daidalos1 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Walking Dead Season 4? ΤΡΟΛΛ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 ΤΡΟΛΛ Όχι ρε σοβάρα μιλάω. Μην μου πεις οτι δεν φέρνουν σε zombies αυτές οι φάτσες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Μπορεί κάποιος με quad core να τσεκάρει πόσους πυρήνες βλέπει το παιχνίδι και πόσο τους ζορίζει ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xXRTCx07 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε παιδια εγω χθες επαιξα το παιχνιδι ... Με οποια μπαγκς και να ειχε ... Σημερα δεν μπαινει καθολου ... Παταω play και απλα κολλαει στην οθονη με το logo ... Ετυχε σε κανεναν αλλο?? Αποστολή από το GT-S7500 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Σιγά μην πληρώσω τέτοιο παιχνίδι.. Καλύτερα να τα φάω σουβλάκια. τώρα σιγουρεύτηκα οτι τρολλάρει το παλικάρι. Το Game είναι παιχνιδάρα! και νομίζω όλα τα games, και ειδικά αυτού του είδους βελτιώνονται εν καιρό με Patch. Ποιος μίλησε για Next Gen? Και ναί τα γραφικά που βλέπεις στα βίντεο όντος είναι έτσι, αρκεί να παίζεις στο Extreme detail. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tak_loyk Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Πρώτη φορά στη ζωή μου αγόρασα παιχνίδι με το release. Και αποδείχθηκε ότι πολύ καλά έκανα τόσο καιρό και περίμενα να περάσει κάνα 2μηνο από την κυκλοφορία. Ειλικρινά μεγάλη απογοήτευση και κλαίω (μέχρι ενός σημείου) τα 60+ ευρώ που έδωσα. Το παιχνίδι έχει όντως πολύ πολύ σοβαρά θέματα με το performance στο campaign map. Ειδικά αν τα groups έχουν κάνα effect (plague, double-time κλπ.) τότε όντως το framerate πέφτει δραματικά. Φαντάσου να μην το είχα και στον SSD... (επεξεργαστή έναν i5 2 ετών, 8GB ram, 1GB GPU). ΟΚ δεν έχω και κάνα τούμπανο PC αλλά τέλοσπάντων δεν δικαιολογείται και τέτοιο σούρσιμο. Ειδικά στο end turn όσο περνάει το παιχνίδι τα πράγματα είναι πολύ χάλια. Αυτό που παρατήρησα (απαράδεκτο) είναι ότι τα graphic settings αφορούν μόνο στο real-time battle mode και όχι στο campaing (που εκεί ουσιαστικά είναι το πρόβλημα). Από gameplay αυτό που έχω να πω είναι +10000 στον φίλο πιο πάνω που είπε για τους ανεξήγητα μεγάλους στρατούς που συντηρούν τα npc factions που εσύ με μια πόλη δεν θα μπορούσες σε καμία περίπτωση να συντηρήσεις. Ερώτηση προς τα γατόνια: Έχετε καταλάβει τι παίζει με τα reinforcements? Κάποιες φορές την πέφτω σε μια πόλη που φαίνεται να έχει λίγα units και στο battle screen βλέπω ξαφνικά 5000 στρατό. Και δεν μιλάω για τα garrison units. Μιλάω για στρατούς άσχετους... Το ίδιο έτυχε και με μένα όπου την έπεσε ο cpu σε μια πόλη χωρίς garrison units και στο battle screen έσκασαν οι στρατοί από όλες τις διπλανές πόλεις... Αν έχει κάποιος ιδέα ας βοηθήσει! Πολύ σπασμένο το σύστημα με τους champions. Αφήνεις έναν εκεί και σε 5-10 γύρους ο στρατός σου είναι 5-6 ranks πάνω. Και φυσικά ούτε λόγος για απόπειρα από enemy agent. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grey Warden Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Τη νύχτα που θα γυρίσω σπίτι θα βάλω fraps να μετρήσω fps κι εγώ. Σε όσες μάχες έχω κάνει μέχρι τώρα δεν νιώθω το παιχνίδι να σέρνεται και παίζω ομαλά είτε σε campaign είτε στο πεδίο της μάχης. Ο I-7 μάλλον κάνει την δουλειά ενώ με την επιλογή από τα graphic settings τα textures δεν κάνουν downgrade και το παιχνίδι οπτικά είναι όπως πρέπει. Παρ όλα αυτά είναι απαράδεκτο για το παιχνίδι να είναι τόσο βαρύ. Το patch είναι δεδομένο οτι θα έρθει. Πιστεύω πάντως πως μόλις διορθωθούν τα όποια προβλήματα, θα μιλάμε για ένα εκπληκτικό παιχνίδι με πολύ βάθος. Μέχρι τότε... υπομονή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alet Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Πρώτη φορά στη ζωή μου αγόρασα παιχνίδι με το release. Και αποδείχθηκε ότι πολύ καλά έκανα τόσο καιρό και περίμενα να περάσει κάνα 2μηνο από την κυκλοφορία. Καλά κανεις εγω γενικά δεν τα πάω καλα με overhyped releases , preorders κτλ ,ειδικά εκεινα που δεν εχουν καποιο demo. Βεβαια ορισμένα παιχνιδια ειναι διαμαντάκια με το που θα κυλοφορήσουν (βλεπε EUIV) ενω κάποια αλλα θελουνε τον χρόνο τους για να στρωσουν και άλλα δεν στρωνουν ποτε. Το μόνο σιγουρο για μενα ειναι οτι πάντα πριν αγορασω κάποιο game διαβαζω για τις αντιδρασεις τις κοινότητας και εχω γλυτωσει ετσι αρκετα χρηματα,με χαρακτηριστικότερο το FM2013 που δεν το αγορασα καν με βαση τα οσα διαβασα εδω μέσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tak_loyk Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Το μόνο σιγουρο για μενα ειναι οτι πάντα πριν αγορασω κάποιο game διαβαζω για τις αντιδρασεις τις κοινότητας και εχω γλυτωσει ετσι αρκετα χρηματα,με χαρακτηριστικότερο το FM2013 που δεν το αγορασα καν με βαση τα οσα διαβασα εδω μέσα Όντως κι εγώ μετά από χρόνια δεν πήρα Football Manager εξαιτίας αυτών που είδα στα forums. Επίσης το νέο σύστημα με τους generals το βρίσκω λίγο χαζό. Το σύστημα του Empire ήταν το πιο καλό κατά τη γνώμη μου (promote μέσα από τους στρατούς), ακολουθούμενο από του Shogun. Αυτό το τωρινό είναι λίγο μαμακία γιατί πρώτον οι στρατηγοί ψοφάνε σαν τα κοτόπουλα (όχι στη μάχη, στο άσχετο) και 2ον γιατί όποιον και να κάνεις recruit χάνεις influence στη γερουσία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 τώρα σιγουρεύτηκα οτι τρολλάρει το παλικάρι. Το Game είναι παιχνιδάρα! και νομίζω όλα τα games, και ειδικά αυτού του είδους βελτιώνονται εν καιρό με Patch. Ποιος μίλησε για Next Gen? Και ναί τα γραφικά που βλέπεις στα βίντεο όντος είναι έτσι, αρκεί να παίζεις στο Extreme detail. Ιδέα δεν έχεις από καλά games.. Τα καλά games τρέχουν όπως πρέπει την ημέρα κυκλοφορίας, βέβαια θα πρέπει να 'ναι σοβαροί οι devs για να γίνει κάτι τέτοιο αλλιώς παίζεις με 20FPS και λες και ευχαριστώ. Θα τσεκάρει κάποιος πόσους πυρήνες βλέπει το παιχνίδι ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Θα τσεκάρει κάποιος πόσους πυρήνες βλέπει το παιχνίδι ; λες να είναι περίπτωση ac3; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Κατά 99% ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 θα τσεκαρω εγω ποσους το βραδυ...αλλα πειτε ποτε και ποιο total war δε απαιτουσε cpu & ram??? γιατι οσα θυμαμαι ειχαν αυτην την απαιτηση....θα δωσω και ενα screenshot το βραδυ με τa settings μου....μεχρι στιγμης δεν αντικρυσα κανενα θεμα... α και οποιος θελει με προσθετει στο steam : patrikv85 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Το θέμα είναι, απαιτεί πυρήνες ή Ghz ; Επειδή φαίνεται τίγκα un-optimized, δεν θα κάνει καλό utilize σε έναν quad(80-90%). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 θα τσεκαρω εγω ποσους το βραδυ...αλλα πειτε ποτε και ποιο total war δε απαιτουσε cpu & ram??? γιατι οσα θυμαμαι ειχαν αυτην την απαιτηση....θα δωσω και ενα screenshot το βραδυ με τa settings μου....μεχρι στιγμης δεν αντικρυσα κανενα θεμα... α και οποιος θελει με προσθετει στο steam : patrikv85 αυτό είναι το θέμα αν τους απαιτεί ή τους έχει να κάθονται για αυτό αποδίδει χάλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα