asx Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 ^ Το περιμέναμε πως και πως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Καλό θα ήταν από τη στιγμή που ξεκινάς να χτίζεις αυτοκρατορία και απειλείς να κατακτήσεις τα πάντα να δημιουργούνται και κάποιες συμμαχίες εναντίων σου για να σε αποτρέψουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zisis13 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω με το που κατεκτησα ολη τη σημερινη ελλαδα τα βαλκανια και την μικρα ασια,σε καθε "end turn" εχω αλλη μια "declare war".Οταν κοιταω τον χαρτη που δειχνει τις διπλωματικες σχεσεις μου εχει τους παντες κοκκινους και ενω καποιοι ειναι με θετικο προσημο και "friendly" δεν δεχονται τιποτα εκτος των payment gifts. Με λιγα λογια θελω να πω οτι αυτο που προτεινεις το ζω...δεν ξερω αν ειναι τυχαιο.Παντως οτι κατεκτησα δεν ειναι επειδη δηλωνα εγω εχθρος.Μολις καποιος μου δηλωνε πολεμο τον εξαφανιζα Και αμα τον μισω πολυ.....παρε και ενα kill captives στην μουρη σου για παραδειγματισμο στους υπολοιπους που σκοπευουν να κανουν αναλογες κινησεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ πάντα κάνω kill captives, πέραν δλδ για τα steam achievments που απελευθέρωσα 1000 και υποδούλωσα άλλους τόσους όλους τους άλλους πάντα kill. Και ενώ δεν παίρνω σκλάβους έχω πολλά slave rebalions Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Πάντως στα θετικά (καθώς αρκετά αρνητικά έχουμε πει) είναι ότι η ΑΙ στο στρατηγικό χάρτη κάθε άλλο παρά αδρανής είναι. Μόλις δει ότι έχεις απλώσει τις δυνάμεις σου, αμέσως επιτίθεται, και όχι μόνο τα major factions. Δεν είναι όλες οι κινήσεις ιδανικές (ίσως) αλλά και επιθετική διάθεση δείχνει, και συντονισμό μεταξύ συμμάχων (που δεν το είχα δει ποτέ σε προηγούμενο παιχνίδι) και υποχώρηση προς το πιο βολικό σημείο όταν στριμώχνεται. Αυτά, σε hard. Επίσης, ένα έχω να πω: Σπαρτιατικό πεζικό, δύναμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poihths Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 με ενα core 2 duo 3Ghz και με 4850 ΑΤΙ έχω ελπίδες ?? η να μην κάνω καν το κόπο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μην μπεις καν στον κόπο, περίμενε να βγουν patches πρώτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Λέω και εγώ που είναι και αυτός τόσο καιρό. Οπου γάμος και γιορτή η Μαγδάλω πρώτη Πάντως στα θετικά (καθώς αρκετά αρνητικά έχουμε πει) είναι ότι η ΑΙ στο στρατηγικό χάρτη κάθε άλλο παρά αδρανής είναι. Μόλις δει ότι έχεις απλώσει τις δυνάμεις σου, αμέσως επιτίθεται, και όχι μόνο τα major factions. Δεν είναι όλες οι κινήσεις ιδανικές (ίσως) αλλά και επιθετική διάθεση δείχνει, και συντονισμό μεταξύ συμμάχων (που δεν το είχα δει ποτέ σε προηγούμενο παιχνίδι) και υποχώρηση προς το πιο βολικό σημείο όταν στριμώχνεται. Αυτά, σε hard. Επίσης, ένα έχω να πω: Σπαρτιατικό πεζικό, δύναμη. Δεν υπάρχει να αφήνεις πόλεις σου τελέιως απροστάτευτες και να φεύγεις για εκστρατεία σε έχουν ρίξει σε χρόνο μηδέν. Σε αντίθεση με το πεζικό πάντως τα range unit τους είναι γτπ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Επιτέλους. Η υπογραφή έγινε update και ελπίζω τώρα τουλάχιστον με το νέο pc να μπορεί να τρέχει tzitzi 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Ετοιμάσου για γείωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Για την ώρα με γειώνει το steam που όλο λέει ότι είμαι offline ενώ έχω κάνει log in Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grotenfrod Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ στο "lengedary" σκορπάω φάπες πάντως...Βαθμός δυσκολίας χώμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Nα δώσεις καμιά συμβουλή, τότε. Εμένα στο hard ως Ήπειρο με κυνηγάνε όλοι, από παντού. Πώς διατηρείς την ηρεμία στα μέρη που κατακτάς; Πώς αποκρούεις τις επιθέσεις των κατασκόπων και των βετεράνων πολεμιστών; Γενικά, όσοι το βρίσκετε εύκολο δώστε συμβουλές, μπας και το βρούμε και οι υπόλοιποι εύκολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alet Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδια οσοι το εχετε για πειτε αν θελετε και το χετε δοκιμασει, δυο λογια για το multiplayer του παιχνιδιου,τι παιζει γιατι διαβαζω σχολια μονο για SP Campaing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα