Προς το περιεχόμενο

Total War: Rome II

mchls

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Απάντηση στη συγνώμη της CA από το TW forum

Originally Posted by SolInvictusviewpost-right.png

I respect you CA for this. It takes courage to admit these things. I'm sure you will be doing fine. I really like the game and are certain you will make it an even more enjoyable experience when you will be finishing patching it. Looking forward for it.

A loyal CA fan

Μωρέ καλά μας κάνουν

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ένα ακόμα τραγικό στο game αυτό που με κάνει να πατάω auto-resolve στο 99% των μαχών είναι το τραγικό Image Quality που έχει. Γραφικά PS3 με animation PS1 δεν γίνεται δουλειά. Ούτε καν αναγνωρίζει το σύστημα animation τα εμπόδια. Πόδια μπαίνουν σε βράχια, στρατιώτες μπερδεύουν τα μέλη του σώματος τους μεταξύ τους, άλλοι ξεμένουν στις βάρκες. Το παιχνίδι ούτε pre-Alpha δεν είναι κακά τα ψέματα. Παρόλα αυτά είναι πολύ εθιστικό! Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα είμαστε χάπατα και θα τους λέμε και ευχαριστώ σαν τον χαζοβιόλη στο TW forum...

Θέλει επίσης να μπορείς να κάνεις στρατό (έστω για άμυνα) χωρίς να θέλει στρατηγό. Αυτό με τις πόλεις χωρίς καμία άμυνα και με κάτι στρατιωτάκια (Mob) είναι απλά fail! Ωραίο σαν ιδέα να έχουν οι πόλεις άμυνα κάποιο στρατό όπως είναι τώρα αλλά να μπορούμε εμείς να βάζουμε ότι θέλουμε. Το χρήμα άλλωστε είναι αρκετό από ένα σημείο και μετά.

Το άλλο που δεν κατάλαβα με το εμπόριο τι παράγω τους πόρους εγώ τι τους εισάγω τι δεν υπάρχουν καν δεν βλέπω να επηρεάζει σε κάτι...πχ για να κτήσεις κάτι που θέλει μάρμαρο θα ήταν ωραίο να σου ζητάει να έχεις εσύ παραγωγή ή εισαγωγή αυτού του πόρου αλλιώς να μην μπορείς να κάνεις τίποτα.

• Super Moderators

Μου αρέσει ο περιορισμός σε στρατούς και στόλους που μπορείς να έχεις, ανάλογα με την έκταση των εδαφών σου: δε βρίσκω λογικό (ή "ρεαλιστικό") να κυκλοφορείς 20 μονάδες χωρίς στρατηγό. Ούτε να κυκλοφορούν μία-μία οι μονάδες από τον ένα οικισμό στον άλλο, για να σχηματίσουν κάποτε στρατό.  

Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι τι γίνεται με τη διαδοχή όταν γερνούν οι στρατηγοί και οι διάφοροι agents. Επίσης, μιας και έχουν γραφτεί ουκ ολίγα αρνητικά, να πω κι ένα θετικό που παρατηρώ: έπαψαν οι στρατηγοί που ελέγχει ο υπολογιστής τις επιθέσεις αυτοκτονίας. Τα πλοία προσπαθώ ακόμη να καταλάβω πώς λειτουργούν, αλλά πάντοτε με δυσκόλευε ο χειρισμός τους (στο Shogun 2 μου είχε γίνει εφιάλτης, ειδικά τα archer πλοία, εδώ κάπως καλύτερα μου φαίνεται ότι κουμαντάρονται).

εμενα εχτες με πεταξε στα windows οταν εκανα πολιορκια! και 2η φορα μετα παλι το ιδιο !

αργοτερα , ειδα οτι περνουσε το patch εκ νεου λετε επιτελους να το εφτιαξαν το θεμα αυτο? 

Οι πολιορκίες πάντως είναι φοβερές με τους καταπέλτες, σκάλες και ότι άλλο υπάρχει. Φοβερές. Γενικά οι μάχες σε μένα μου αρέσουν αρκετά.

Πολλα παραπονα βλεπω ρε παιδια..να μην το ξεκινησουμε ακομα  δλδ ? 

Για να το αγοράσεις με την καμμία..Και εδω ειναι light το κραξιμο,αν περασεις μια βολτα απο τα επισημα φορουμς του total war θα καταλάβεις...

Τωρα αν ειναι να το "δανειστείς" απο κανενα θειο σου,δοκίμασε το δεν χανεις και τίποτα

Πολλα παραπονα βλεπω ρε παιδια..να μην το ξεκινησουμε ακομα  δλδ ? 

Καλύτερα να περιμένεις για καμιά ολοκληρωμένη έκδοση που σίγουρα θα έχει κάποιες διορθώσεις, έξτρα περιεχόμενο και θα είναι φθηνότερη. Αυτή τη στιγμή το παιχνίδι είναι σε φάση μπέτας ή ούτε καν σε μερικά σημεία του. Όντως, το κράξιμο που πέφτει στα επίσημα φόρουμ είναι χειμαρώδες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...