Mallibu Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δυστυχώς, παρότι έκλεισα τα αυτιά μου στις αρνητικές κριτικές και το δοκίμασα με όλη την καλή θέληση του κόσμου, ΔΕΝ. Πίσω στο FoTS / Civ BnW. To απαίσιο κονσολικό UI (έχουν βγει κάτι ανακοινώσεις πως έχει βλέψεις να το μεταφέρει σε κονσολα άλλωστε) Μουντά, θολά γραφικά χωρις εμπνευση και χάλια performance ( 20 fps με 2500K & GTX 570 για να δω γραφικα χειρότερα του Shogun 2? Really? ) Mάχες χωρίς στρατηγική, απλά zerging αφού τα formations σπάνε και γίνεται γαλατικό χωριό Γελοίο diplomacy Aπουσία family tree Απουσία "one more turn" συναισθήματος. Παρουσία :ohgodwhy: συναισθήματος. Bugs. Όχι τα νορμαλ bugs που περιμένει κανείς στο launch, αλλά bugs που βρίσκεις στην pre-alpha version. Aυτό το τρισάθλιο πράγμα δεν είναι Total War. Είναι κάτι αλλο που πιο πολύ φέρνει σε facebook game. Και δυστυχώς το 90% των στραβών που έχει, δεν φτιάχνεται με patch. Είναι κατ'επιλογήν. Μου μυρίζει βρωμοδουλειά/πίεση απο SEGA. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Καταρχάς πιο παιδί θαύμα έχει φτιάξει το AI; Μιλάμε με επεξεργαστές στυλ i7 έπρεπε να παίρνει 10-20ms υπολογισμοί/faction και όχι κοντά 1 δεύτερο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Ντάξει μη το χέζουμε το θέμα, όχι και facebook game. Και το hate έχει ένα όριο. Παρ'όλα τα bugs και τα σκατά του παραμένει ένα αρκετά pleasing παιχνίδι το οποίο εγώ τουλάχιστον το ευχαριστιέμαι (σχεδόν) και περιμένω να το ευχαριστηθώ εντελώς και όπως πρέπει σε ένα TW, όταν το διορθώσουν με patch γιατί το σημερινό ήταν απλά κοροϊδία 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mallibu Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Ντάξει μη το χέζουμε το θέμα, όχι και facebook game. Και το hate έχει ένα όριο. Παρ'όλα τα bugs και τα σκατά του παραμένει ένα αρκετά pleasing παιχνίδι το οποίο εγώ τουλάχιστον το ευχαριστιέμαι (σχεδόν) και περιμένω να το ευχαριστηθώ εντελώς και όπως πρέπει σε ένα TW, όταν το διορθώσουν με patch γιατί το σημερινό ήταν απλά κοροϊδία Προφανώς υπερέβαλα για να τονίσω το ότι έχουν κάνει dumbed down τα πάντα. Δεν είναι hate, είναι πίκρα γιατί μεγάλωσα με shogun 1, και αυτό το πράγμα που βγάλανε δεν είναι Rome 2. To patch άντε να διορθώσει κανά performance και να φτιάξει αρκετά bugs. Τα μεγάλα προβλήματα είναι στο core του παιχνιδιού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μωρέ pleasing και addictive είναι αλλά είναι πολύ κακογραμμένο. Είμαι turn 163 και κάνει κάνα δίλεπτο στο end turn. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Η λύση για το end turn είναι μια: Πάτα End Turn->Alt-Tab->Read Insomnia for 2 minutes->Alt-Tab and repeat 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Η λύση για το end turn είναι μια: Πάτα End Turn->Alt-Tab->Read Insomnia for 2 minutes->Alt-Tab and repeat Το κάνω ήδη, επίσης παίζω σε window mode γιατί αλλιώς θα μου έσπαζε τα νεύρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτό με τα formations που σπάνε ναι όντως είναι σπαστικό, για πρώτη φορά σε Rome που βάζω διπλή σειρά από φάλαγγες! Ένα καλό που είδα εγώ με το patch είναι το public order μου ανέβηκε κατακόρυφα χωρίς να αλλάξω κάτι αλλά από την άλλη για κάποιο λόγο που ακόμα ψάχνω είμαι -15Food(!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 το patch μεχρι τωρα αποδειχθηκε φουσκα και μουγκριζει η ολη η κοινοτητα !! σε αλλους δε ξεκιναει καν (crash)αλλοι μιλανε για κοκκινους ουρανους και αλλα διαφορα παλαβα σεναρια !! τι να πω δε εχω λογια !!! να και οι πρωτες συγνωμες απο την CA !! http://forums.totalwar.com/showthread.php/82496-Sorry-From-CA-Current-State-of-the-Game-and-What-Happens-Next Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p07apo Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 το patch μεχρι τωρα αποδειχθηκε φουσκα και μουγκριζει η ολη η κοινοτητα !! σε αλλους δε ξεκιναει καν (crash)αλλοι μιλανε για κοκκινους ουρανους και αλλα διαφορα παλαβα σεναρια !! τι να πω δε εχω λογια !!! να και οι πρωτες συγνωμες απο την CA !! http://forums.totalwar.com/showthread.php/82496-Sorry-From-CA-Current-State-of-the-Game-and-What-Happens-Next At the moment we are seeing 2% of people playing reporting a technical issue.??????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ πάλι κανά-δυό crash τα είχα πριν το patch και όχι μετά, επίσης δεν έτυχε προς το παρών να δω red skies πουθενά(δεν λέω ότι δεν υπάρχουν απλά δεν μου έτυχαν εμένα). Αυτό που μου έκανε εμένα πρόβλημα μετά το patch είναι χαμηλά fps στο campaign map. Σπάνια βέβαια πάει frame-frame και οκ δεν έχω κανά τούμπανο pc αλλά πριν το patch δεν ήταν τόσο έντονο αυτό με τα fps. Το καλό με την συγγνώμη της CA είναι ότι αναγνώρισαν κάποια πράγματα που θέλουν διόρθωση, ελπίζω μόνο να ξέρουν τι πρέπει να αλλάξουν και να μην το χαλάσουν εντελώς! Πχ Family-Tree έπρεπε να ήταν στο game από την αρχή. City fortifications πρέπει να υπάρχουν παντού όπως στο πρώτο Rome. Οκ για την Σπάρτη οι Σπαρτιάτες ήταν τα τοίχοι της πόλης αλλά οπουδήποτε αλλού; Άσχετο με τα παραπάνω έχω κάνει 3 παιχνίδια, ένα με την Αθήνα, ένα με την Σπάρτη και ένα με την Μακεδονία και στα 3 η Ρώμη βγαίνει από το παιχνίδι νωρίς! Το κάνει και σε άλλους αυτό; Είναι φυσιολογικό; Στο πρώτο Rome δεν μου είχε τύχη ποτέ αυτό! Το κοινό που μου έτυχε με το Rome + Rome 2 είναι με την Καρχηδόνα, πάντα χάνει γρήγορα. Αυτό είναι κάτι σαν κανόνας σε όσα παιχνίδια και αν έχω παίξει ως τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Ενώ η καημένη η Ήπειρος που 5ο turn έχει ΠΑΝΤΑ εξαφανιστεί; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 AEGYPTUS MAGNA λέμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Mάχες χωρίς στρατηγική, απλά zerging αφού τα formations σπάνε και γίνεται γαλατικό χωριό Πόσο epic :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα