xXRTCx07 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Χαχα κανετε παραπονα που δεν εχετε καλα γραφικα και φπς ... Εγω τι να πω που δεν μπορω να μπω καν στ γαμε ?? Αποστολή από το GT-S7500 με τη χρήση Insomnia App
tak_loyk Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Είναι ακόμα χειρότερο να έχεις σκάσει 60+€ και να μην μπορείς να παίξεις ενώ καλύπτεις και με το παραπάνω τα specs από το να ξέρεις ότι το pc σου δεν θα το έτρεχε ούτως ή άλλως και να μην έχεις δώσει και φράγκο.
alet Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Ελιωσα http://www.youtube.com/watch?v=WC4b1DN7238&feature=youtu.be 3
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Περίμενα να φωνάζει για το άθλιο performance αλλά και αυτό καλό είναι
daidalos1 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Μπορεί κάποιος με quad core να τσεκάρει πόσους πυρήνες βλέπει το παιχνίδι και πόσο τους ζορίζει ; ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ που εχω τον i7 980x αλλα δεν ξερω πως θα το δω αυτο μεσα στο game!??
ultraex2003 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) πολλα και ανεξηγητα graphical glitches ακομα δε παιζω χαζευω τo bench κομματι του παιχνιδιου !!! Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2013 από ultraex2003
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ που εχω τον i7 980x αλλα δεν ξερω πως θα το δω αυτο μεσα στο game!?? Θα ανοίξεις το task manager και θα βάλεις στο παιχνίδι το benchmark με τη μάχη.. Και δες πόσους πυρήνες χρησιμοποιεί και πόσο τα % τους φτάνει.
zeniath Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Θα ανοίξεις το task manager και θα βάλεις στο παιχνίδι το benchmark με τη μάχη.. Και δες πόσους πυρήνες χρησιμοποιεί και πόσο τα % τους φτάνει. αυτό ζητάς;
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Από τη φωτογραφία καταλαβαίνω ότι βλέπει μονάχα 2 πυρήνες και αυτούς όχι τέρμα, εξού και τα λίγα frames. Ένα τέτοιο παιχνίδι θα έπρεπε να τον ξεκ*λιάζει τον quad core. Ty zeniath.
zeniath Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε πλέον μετά το 40-50 turn ποσο είμαι δε θυμάμαι, κάθε φορά που κάνω end turn μέχρι να τελειώσει πατάω alt-tab και σερφάρω το νετ να περάσει η ώρα (ενώ στα αρχικά turns γίνεται σχετικά γρήγορα)
p07apo Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 πολλα και ανεξηγητα graphical glitches ακομα δε παιζω χαζευω τo bench κομματι του παιχνιδιου !!! 2χ 4850 cf ελειψει καρτας !! 1600Χ900 Καλά τα πάει αν και τρέχει σε dx10 (4800) οπότε είναι πιο ελαφρύ .
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Για CF/SLI μην κοιτάτε ακόμα, θέλει patch και νέους οδηγούς.. Αυτό το θέλει patch στο λαιμό μου κάθεται με μερικά παιχνίδια, γιατί δεν καθυστερούν λίγο ακόμα το release να βγει όπως πρέπει.. Αλλά θα μου πεις στο κόλπο είναι όλα, για να δείξουν ότι το παιχνίδι έχει support και ότι ακούνε τα προβλήματά μας, σου λέει βγάλτο έτσι και όταν παραπονεθούν θα βγάλουμε patch για να δείξουμε ότι νοιαζόμαστε.. Sigh..
zeniath Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Για CF/SLI μην κοιτάτε ακόμα, θέλει patch και νέους οδηγούς.. Αυτό το θέλει patch στο λαιμό μου κάθεται με μερικά παιχνίδια, γιατί δεν καθυστερούν λίγο ακόμα το release να βγει όπως πρέπει.. Αλλά θα μου πεις στο κόλπο είναι όλα, για να δείξουν ότι το παιχνίδι έχει support και ότι ακούνε τα προβλήματά μας, σου λέει βγάλτο έτσι και όταν παραπονεθούν θα βγάλουμε patch για να δείξουμε ότι νοιαζόμαστε.. Sigh.. Πάρε και με benchmark στα High Settings (+κάποια στα ultra)
tak_loyk Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Παίδες στο benchmark δεν έχει και πολύ σημασία τι βλέπεις από fps. Το μεγάλο πρόβλημα εμφανίζεται στο campaign map. Κι εγώ στο benchmark είχα average 45fps αλλά μετά στο campaign τον ήπια
zeniath Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Yep ακριβώς, γι'αυτό το έβαλα κιόλας, στο campaign είναι η πίκρα η μεγάλη όχι στις μάχες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα