Grey Warden Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ σταμάτησα να κοιτάζω fps. Με Ultra γραφικά στο σύστημα της υπογραφής μου το παιχνίδι είναι playable. Μόνο σε τεράστιες μάχες καταλαβαίνω οτι πέφτουν τα fps. Έχω και ενεργοποιημένη την επιλογή ωστε να απλώνεται το παιχνίδι στη video memory.
zeniath Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Τελικά δεν άντεξα και το αγόρασα το παιχνίδι. Είναι πολύ καλό αλλά με τρομερά προβλήματα απόδοσης. Με FX-8320, 8 GB Ram Corsair 1333 Mhz, GTX660 2 GB, το παιχνίδι είναι unplayable ακόμα και στις Medium ρυθμίσεις. Αυτή τη στιγμή το παίζω στα medium με όλα τα επιπλέον γραφικά καλούδια στο Off, και στη μάχη της Ράφια, όταν αρχίζει η μάχη και κάνω ζούμ τα fps πέφτουν στα 15 !!! Έλεος !!! Το πιο βαρύ και κακογραμμένο παιχνίδι που έχω δεί!!! Με αυτό το PC θα έπρεπε να παίζει αρκετά καλά έστω στα Very High. Εσείς τι επιδόσεις έχετε ; Zeniath εσύ με την 560Ti σε τι settings πάιζεις το παιχνίδι ; Ultra/Extreme όποιο είναι πιο πάνω. Δεν είναι θέμα GPU το έχουμε πει αυτό, είναι καθαρά θέμα CPU και κακού optimization σε CPU. Πλέον στον 105 turn το end turn παίρνει 40 sec (περισσότερο απ'ότι στην αρχή αλλά και πάλι, αρκετά γρήγορα σε σχέση με τον i7 920 CPU) και τα frames δεν πέφτουν (όπως πριν). Τώρα ο μόνος λόγος που μπορώ να φανταστώ για να έχεις πρόβλημα με τον FX-8320 είναι ότι επειδή το παιχνίδι χρησιμοποιεί single/duo cores και σε αυτά ο 4670K είναι πιο γρήγορος απ'ότι σε εφαρμογές που είναι multicore όπως video edit κλπ. Όπως και να έχει είναι καθαρά θέμα βλακείας των devs και άσχημου (έως καθόλου) opt για CPUs γιατί "εεεε τώρα το παρατηρήσαμε αυτό, τόσο καιρό κανένα PC μας δεν είχε θέμα, θα το φτιάξουμε next patch" οπότε κουράγιο και υπομονή. In game τώρα, το πιο δύσκολο κομμάτι που έχω αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής είναι η επίθεσή μου στην Αφρική. Έρχονται η Namenones (ή όπως σκατά λέγονται) με 4 Full στρατούς την στιγμή που εγώ για εκστρατεία έχω 2 Full και έναν Support (half men) λόγω του ότι έχω πόλεμο στα βόρεια/ανατολικά με τους Odyssian + Tyllis για να ολοκληρώσω την κατάκτηση των Νότιων Βαλκανίων. Και εννοείται ότι οι Κνωσσός ακόμα αντιστέκεται σε Client State status! Με 6 στρατούς σε 2 μέτωπα, έχω αφήσει μόνο έναν στην Βόρεια Ιλλυρία να τραμπουκίζει όποιον τολμήσει να κάνει καμία κίνηση απέναντί μου με 14 Spartian Hoplites και κάτι Archer Cavalry (δε θυμάμαι όνομα) Πήρα και το achievement για να βγάλω σε ένα campaign 1.000.000 gold. Τώρα έχω 40Κ treasury και δεν έχω τι να τα κάνω. Σε Very Hard παίζω αν ρωτήσει κανείς 1
stavros88 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 σε ποια δυσκολια παιζεις?Γενικα εισαι εμπειρος σε total war?
RoS23 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 σε ποια δυσκολια παιζεις?Γενικα εισαι εμπειρος σε total war? Επαιζα απο το πρωτο rome που ειχε βγει αλλα τον πιο πολυ χρονο τον εριξα στο empire,θα ελεγα πως ξερω αρκετα πραγματα και τις στρατηγικες σε μαχες αλλα δεν ειμαι και πολυ εμπειρος ωστε να μπορω να ανταπεξελθω στο μεγαλυτερο difficulty. Οπως ειπα πιο πριν παιζω σε normal για να συνηθισω λιγο τον τροπο παιχνιδιου στο rome ii και μετα θα ανεβω στα πιο δυσκολα . 1
stavros88 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Σε ρωτησα επειδη μονο το πρωτο rome εχω παιξει παλια και ηθελα να ξερω για την δυσκολια του παιχνιδιου
RoS23 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 <p>Σε ρωτησα επειδη μονο το πρωτο rome εχω παιξει παλια και ηθελα να ξερω για την δυσκολια του παιχνιδιου</p> Θα σου ελεγα να το δοκιμασεις στο easy ή normal για να το μάθεις. Είναι αρκετά εύκολο.
