Προς το περιεχόμενο

Total War: Rome II

mchls

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και που κάνεις secure promotion τι έγινε; Δεν έχει κανένα αντίκτυπο στο παιχνίδι, εγώ περίμενα ότι κάτι θα γίνεται αλλά τίποτα

Πέραν της αρχής που ψαχνόμουν στο παιχνίδι μετά σταμάτησα να ασχολούμαι με αυτά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators

Εγώ έκανα το λάθος (ήταν και οι συγκυρίες, ως ένα βαθμό) και χρησιμοποίησα στην αρχή ένα νεαρό στρατηγό που δεν ανήκε στην οικογένειά μου. Έγινε αστέρι (καλό αυτό) αλλά δε μου έκοψε να τον υιοθετήσω (κακό αυτό) και λίγο καιρό μετά πέθανε ο αρχηγός της εσωτερικής αντιπολίτευσης και ανέλαβε αυτός (εκεί δεν υπάρχει -σωστά- δυνατότητα υιοθεσίας).

Ε, από το 85% με έφερε μέσα σε 20 γύρους που είναι αρχηγός της αντιπολίτευσης στο 63%, τον έκανα ναύαρχο αλλά και πάλι ασκεί επιρροή, αλλά τουλάχιστον όταν πολεμάει είναι υποστηρικτικές οι δυνάμεις του και δεν πιστώνεται αυτός τη νίκη. Έτσι όπως τους βλέπω, θα τον έχω στο σβέρκο άλλους 20 γύρους, μέχρι να αποδημήσει (όχι, δεν τον στέλνω να πολεμήσει μόνος του όλους τους Αρμένιους, εκτός κι αν κάτι τέτοιο είχε τρομερή ποινή σε στήριξη, που δεν έχει, άρα...)

Δολοπλοκίες εσωτερικές δεν έχω δει, αλλά σαφώς αν πάνε να κάνουν κάτι και τους πιάνεις (δηλαδή αποδεικνύεται, γιατί έχω φάει πράκτορες ουδέτερων κρατών, δεν ξέρουν όμως ποιος το έκανε και οι σχέσεις μας δεν επιδεινώθηκαν) πρέπει να υπάρχει και για την εσωτερική αντιπολίτευση ποινή.

Επίσης, τείχη, συμφωνώ (αλλά με κόστος σε χρήμα και χρόνο σοβαρό, όπου δεν προϋπάρχουν).

Εκτός από το +5, +10% tax κλπ;

Δίνει tax άμα κάνεις σε κάποιον Στρατηγό/Ναύαρχο (Aladeen?) secure promotion? Δεν το πρόσεξα αυτό. Εγώ νομίζω ότι ήταν να του εξασφαλίσεις πιο πολύ επιρροή ή αν ήταν family tree να τον έκανε διάδοχο (όνειρο), δεν το είχα για tax farming...

Δίνει tax άμα κάνεις σε κάποιον Στρατηγό/Ναύαρχο (Aladeen?) secure promotion? Δεν το πρόσεξα αυτό. Εγώ νομίζω ότι ήταν να του εξασφαλίσεις πιο πολύ επιρροή ή αν ήταν family tree να τον έκανε διάδοχο (όνειρο), δεν το είχα για tax farming...

Ναι γιατί με το promote του δίνει titles π.χ. Agoranomos κλπ.\

Δεν ξέρω αν δίνει και τίποτα άλλο γιατί το promote εκτός από πανάκριβο σου κόβει και gravitas (για κάποιο λόγο που μόνο η CA καταλαβαίνει) οπότε δεν έχω κάνει και πολλά.

Γενικά νομίζω ότι αξίζει το promote μόνο σε κάποιον με πολύ gravitas και μεγάλο (3+) ambition.

Agoranomos Κτλ εμένα τα παίρνουν μόνοι τους random σε κάθε turn...δεν ξέρω αν σχετίζεται με αυτό. Πάντως δεν το ξανάκανα από τότε που άρχισα το παιχνίδι. Το ότι κόβει gravitas είναι λογικό αφού στην ουσία "κλέβεις" για να τον προωθήσεις και λογικό είναι να χάνεις μέρος της συγκλήτου.

Αντίστοιχα όμως θα έπρεπε να υπάρχει τρόπος που ανεβάζει αποτελεσματικά την υποστήριξη των γερόντων. Γιατί μέχρι τώρα ότι και να κάνεις μόνο πέφτει...

• Super Moderators

Δε μου έχει τύχει ποτέ random Αγορανόμος. Σίγουρα δίνει επιπλέον φορολόγηση (δε θυμάμαι αν είναι γενική ή σε συγκεκριμένη κατηγορία κτιρίων) και εφόσον συντρέχουν νέες προϋποθέσεις (ηλικία 36+, rank 4 και ίσως κάτι ακόμη, δεν είμαι σίγουρος) πας στο επόμενο rank, όπου τα bonus αυξάνονται.

Επίσης, υπάρχουν ακόλουθοι και χαρακτηριστικά τα οποία προσδίδουν gravitas. Πλέον, ό,τι gravitas ακόλουθω έχω τον στέλνω σε μέλη της οικογένειάς μου, και έτσι άρχισε πάλι να αυξάνεται η κυριαρχία μου.

