Προς το περιεχόμενο

Total War: Rome II

mchls

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Βασικά σχεδόν κανείς δεν δέχεται να κάνει trade μαζί σου ακόμα κι όταν εσύ έχεις 3-4 υλικά κι αυτός τίποτα. Ή ζητάνε 3-4Κ για trade 100/turn. Απόσβεση σε 30-40 γύρους δλδ! (άσε που ακόμα δεν κατάλαβα πως ενεργοποιείται το sea trading. εμένα μου άνοιξε μόνο όταν κατέλαβα την Αθήνα.)

Από diplomacy ίδια σκατά! Για να κάνεις έστω και non-aggressive pact πρέπει να έχεις εσύ 10 πόλεις και 20κ στρατό κι άλλος να είναι με μια πόλη και να χαροπαλεύει. Δε συζητάμε για alliance etc. Δεν είναι καθόλου ρεαλιστικό κατά τη γνώμη μου. 80 ανεξάρτητοι λαοί με μια δύο πόλεις ο καθένας και το παίζουν και δύσκολοι. Σαν να λέει π.χ. η Μάλτα στην Ρωσία "ρε α πάγαινε που θες και να είμαστε σύμμαχοι. Ξες ποιος είμ' εγώ ρε?"

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοίτα με τους Πόντιους που είμαι με το που έβγαζα Timber + Wine ξεκίνησαν όλοι να θέλουν να κάνουν trade μαζί μου. Το sea trading πρέπει να έχεις μια πόλη με λιμάνι και δε νομίζω να μπορείς να φτιάξεις εσύ, πρέπει να έχει η πόλη από μόνη της (πχ. η Σπαρτη δεν έχει λιμάνι ότι και να κάνεις, οπότε για να κάνεις sea trade πρέπει να κατακτήσεις είτε την Αθήνα είτε την Ρόδο είτε την Ήπειρο που έχουν και είναι κοντά)

Επίσης στο non-agression pact δεν έχω θέματα, με το που κατακτήσω 2-3 πόλεις όλοι θέλουν σχεδόν να κάνουν μαζί μου γιατί κιοτεύουν BY THE PONTUS MIGHT OF THE MITHRIDATES DYNASTY :P

Με το εμπόριο δεν έχω θέμα ούτε εγώ. Κάνω exports σε περίπου 15-16 factions. Στην αρχή κάνεις μια μικρή θυσία αλλά μετά είσαι πιο σκληρός στις διαπραγματεύσεις...

Εκεί που τον πίνω εύκολα είναι το PO και το FOOD. Είναι τραγικό οι μονάδες παραγωγής να μειώνουν το PO. Δεν θέλουν επενδύσεις; Ε ρε τρόικα που τους χρειάζεται...

Εγώ παίζω με την Μακεδονία και μου κάνει το εξής... έχω 30 περιοχές δικές μου και είμαι στο campaign αυτό η υπερδύναμη και μου έρχονται κρατίδια από τα βάθη του χάρτη και μου ζητάνε non-aggression pact αλλά και να τους δώσω εγώ λεφτά!

Κανονικά είναι το ανάποδο δλδ είσαι η υπερδύναμη της εποχής; ε πάρε ένα ποσό για να μην μου κάνεις πόλεμο και όχι είσαι η υπερδύναμη δώσε μου λεφτά για να μην μου κάνεις πόλεμο! 

Στα + είναι ότι ως τώρα που παίζω η Αθήνα και η Σπάρτη που είναι σύμμαχοι μου δεν μου έχουν κάνει επίθεση γιατί στο RTW την μία έκανα συμμαχία και στο επόμενο turn μου κάνανε επίθεση! 

Ένα - είναι ότι για κτήρια επίπεδου ΙΙ + ΙΙΙ +ΙV μου χαλάει την ηρεμία του πληθυσμού! και άντε πες οκ με τα πολεμικά κτήρια...αλλά και με αυτά που παράγουν τροφή ή πόρους/κέρδος; 

Επίσης θα ήταν ωραίο να μπορείς να κάνεις εμπόριο τροφής με τους άλλους λαούς και όχι μόνο υλικά.

Γενικά είναι πολύ πιο δύσκολο από το πρώτο αλλά και πιο ωραίο. Ελπίζω με τον καιρό να διορθώσουν  αυτά τα bugs ή το gameplay.

• Like 2

Kαλα ποτε μην λές ποτε  :P

Μπορει σε ενα χρονο απο τωρα το game να ειναι καταπληκτικό.

Δες το παραδειγμα του Civ5.

