Προς το περιεχόμενο

Total War: Rome II

mchls

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κρίμα ρε γμτ να υπάρχουν τέτοια προβλήματα. Έχω κι εγώ windows 8 64bit αλλά δεν μου έχει παρουσιάσει τέτοιο πρόβλημα. Τα γραφικά από την στιγμή που διορθώθηκαν τα textures είναι πολύ όμορφα. Απορώ τι testing κάνουν στις εταιρίες!

Κατα τ άλλα η διπλωματία έχει πολύ ψωμί. Κάθε κίνηση σου και συζήτηση με ένα faction επηρρεάζει τον τρόπο που σε βλέπει ένα άλλο (ή πολλά άλλα αν προτιμάτε ) faction. Υπάρχει μια πληθώρα ενεργειών που είτε τις εγκρίνουν είτε τις καταδικάζουν. πχ η θρακική πόλη Tylis ανάμεσα στα άλλα δεν θέλει να δίνω δώρα στην γειτονική Βιθυνία. Δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί στη συνέχεια αλλά η διπλωματία φαίνεται να είναι ένα από τα δυνατά στοιχεία του παιχνιδιού.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα πέσουν patch κάργα το κόβω... κι είναι τόσο ωραίο παιχνίδι ρε γμτ... και αντί να μιλάμε για το παιχνίδι, αναγκαζόμαστε να μιλάμε για τα προβλήματα του. Το pre-order και τα dlc τους μάραναν, ένα σοβαρό beta testing δεν μπορούσε να γίνει;

• Like 1

Πάντως στα bonus είναι ότι παίζει να είναι το πιο in depth total war. πραγματικά έχει πάρα πολλά περισσότερα πράγματα να κάνεις σε σχέση με τα προηγούμενα και πάρα μα πάρα πολλά factions + provinces. Τελικά σε ένα μέτρημα που έριξα όταν έκανα end turn έχασα το μέτρημα μετά τα 80 (πρέπει να είναι πάνω από 100 factions)

Κάτσε ρε, δε το έχεις αγοράσει, δεν το έχεις παίξει αλλά bitchάρεις σύμφωνα με κάτι που άκουσες/διάβασες;

ΑΥΤΟ κανουν ορισμενοι!!!

Ναι και ειναι σπαστικο,βεβαιως ειμαι σιγουρος πω και ο zeniath εκανε ακριβως το ιδιο πραγμα προβαινοντας και σε χαρακτηρισμους τυπου "εισαι πελατακι της ΕΑ".Εχει πλακα να πετυχαινεις αντιστοιχο παραπονο του σε δικο του αγαπημενο παιχνιδι.Κλαιν...

Zeniath είπε και κάποιος άλλος έχει επιλογή να μην δείχνει τις κινήσεις τον άλλον ;) Κρίμα γιατί ακούω μέτρια σε σύνολο σχόλια και δεν θα έπρεπε όταν το Shogun release date έτρεχε απροβλημάτιστα. Άσε να πέσει η τιμή να βγει και το ελληνικό pack διαθέσιμο.

p.s. +patch

Εξακολουθούν να περνάνε όλες οι factions αλλά δεν παρακολουθείς τις κινήσεις τους όσων μπορείς να δεις. Σίγουρα γλιτωνεις χρονο.

+1

δεν είναι το πρόβλημα τα CPU Movement (και βγαλμένο το έχω ofc) το ότι περνάνε σε κάθε turn 100 factions είναι το θέμα και όσο περνάνε τα turns τόσο πιο πολύ ώρα του παίρνει να τελειώσει.

• Like 1

• Super Moderators

Είχα καιρό να παίξω το Shogun και τώρα το Rome II μου φαίνεται βουνό -από το tutorial ήδη.

Εντωμεταξύ, με στέλνει στο νότο, έχει scripted συνένωση των αποβατικών με ένα μικρό στόλο τριών πολεμικών, που σημαίνει δεν μπορώ να γυρίσω πίσω και σκάνε 1500 Σαμνίτες στο βορρά. Χαμένη μάχη 1000%, έχω μόνο τη φρουρά.

Κι ήθελα να ξεκινήσω με την Ήπειρο, τρομάρα μου. Με χάλια σχέσεις με τα υπόλοιπα Ελληνικά κράτη και μέτωπο πέρα από τη θάλασσα, θα πελαγώσω.

Με βλέπω να πιάνω τους Βρετανούς, στην ερημιά του βορρά, να καταλάβω σιγά-σιγά τι γίνεται, γιατί τα tutorials δε με βοηθάνε.

ναι μπορείς να παίξεις με autoresolve τις μάχες, αλλά γενικά να ξέρεις το AI στα autoresolve κλέβει λιγάκι αλλά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. τα greek states μπορείς να τα αγοράσεις επιπλέον αλλά δε θα σου το πρότεινα. βασικά να μην το αγοράσεις καν αλλά να περιμένεις μέχρι να βγει κανά performance patch που είδα να λένε για επόμενη βδομάδα.

γενικά αν δε φτιάξει το θέμα με τα fps drop/end turn times δεν αξίζει και θα πρότεινα να το κατέβαζες από τον θείο για να κάνεις ένα test drive και μετά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...