Αν πάει καλά ο πόλεμος με την Αρμενία, έχω δει και ένα νεαρό εκτός οικογένειας που πάει τσιφ για υιοθεσία.

Δε μου έχει τύχει ποτέ random Αγορανόμος. Σίγουρα δίνει επιπλέον φορολόγηση (δε θυμάμαι αν είναι γενική ή σε συγκεκριμένη κατηγορία κτιρίων) και εφόσον συντρέχουν νέες προϋποθέσεις (ηλικία 36+, rank 4 και ίσως κάτι ακόμη, δεν είμαι σίγουρος) πας στο επόμενο rank, όπου τα bonus αυξάνονται.

Επίσης, υπάρχουν ακόλουθοι και χαρακτηριστικά τα οποία προσδίδουν gravitas. Πλέον, ό,τι gravitas ακόλουθω έχω τον στέλνω σε μέλη της οικογένειάς μου, και έτσι άρχισε πάλι να αυξάνεται η κυριαρχία μου.

Αν πάει καλά ο πόλεμος με την Αρμενία, έχω δει και ένα νεαρό εκτός οικογένειας που πάει τσιφ για υιοθεσία.

Τι εννοείς gravitas ακόλουθος??

Τι είναι αυτό?

Gravitas είναι το Prestige του κάθε χαρακτήρα, όσο πιο υψηλό τόσο περισσότερο κουμάντο κάνει στο κράτος. Ακόλουθος νομίζω εννοεί ότι είναι στην δυναστεία του και όχι στων αντιπάλων

• Super Moderators

Με τον όρο ακόλουθο εννοώ τα διάφορα household members που υπάρχουν (Ηρωϊκός Οπλίτης, Σκλάβα, Δάσκαλος, Ιερέας κτλ.) που προσθέτουν κάποιο στοιχείο στον κάθε χαρακτήρα.

Υπάρχουν ορισμένοι που δίνουν gravitas: αυτοί, προφανώς, είναι υπερπολύτιμοι και δυστυχώς όσο μάθαινα το παιχνίδι άφησα έναν τέτοιο στην προσωπική ακολουθία του αρχηγού της αντιπολίτευσης. Ε, τώρα τρέχω να συμμαζέψω την κατάσταση.

Εντωμεταξύ, στη μάχη που περιέγραφα με τους Αρμένιους, είχα φέρει ένα μικρό στρατό για υποστήριξη του βασικού μου. Οι Αρμένιοι όμως τον είδαν και επιτέθηκαν εκεί, αντί του βασικού (πολύ καλή κίνηση, τηρουμένων των αναλογιών).  Το αποτέλεσμα ήταν οι ενισχύσεις μου (ο υποτιθέμενος βασικός στρατός) να βρεθούν στα νώτα των Αρμενίων, οι οποίοι έκαναν αναστροφή και επιτέθηκαν. Ουσιαστικά είχα χάσει το αριθμητικό πλεονέκτημα, αφού έπρεπε να τρέξω με βαρύ ιππικό και οπλίτες για να προλάβω τη μάχη.

Το αποτέλεσμα ήταν να χάσω τον επόμενο αρχηγό της οικογένειας, ο οποίος σκοτώθηκε προσπαθώντας να κρατήσει τις γραμμές μέχρι να φτάσουν οι άλλοι και να πιστωθεί τη νίκη μέλος της αντιπολίτευσης. Διπλή ζημιά, όμως τουλάχιστον η επίθεση των Αρμενίων αποκρούστηκε και πλέον βλέπω την τοιχισμένη πρωτεύουσά της, η οποία όμως διαθέτει βαριά όπλα στα τείχη της.

edit: τα household members που έλεγα, στη φωτό.

household_zps3d57f828.jpg

Εντωμεταξύ αυτή η ARSAMOSATA κάθε φορά που τη βλέπω μου θυμίζει ταραμοσαλάτα και γελάω μόνος μου σα μ@λάκας :P

Γιατί η Pessinus? Εγώ με αυτήν γελάω! 

• Like 1

Τελικά δεν άντεξα και το αγόρασα το παιχνίδι. Είναι πολύ καλό αλλά με τρομερά προβλήματα απόδοσης. Με FX-8320, 8 GB Ram Corsair 1333 Mhz, GTX660 2 GB, το παιχνίδι είναι unplayable ακόμα και στις Medium ρυθμίσεις. Αυτή τη στιγμή το παίζω στα medium με όλα τα επιπλέον γραφικά καλούδια στο Off, και στη μάχη της Ράφια, όταν αρχίζει η μάχη και κάνω ζούμ τα fps πέφτουν στα 15 !!! Έλεος !!! Το πιο βαρύ και κακογραμμένο παιχνίδι που έχω δεί!!! Με αυτό το PC θα έπρεπε να παίζει αρκετά καλά έστω στα Very High. Εσείς τι επιδόσεις έχετε ; Zeniath εσύ με την 560Ti σε τι settings πάιζεις το παιχνίδι ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...