Darth_Fanis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε παιδιά ξέρει κανείς πως εγκαθιστούν το beta patch 1,5 ; Πήγα στη βιβλιοθήκη μετά "Total war Rome 2", δεξί κλίκ, "ιδιότητες" και μετά "δοκιμαστικές εκδόσεις" και επιλέγω "patch 1,5" αλλά δεν μου το κατεβάζει...
zeniath Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 κάνε restart το steam, κάνε και ένα verify integrity και θα στο κατεβάσει
daidalos1 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε παιδιά ξέρει κανείς πως εγκαθιστούν το beta patch 1,5 ; Πήγα στη βιβλιοθήκη μετά "Total war Rome 2", δεξί κλίκ, "ιδιότητες" και μετά "δοκιμαστικές εκδόσεις" και επιλέγω "patch 1,5" αλλά δεν μου το κατεβάζει... AYTO τι ακριβως φτιαχνει?
tak_loyk Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Απαγορεύει τη χρήση των ελληνικών μενού σε όλα τα applications λόγω απαράδεκτης μετάφρασης!
daidalos1 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 ΕΧΟΥΝ πει κατι για το θεμα χρονου στο καθε turn??? εχουν εντοπισει τουλαχιστον το προβλημα??
Super Moderators Snoob Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Επειδή με τον Πόντο άρχισα να σαρώνω, είπα να επιστρέψω για λίγο στην πολύ μεγαλύτερη πρόκληση της Ηπείρου και να ανέβω ένα επίπεδο δυσκολίας (αν και δεν ξέρω τι διαφορά θα δω στην ΑΙ). Στο hard με την Ήπειρο, λοιπόν, τα πράγματα είναι δύσκολα. Πόλεμος με την Σπάρτη, κάκιστες σχέσεις με Αθήνα, Ρώμη, Καρχηδόνα, ακόμη και με τις Συρρακούσες (παρότι υπάρχει εμπόριο) και "ουδέτερες" σχέσεις με τους Μακεδόνες και τους Αρδιαίους. Με τα χίλια ζόρια και αφού χρειάστηκε να τους προκαταβάλω τα κέρδη 7 γύρων εμπορίου, απέκτησα εμπορικές σχέσεις με τους Αρδιαίους, μήπως και συμμαχήσουμε κάποια στιγμή. Αρνούνται πεισματικά, όμως. Τουλάχιστον υπάρχει non-aggression συμφωνία, αλλά η ποινή στις σχέσεις με τους Ελληνικούς οικισμούς είναι εξοντωτική. Το σχέδιο, λοιπόν, έχει ως εξής: επειδή τα οικονομικά είναι χάλια, θα ενώσω τους 3 στρατούς μου σε έναν, υπό την ηγεσία ενός νεαρού, πολλά υποσχόμενου μέλους της οικογένειάς των Μολοσσών και θα περιμένω τους Σπαρτιάτες, ίσως στη Λάρισσα. Ελπίζω να μου επιτεθούν, ώστε να μην έχουν (τυπικά) αφορμή οι Μακεδόνες και οι Αθηναίοι να με χτυπήσουν. Ο Πύρρος θα περιμένει στην Απολλωνία, με τη βοήθεια του στόλου, σε περίπτωση που οι Αθηναίοι βρουν "ευκαιρία" να αρπάξουν κομμάτι της επικράτειάς μου. Εντωμεταξύ, με κόστος οικονομικό, θα φτιάξω δεύτερο στόλο τον οποίο θα στείλω να εξερευνήσει το χάρτη, μήπως και βρω άλλα κράτη διατεθειμένα να κάνουν εμπόριο μαζί μου. Έχω λάδι και κρασί, αν (μεγάλο αν αυτό) καταφέρω και αποκρούσω την επίθεση των Σπαρτιατών, ίσως βρω και μάρμαρο, ενώ η Ολυμπία θα είναι το κερασάκι στην τούρτα. Αυτά, θεωρητικά. Πρακτικά, πρέπει στην αρχή να ρίξω όλα τα χρήματα στο στρατό μου και να ελπίσω σε εμπορικούς συμμάχους κάπου στην περιοχή της Αιγύπτου. Υ.Γ. Αν κάποιος έχει "σκίσει" με την Ήπειρο, του βγάζω εκ των προτέρων το καπέλο, εξαιρετικά δύσκολη αφετηρία έχει. 1
tak_loyk Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Θεωρώ πάντως πως η τόσο αρνητική στάση των λαών ακόμα και στις εμπορικές συμφωνίες δεν είναι ρεαλιστική. Κανείς μα κανείς δεν λέει όχι σε εμπορικές συμφωνίες ακόμα και όταν είσαι στα πρόθυρα πολέμου. 1
daidalos1 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Θεωρώ πάντως πως η τόσο αρνητική στάση των λαών ακόμα και στις εμπορικές συμφωνίες δεν είναι ρεαλιστική. Κανείς μα κανείς δεν λέει όχι σε εμπορικές συμφωνίες ακόμα και όταν είσαι στα πρόθυρα πολέμου. για τις εμπορικες συμφωνιες δεν συμφωνω..σου λενε και οχι και στα πρωτα αιτηματα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα