Προς το περιεχόμενο

Total War: Rome II

mchls

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Proper Anti-aliasing fix.

Quote:

Change gfx_aa 1 to gfx_aa 3 in the preferences.script.txt file and this will turn on 4xMSAA. I assume 2 would be 2xMSAA. This was the AA settings for shogun. Set the file to read only after.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

η vram maxάρει με το καλημέρα(2gb) και core 0 σταθερά 100% usage lolol

αυτός δλδ τι περιμένει να ρίξει τα στρατεύματα του σε αυτοκτονία και αυτά να μην γυρίσουν πίσω. Ελέος με τον κάθε άσχετο που ανεβάζει και video στο youtube

Πάνω κάτω έτσι έχουν τα πράγματα.

Τα προβλήματα είναι ακριβω αυτά που περιγράφονται στο post σου. Νομίζω το game σε κανα μήνα θα το έχουν διορθώσει απλά βιάστηκαν όπως γίνετε πάντα να προλάβουν τις ημερομηνίες.

Πάντως δεν είναι άσχημο ακόμα και έτσι όπως είναι και έχω το βρίσκω πολύ καλό.

• Moderators

αυτός δλδ τι περιμένει να ρίξει τα στρατεύματα του σε αυτοκτονία και αυτά να μην γυρίσουν πίσω. Ελέος με τον κάθε άσχετο που ανεβάζει και video στο youtube

E ok, δεν είναι και χθεσινός, αλλά δεν είναι και superplayer ο AngryJoe. ;)

αν είναι έτσι να μην ξεκινούσαν να πάνε καν. είναι δηλαδή πιο έξυπνο να πλησιάζουν το εχθρό και να τρώνε βέλη πισώπλατα όλη την ώρα;

προβληματικό ΑΙ είναι αυτό 

• Like 2

Ε δεν είναι ακριβώς έτσι αδερφέ. Αυτοί ορμάνε, κάνουν μεταβολή και πίσω που σημαίνει ότι τρώνε βέλη στην πλάτη μεγιστοποιώντας τις απώλειες χωρίς καν να ακουμπήσουν τον αντίπαλο.

Εγώ μπορεί π.χ. να έχω 1000 "αναλώσιμους" που να τους στέλνω κατά κύματα πάνω στη φάλαγγα του αντιπάλου ώστε να την φθείρω σιγά σιγά (γνωστό ashigaru tactic). Δεν μπορούν αυτοί να μου κάνουν ξερό ignore :P

Κατά τα άλλα έχει απαιτήσεις σε CPU το παιχνίδι και τον αξιοποιεί που ακριβώς ;

Η AI είναι μάπα, άρα..Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια, να δούμε τι θα έχουν φτιάξει στο patch της Παρασκευής.

Σε οποιοδήποτε πόλεμο αν έριχνες 1000 οπλίτες π[άνω σε 100.000 στρατεύματα μόνους τους αυτοί θα το βαζαν στα πόδια και με την πλάτη γυρισμένη.. 

Και ο Μέγας Αλέξανδρος είχε μεγάλη διαφορά με τους αντιπάλους του αλλά πάντα νίκαγε..

Πλέον το αποφάσισα, όπου παρατηρώ overhype, θα είναι μάπα το καρπούζι.

Εκτός από κάνα GTA :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...