zeniath Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδια οσοι το εχετε για πειτε αν θελετε και το χετε δοκιμασει, δυο λογια για το multiplayer του παιχνιδιου,τι παιζει γιατι διαβαζω σχολια μονο για SP Campaing Δες τι πιο πάνω βίντεο στο 19-20minute mark 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daidalos1 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.totalwarhellas.com/Thread-Total-War-Rome-II-Κατάλογος-Mods-Σε-Κυκλοφορία-Released-Mods-Index για δειτε εδω μια ματια!! εγω παντος περασα για αρχη το mod που σου επιτρεπει να κανεις σε 4 turn τον εναν χρονο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Άμα δεν έχει Χειμώνα-Άνοιξη-Καλοκαίρι-Φθινόπωρο (να κανονίζεις που θα είναι ο στρατός κλπ) δεν έχει και πολύ νόημα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daidalos1 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 τουλαχιστον δεν περιμενω 2 λεπτα και... σε καθε turn!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Ετοιμάσου για γείωση. Κάααααατι πιστεύω ότι έφτιαξε https://www.youtube.com/watch?v=tgbfSYZbGEA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RoS23 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Ετοιμάσου για γείωση. Κάααααατι πιστεύω ότι έφτιαξε https://www.youtube.com/watch?v=tgbfSYZbGEA Εμενα με 3570k κανει το διπλάσιο (ίσως και περισσότερο) 0_o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 με τον ι7 920 έκανε από 1'20" μέχρι και 1'55" (μέχρι το 75 turn) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daidalos1 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 δηλαδη το ποσο καθυστερει στο turn ειναι θεμα cpu ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 απ'ότι φαίνεται ναι, και μετράει υπερβολικά πολύ λόγω του ότι έχουν κάνει σκατά optimization Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RoS23 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Και με καλους επεξεργαστές θα αργεί,περιμένουμε κάνα patch να το φτιάξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Το θέμα είναι πότε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daidalos1 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 γιατι σε μενα με i7 980x κανει περιπου στα 45'' στο 2 turn λεμε τωρα , που να φτασω στο εκατοστο turn.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Because Creative Assembly θα βγει ένα optimization patch που θα πάει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grotenfrod Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Nα δώσεις καμιά συμβουλή, τότε. Εμένα στο hard ως Ήπειρο με κυνηγάνε όλοι, από παντού. Πώς διατηρείς την ηρεμία στα μέρη που κατακτάς; Πώς αποκρούεις τις επιθέσεις των κατασκόπων και των βετεράνων πολεμιστών; Γενικά, όσοι το βρίσκετε εύκολο δώστε συμβουλές, μπας και το βρούμε και οι υπόλοιποι εύκολο. Ως τώρα είχα μόνο μια περίπτωση με κατάσκοπο και είμαι 60 γύρους τουλάχιστον μέσα στο παιχνίδι με Αθήνα. Ομολογώ πως δε με απασχόλησαν ιδιαίτερα καθώς δεν διατηρώ πολλούς πράκτορες ο ίδιος. Ποιός ο λόγος όταν μπορώ να κερδίσω κάθε μάχη ακόμα και με 3 φορές μεγαλύτερους στρατούς; Την ηρεμία την διατηρώ απλά κατακτώντας την πόλη χωρίς να σκλαβώσω/σφάξω καθώς το κάνω και για το κομμάτι του roleplay. Ίσως έχει να κάνει με το ότι ως τώρα κατακτώ περιοχές με συγγενή πολιτισμό, όταν πάω στις περιοχές της Ρώμης και της Ανατολής βλέπουμε αλλά και Rebels να βγουν...