To vanilla ηταν επιεικώς απαράδεκτο στο launch,σχεδον unplayble και με κάκιστο gameplay.

Η κατάσταση διορθωθηκε στην ουσία με το GnK όσο αφορα το gameplay (με το BnW απογειώθηκε πραγματικά),ενω σε θεμα σταθερότητας μετα απο κανενα 2μηνο με κάποια major patches.

Ετσι και το Rome...Σε κανενα 6μηνο-1χρονο απο τωρα μπορει να μιλάμε για άλλο game.

Σιγουρα ομως για μενα παιχνιδια στο launch ποτε...

Αν αξίζουν (συμφωνα με το community,γιατι τα reviews των pro τυπου ign βρωμανε απο χιλιομετρα) δεν θα πάθω τιποτα αν εριμενω 1-2 βδομαδες απο το launch

Όντως πολύ καλό παράδειγμα αυτό του civ που το έπαιξα από το θείο στην αρχή και το αγόρασα όταν έβγαλε το GnK. Αλλά αυτό θέλω να πω, βαρέθηκα να είμαι ο beta tester, είναι σκανδαλώδες αυτό που κάνουν οι εταιρίες, όσο κι αν απολαμβάνω άλλους τίτλους τους. Και εδώ που τα λέμε τα total war τα απολάμβανα είτε ως Invasio Barbarorum είτε ως stainless steel είτε ως darthmod οπότε...

Ρε εμένα ο άλλος μου ζήταγε 4300 gold για να κάνω trade agreement και ήταν και μια κουτσουλιά. Δε γα****** του λέω, πήγα και τον εξαφάνισα από τον χάρτη :P

• Like 3

Σοβαρά τώρα. πως;

Αν δεν κανω λαθος γινεται γιατι Γαλατικα φυλα ειχαν κατεβει και ειχαν φτασει το 280π.Χ μεχρι την Στερεα Ελλαδα οπου και ηττηθηκαν απο την Αιτωλια και μετεπειτα προωθηθηκαν στη Μ.Ασια...http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%B1

Αν δεν κανω λαθος γινεται γιατι Γαλατικα φυλα ειχαν κατεβει και ειχαν φτασει το 280π.Χ μεχρι την Στερεα Ελλαδα οπου και ηττηθηκαν απο την Αιτωλια και μετεπειτα προωθηθηκαν στη Μ.Ασια...http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%B1

Ώπα ωραίος δεν το ήξερα αυτό. Απλά το κουλό είναι ότι με τους Αρβέρνιους όταν είχα κάνει confederation στην Γαλλία πάλι είχε το ίδιο όνομα. Θα έπρεπε να έχει κανένα διαφορετικό μου φαίνεται...

Επίσης η Οδησσός είναι τέντα Ελληνιστική κουλτούρα. Δεν έχει λογική να το παίξουν κέλτες. Τέλος πάντως θα τους εξ-Ελληνίσω με το ζόρι και αυτούς :P 

• Like 1

Έκανα το update μόλις, καμία διαφορά στο end turn, τι στο καλό διόρθωσαν; Μου θυμίζει simcity φάση, που είναι στο update 7 και ακόμα το παιχνίδι είναι unplayable μόνο λίστες με τάχα fixes βγάζουν...

Μήπως θα πρέπε να κάνουν μόνο 20-30 factions active ταυτόχρονα; Μερικά δεν χρειάζεται να υπάρχουν συνέχεια...

Λοιπόν λίγο να πω για το trade/diplomacy, ότι δεν είναι τόσο broken όσο πιστεύετε. Αν το άλλο faction δεν έχει να κερδίσει κάτι από το trade/non-agression pact δε πρόκειται να το κάνει.

Atm παίζω με Μακεδονία στο Hard και στο turn 20 έχω:

1 Defencive Ally

1 Miitary Ally

1 Client State

9 Trade Routes.

και καμία 10αριά Non-agression pacts και δεν είναι ότι έχω κανά στρατό τεράστιο, 3 Armies (1 full capacity, 1 half, 1 empty ήταν τα reinforcements και πάει να βγάλει νέα troops) έχω και ένα Admrial αυτός και άλλα 2 troops για support σε coastal cities/raids

Πως δεν είναι broken; Εδώ και 4 γύρους οι Ετρούσκοι μου ζητάνε military alliance και να τους πληρώσω 3000 gold, πατάω χωρίς λεφτά δεν δέχονται, πατάω όχι πάλι με πρήζουν στον επόμενο γύρο. Άμα τους ενδιαφέρει τόσο πολύ γιατί δεν κάνουν σκόντο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...