Προς το περιεχόμενο

Total War: Rome II

mchls

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καταρχάς πιο παιδί θαύμα έχει φτιάξει το AI; Μιλάμε με επεξεργαστές στυλ i7 έπρεπε να παίρνει 10-20ms υπολογισμοί/faction και όχι κοντά 1 δεύτερο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Downloading the patch...

Αντιμετωπίζει κανείς άλλος αυτό το θέμα? (1-5fps στο campaign map μετά το 1ο turn)
http://forums.totalwar.com/showthread.php/77008-Unplayable-fps-on-a-decent-pc

Ξέρετε αν το διορθώνει το patch?

Downloading the patch...

Αντιμετωπίζει κανείς άλλος αυτό το θέμα? (1-5fps στο campaign map μετά το 1ο turn)
http://forums.totalwar.com/showthread.php/77008-Unplayable-fps-on-a-decent-pc

Ξέρετε αν το διορθώνει το patch?

Ας απαντήσω στον εαυτό μου...

Nooooooooooooooooooooooooooooope...

Τελικά αλλάζει ο αριθμός του build και όχι το version. Εγώ πάντως στην εκστρατεία που κάνω με Μακεδονία το διασκεδάζω. Γίνεται χαμός από μάχες, έχω πιστή σύμμαχο την Σπάρτη και κουρσεύουμε τα Βαλκάνια και την Μικρά Ασία. Εμπορικές συμφωνίες με αρκετούς λαούς, υπάρχει κινητικότητα. Πρέπει να διορθώσανε και λίγο το public disorder. Περιμένουμε και τα υπόλοιπα patches βέβαια.

• Like 1

Μέγιστο πρόβλημα που δεν μπορείς να κάνεις trade settlements μεταξύ 2 factions. Έχω κάνει επέλαση στην Βαλκανική χερσόνησο και εκεί που έχω πάρει τα πάντα, τσουπ οι Adriaei που είναι πιο πιστοί allies κ από σκύλο σπεύδουν στο aid μου όταν κάνω επιθέσεις στους πάντες και κατακτούν ένα settlement μέσ'την μέση της αυτοκρατορίας μου. ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΩ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ!

Fuck this shit, ξεκινάω νέο campaign με χάλασε αυτό...

Ναι και γω θα ήθελα να μπορώ να κάνω trade settlements με συμμάχους ή πχ με την Ρώμη αφού την έκανα client-state και ίσα που υπάρχει θα ήθελα να μπορούσα να της δώσω μερικά settlements στην Ιταλία για να ασχοληθώ με την ανατολή πιο πολύ.

Ώρες ώρες το Rtw μου αρέσει πιο πολύ :P 

• Super Moderators

Τα light galleries, χρησιμεύουν επιθετικά; Ή είναι καλύτερα να χτίζεις σκάλες; Κόλλησα στο prologue, ευτυχώς έκλεισα τους Σαμνίτες στο τέλος σε μία επαρχία με πλήρη λεγεώνα, δεν μπορούσαν να συντηρήσουν το στρατό τους και άρχισαν οι λιποταξίες, μέχρι να χτίσω τα (υποψιάζομαι άχρηστα) light galleries, είχαν μείνει στο 20% των δυνάμεών τους.

Όταν βγει το GTA δεν θα ξεχαστούμε απλώς, αλλά θα ξεχάσουμε και όλα τα άλλα παιχνίδια :P

Ακόμα σταυροκοπιέμαι που με φώτισε ο ύψιστος και δεν προπαρήγγειλα το TW. Διαφορετικά θα έκραζα όσο και με το Empire.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...