οκ απλά μια 5λεπτη ανούσια μάχη. Είναι ενδιαφέρον το ότι δε μπορείς να κάνεις save γιατί αυξάνει πολύ το roleplay. Γενικά πάντως με τους κατασκόπους και champion τι θέμα παίζει με ένα άπειρο pool στρατηγών; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Μου κάνουν μεγάλη εντύπωση ορισμένα από αυτά που γράφεις: με τον Πόντο, λ.χ. ήμουν εξαρχής σε πόλεμο με την Καισάρεια. Ελληνικός ο κυρίαρχος πολιτισμός στον Πόντο, ανατολικός/Κελτικός στην Καισάρεια: με την απλή κατάκτηση, πέφτει αμέσως σε -35 και βάλε (από τα οποία τα -25 χάνονται στον επόμενο γύρο, αλλά η πολιτισμική διαφορά συνεχίζει να σε επιβαρύνει με ένα -8 ανά γύρο, χαλαρά). Μέχρι να φέρεις την περιοχή στα ίσια, θέλει αρκετούς γύρους, καθώς και επένδυση σε χρόνο και χρήμα (για μετατροπή όλων των υποδομών που είναι ασύμβατες με το δικό μου πολιτισμό). Εντωμεταξύ, ανάλογα με το επίπεδο δυσκολίας, χάνεις 2 μονάδες ηρεμίας. Το legendary τι base factor έχει; 6, 4; Με 10 στο normal θέλεις 5-6 γύρους να το φέρεις στα ίσια, με military presence (δηλαδή δε γίνεται να χτυπήσεις και να προχωρήσεις, εκτός κι αν κάνεις loot ή raze, εγκαταλείποντας την περιοχή). Με την Ήπειρο, γίνεται το έλα να δεις: κάκιστες σχέσεις με όλους γύρω, εκτός από μία φυλή στη νότια Ιλυρρία (που και πάλι στο hard αρνούνται να συνεργαστούν, δε φαντάζομαι τι θα γίνεται στο legendary) όλοι οι άλλοι δε θέλουν να σε δουν: με τους Σπαρτιάτες που έχουν ένα εφιαλτικά καλό πεζικό είσαι σε πόλεμο, και με το που σου επιτίθονται αυτοί, ορμάνε και οι Αθηναίοι, και οι Ιλυρριείς (ενίοτε και οι Μακεδόνες). Όσο εύκολη και να είναι η μάχη, όταν έχεις τις πόλεις σου υπό πολιορκεία και διαδοχικές μάχες με 20 ή/και τεχνολογικά υπέρτερους αντιπάλους, μου φαίνεται δύσκολο να κάνεις περίπατο. Οι κατάσκοποι/πρωταθλητές στο δικό μου παιχνίδι προσπαθούν διαρκώς να μου δημιουργήσουν θέμα (ακόμη και "σύμμαχοι" με treacherous/devious ή και unreliable χαρακτηρισμό). Στον προηγούμενο γύρο, παραμονή της απόβασης στην Κολχίδα, έδωσα 1400 (που δε μου περισσεύουν) και έχασα 5 ψήφους στο συμβούλιο για να στηρίξω ένα στρατηγό ο οποίος έγινε στόχος εκβιασμού και θα έχανε τα στατιστικά του. Μιλάμε για ούτε 20 γύρους στο παιχνίδι και έχουν λυσσάξει -και ο Πόντος έχει καλές σχέσεις στο normal με την πλειοψηφία των χωρών. Μόλις σε δουν να απλώνεσαι, μαζεύονται γύρω σου, σύμμαχοι και ουδέτεροι/ αντίπαλοι. Αυτή τη στιγμή έχω ένα στρατό της Βιθυνίας στα ανατολικά να με γλυκοκοιτάζει (εισβολή στην Κολχίδα ήθελα...) και τους Αρμένιους απέναντί του. Ευτυχώς οι Σελευκίδες έχουν θέματα στο νότο με τους δικούς τους πολέμους. Βασικά, εκτός από την Πέργαμο και κάποια βασίλεια στο βόρειο Πόντο, ήσυχος δεν μπορώ να είμαι με κανέναν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα