιο πέτυχε. Μετά το patch (όπου οι γύροι περνούν πολύ γρηγορότερα, από ό,τι φαίνεται) η Σπάρτη κατέφυγε για πρώτη φορά από όσες μάχες έχω δώσει, στη χρήση μισθοφόρων, για να αποκτήσει ιππικό. Μετά από 2 δύσκολες μάχες (καθώς όλο το πεζικό της Σπάρτης έχει πολύ δυνατό ηθικό και οι βασιλικές φρουρές είναι πανίσχυρες) κατάφερα να τους στριμώξω στο νότο. Παρά τις δύο διαδοχικές ήττες, οι φρουρές των στρατηγών είχαν επιζήσει (βαρύ ιππικό να τις καταδιώκει, να προσθέτω buffs και πάλι να μην μπορούν να τους σκοτώσουν) με αποτέλεσμα να φτάσω με απώλειες έξω από τη Σπάρτη, όπου όμως η απουσία τειχών μου επέτρεψε να εκμεταλλευτώ το πλεονέκτημα σε σφενδονιστές και να φέρω τη μάχη στα μέτρα μου. Λίγο μετά, η Σπάρτη είχε υποταχτεί στην Ήπειρο, προσφέροντάς μου μάρμαρο και το σημαντικότατο πλεονέκτημα της Ολυμπίας, το οποίο έρχεται να προστεθεί σε αυτό του Ολύμπου. Η Αθήνα, εντωμεταξύ, αναζητούσε περιπέτειες στα ανατολικά (σεβόμενη τη συμμαχία με Σπάρτη και το καθεστώς υποτέλειας απέναντι στη Μακεδονία), στέλνοντας ένα στρατό προς τα εκεί, οπότε δεν είχε δυνάμεις να μπει στον πόλεμο και έμεινε στα τείχη της. Το μεγάλο ευτύχημα, όμως, ήταν πως ο πόλεμος των Μακεδόνων με τους Θράκες φαίνεται πως δεν πηγαίνει καλά, καθώς οι στρατοί τους αναχώρησαν προς τα εκεί, καταπίνοντας τη συντριβή των συμμάχων τους στην Πελοπόνησσο. Φροντίζω με δώρα και ήσσονος σημασίας συμφωνίες να τους κρατώ ουδέτερους, ενώ η γρήγορη κατάληξη του πολέμου με τη Σπάρτη δεν επέτρεψε στην ενόχλησή τους να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις (η αλήθεια είναι πως Σπάρτη και Μακεδονία, όταν ελέγχονται από την AI, παρότι τυπικά σύμμαχοι, συμπεριφέρονται στα πλαίσια μιας "λυκοφιλίας", γεγονός που ευνόησε την Ήπειρο). Τα πράγματα για την Ήπειρο, όμως, παραμένουν δύσκολα. Οι Αθηναίοι πλέον δε θέλουν να με δουν (λογικότατο) και παρότι υπό προϋποθέσεις (κοινώς, αν τους πλήρωνα) θα δέχονταν ένα σύμφωνο μη επίθεσης, το +20 με +30 που θα μου δώσει αυτή η συμφωνία είναι σταγόνα στον ωκεανό των αρνητικών απόψεών τους (-100 και βάλε ως έχει αυτή τη στιγμή). Είναι ζήτημα χρόνου να μαζέψουν τις δυνάμεις τους και να μου επιτεθούν. Μόνη ελπίδα, όπως το βλέπω, να ελπίσω πως οι Θράκες θα κρατήσουν απασχολημένους τους Μακεδόνες τόσο, ώστε με μια γρήγορη επίθεση να βγάλω την Αθήνα από τη μέση και μετά να λύσω τις διαφορές μου με τους Μακεδόνες, αν υποτεθεί πως εντωμεταξύ οι Ρωμαίοι, οι οποίοι σχηματίζουν λεγεώνα στο Βρινδήσιο, δεν αποφασίσουν να επιτεθούν. Θεωρητικά, αν κατάφερνα να αποκτήσω εμπορικούς δεσμούς με τη Μακεδονία, θα είχα 2000 νομίσματα επιπλέον με την επίτευξη του πρώτου στόχου της εκστρατείας (να θέσω δύο ολόκληρες επαρχίες υπό τον έλεγχό μου). Ρεαλιστικά, όμως, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, αφού οι εφικτοί στόχοι (Ελλάδα, Μακεδονία, λιγότερο η Ιλυρρία) θα με φέρουν σε σύγκρουση με τους Μακεδόνες. Οπότε, αυτή τη στιγμή ποντάρω στους Ανατολικούς Θράκες και στη διστακτικότητα των Αθηναίων. Αν προλάβω να χτυπήσω πρώτος στην Ελλάδα και να αποφύγω άμεσα σύγκρουση με τους Ρωμαίους, ίσως η δική μου Ήπειρος τα καταφέρει εκεί όπου ιστορικά απέτυχαν οι Μολοσσοί. Σε πρώτη φάση, στόχος μου είναι ο έλεγχος της ηπειρωτικής Ελλάδας, της Μακεδονίας και ενδεχομένως της Θράκης, προτού τα βάλω με το Ρωμαϊκό κολοσσό. 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα