Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Παναγιά μου φάτσες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alet Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Aπο οτι βλέπω το game ψιλο -εως χοντρο- θάβεται γενικά,τόσο στο θεμα performance που διαβαζω στο παρων νήμα,αλλά και σε αλλους τομεις του gameplay.Βλέπω και βιντεο σαν το παρακάτω: και ψιλοεφριξα... Αν ειναι δυνατον τετοιο animation οπλιτικης φάλαγγας και γενικοτερα των υπολοιπων μοναδων.Λες και τους εβαλαν νεφτι στον κώλο. Μου φαινεται παει για χοντρο φαουλ η CA και ισως η απουσία demo τελικά να μην ήταν τυχαια. Μακάρι να διορθωθεί και σύντομα η όλη κατάσταση ,για τον κόσμο που το έκανε preorder Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Παναγιά μου φάτσες! lol... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Μ' αρέσει που στα minimum requirements λέει 2ghz dual core/2,6 ghz single core processor...Το παιχνίδι από τον πρόλογο, εκεί που είναι στημένος ο στρατός πριν γίνει μάχη ,παίζει στα 12 fps με core 2 duo στα 3.6 ghz.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Μια και το έχω αρχίσει σαν game δεν είναι άσχημο και έχει πολύ βαθος σαν strategy αλλά θέλει επειγόντως ένα patch. Στο δικό μου σύστημα τρέχει αρκετά ομαλά αλλα το βλέπεις το game ότι χρειάζεται δουλειά ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elessar86 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδιά το παιχνίδι θέλει οπωσδήποτε optimization δεν είναι δυνατόν στην ολοκαίνουρια gtx 780 να έχει μέσο όρο 40 fps και να χτυπάει και 19 fps.....με αυτά τα νούμερα μιλάμε για το πιο βαρύ παιχνίδι που έχει βγεί ποτέ, το crysis 3 μοιάζει παιχνίδι του 2008 μπροστά του. έγω που έτρεξα το συγκεκριμένο test στην gtx 660 στα full μου βγάζει 18-20 μέσο όρο αν είναι δυνατόν. Διάβασα σε ξένα forum ότι την άλλη βδομάδα θα βγει patch να διορθώσει λίγο την κατάσταση με το optimization. κάποιοι γράφαν ότι με gtx 770 βάζαν τα γραφικά στο medium για να μην κολλάει. όπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω όντως το παιχνίδι μετά από 3-4 patch θα γίνει αυτό που πρέπει να είναι ! http://forums.totalwar.com/showthread.php/77096-Can-we-get-an-ETA-on-a-patch Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Για μένα δεν είναι θέμα κάρτας γραφικών αλλά είναι θέμα επεξεργαστή και μνήμης. Στο δικό μου σύστημα με επεξεργαστή 3930 και μνήμη στα 16gb αλλά με μια ταπεινή gtx 285 τρέχει μια χαρά το game δλδ μπορείς να παίξεις άνετα και τις μάχες και τον χάρτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Θα σου πω αύριο μεθαύριο που θα πάρω τον 4670Κ και με 8GB ram αν όντως είναι θέμα CPU Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Στο δύωρο που κάθησα κι έπαιξα νωρίτερα, το παιχνίδι δε μου άφησε άσχημες εντυπώσεις. Δεν έπαιξα το πρόλογο, μπήκα κατ'ευθείαν στο campaign με τη Σπάρτη και σε normal δυσκολία κατατρόποσα την Ήπειρο σε 10 γύρους. Το UI είναι πολύ διαφορετικό απ'το Shogun 2 και μου φάνηκε πιο δύσκολο και περίπλοκο, αν και είναι λίγο θέμα συνήθειας. Τα γραφικά στο max δεν με εντυπωσίασαν έχοντας παίξει το προηγούμενο, όμως με το scale of battle να είναι σαφώς μεγαλύτερο το βρίσκω λογικό να μην έχουν ανεβάσει το level of detail. Bugs δεν πρόσεξα αλλά δεν έπαιξα και πολύ. Το framerate ήταν γύρω στα 40fps στις μάχες, με την GTX670 και τον 3770K στα 3,9Ghz, που νομίζω είναι χαμηλά για αυτά που προσφέρει το παιχνίδι. Ελπίζω να δούμε λίγο optimization στα πρώτα patches που θα βγούνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elessar86 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Για μένα δεν είναι θέμα κάρτας γραφικών αλλά είναι θέμα επεξεργαστή και μνήμης. Στο δικό μου σύστημα με επεξεργαστή 3930 και μνήμη στα 16gb αλλά με μια ταπεινή gtx 285 τρέχει μια χαρά το game δλδ μπορείς να παίξεις άνετα και τις μάχες και τον χάρτη.Φίλε εξαρτάται και σε τι ρυθμίσεις το παίζεις και γώ έχω έναν 3770k 8G μνήμη και την gtx 660 αλλα αν τα βάλω όλα extreme πηγαίνει πολλές φορες κάτω από 30 fps και πολλές φορες εκεί που είναι 80 μπορεί να πάει 10. Αν τα βάλω όλα high και κάποια ultra high τρέχει μια χαρά πάνω από 30fps αλλα δεν μπορεί με τέτοιο μηχάνημα να τρέχω το rome σε medium settings όταν τρέχω κάτι crysis 3, metro, BioShock με όλα στο full και να πετάνε και καλά εγώ αλλα όταν διαβάζω άλλους με gtx 770 και τέρας μηχανήματα και έχουν τα ίδια προβλήματα ε τότε κάτι δεν πάει καλά με το optimization. εσύ έχεις και ένα μειονέκτημα-πλεονέκτημα λόγο ότι έχεις την gtx 285 η κάρτα σου δεν υποστηρίζει directx 11 ούτε τους τελευταίους shader με αποτέλεσμα τα γραφικά να είναι υποδεέστερα μεν αλλα να τρέχει πιο καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Τραγικά κακό δεν είναι, τουλάχιστον όσο το είδα (prologue και μερικά turns σε campaign με την Ήπειρο). Ούτε ctd είχα, ούτε μάχες που σέρνονταν (αν και ακόμη δεν έχω φτάσει σε "επικών διαστάσεων" συγκρούσεις). Τα προβλήματά του, για μένα, είναι δύο: το πρώτο, η ΑΙ παραμένει βλακώδης και η "λύση" που βρίσκουν είναι να παρέχουν στα ΑΙ factions στρατιές που είναι αδύνατο να συντηρηθούν με τις επαρχίες που διαθέτει ο αντίπαλος. Δεν μπορεί να υπερτερεί ο εχθρός 4:1 σε επίθεση σε ανοχύρωτη πόλη και να πάει να επιτίθεται από τα στενά, πετώντας το αριθμητικό του πλεονέκτημα, και να αφήνει τα ανοίγματα ανεκμετάλευτα. Τη συγκεκριμένη μάχη την έχασα, τελικά, αλλά αν αντί για 2 μονάδες πληβείων είχα έστω οπλίτες επιπέδου φρουράς, μπορεί και να κέρδιζα. Πήγαιναν και έπεφταν πάνω στην άμυνά μου, ο στρατηγός του κρατούσε 4 μονάδες τοξοτών και 3 λογχοφόρων γύρω του, άχρηστες. Πάντως, στρατηγούς με τάσεις αυτοκτονίας δεν είδα, το αντίθετο θα έλεγα. Το δεύτερο πρόβλημα είναι ότι Empire-ίζει. Φιλοδοξεί να κάνει πράγματα τα οποία απαιτούν εξαιρετική στρατηγική και τακτική ΑΙ, την οποία απλά δεν μπορούν (ή δεν ξέρουν, θέλουν ή ό,τι άλλο) να φτιάξουν. Θεωρητικά, θα ήταν ένα έπος με ανθρώπους να χειρίζονται το κάθε faction, αλλά εκεί σκαλώνουμε σε ένα μοντέλο μαχών το οποίο, πάνω από μερικές μονάδες (ούτε καν τις 20 μιας λεγεώνας) καταλήγει click fest. Αν περιμένετε κάποιο αριστούργημα, μην το αγοράσετε ακόμη, μέχρι να βγουν κάποια patches ή/και mods. Και πάλι, θεωρώ ότι με τόση βαρύτητα που ρίχνουν στο eye candy των real-time μαχών και τη διαχρονική αδυναμία τους να φτιάξουν μια σοβαρή ΑΙ, το μοντέλο έδωσε ό,τι είχε να δώσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Θα σου πω αύριο μεθαύριο που θα πάρω τον 4670Κ και με 8GB ram αν όντως είναι θέμα CPU Ελπίζω να κάνεις και O/C διαφορετικά δεν θα αλλάξουν πολλά.. Θυμάμαι σε benchmark ο 3570Κ@5Ghz έβγαζε ένα 35άρι average στο shogun 2. http://gamegpu.ru/rts-/-strategii/total-war-rome-ii-test-gpu.html Αυτό το σάιτ προσωπικά δεν το εμπιστεύομαι, δείχνουν ότι να 'ναι.. Στο AC3 έβγαζε την AMD unplayable τελείως, κάτι που δεν ισχύει όπως αποδείχτηκε εδώ μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Εμενα παντως με 3770 , 16gb ram και 7850 στα extreme οχι με πολλα φιλτρα ομως ενεργα στα 30-40 fps παει....μολις βαλω φιλτρα σιγουρα πεφτει στο 10ρι.... Εμενα παντως με 3770 , 16gb ram και 7850 στα extreme οχι με πολλα φιλτρα ομως ενεργα στα 30-40 fps παει....μολις βαλω φιλτρα σιγουρα πεφτει στο 10ρι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Για το SLI θα χρειαστούν ''Game Changes'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Παναγιά μου φάτσες! Walking Dead Season 4? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα