Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δηλαδή μετά από Benchmarks/Reviews πρέπει να το βάλω στο δικό μου PC για να πειστώ ότι δεν τρέχει όπως πρέπει ; Άμα δεν ρίχνουμε κράξιμο και στα PC Exclusive καήκαμε..Δεν θα βάλουν ποτέ μυαλό..
qsis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Λοιπόν το σύστημα της υπογραφής μου με όλα στο extreme, anisotropy 8x και depth of field high σε ανάλυση 1680x1050 μου πιάνει 27,3 fps στο forest benchmark. Οπότε δεν μου φαίνονται τόσο άσχημα τα πράγματα. Anyways, επειδή το content μας ενδιαφέρει ξεκινάω campaign... θα πάρω εδώ λίγο το μέρος του psycho και θα πώ ότι έτσι όπως το ακούω και δεδομένης της κάρτας σου και ανάλυσής σου μου φαίνονται πολύ άσχημα τα πράγματα πάλι καλά που πρόκειται για strategy πάντως πέρα από τα τεχνικά, το παινχίδι λέει τίποτα; εγώ δε θα το παίξω μάλλον γιατί δεν έχω το κουράγιο για total war..
qsis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Διαθέσιμο και στο θείο.. καλά στο rlslog είσαι και πατάς όλη την ώρα F5; πριν από καμιά ώρα που χάζευα δεν υπήρχε. φαντάσου να σε ενδιέφερε και το παιχνίδι
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Σαν παιχνίδι με ενδιαφέρει αλλά με τέτοιο performance, δεν θα πάρω.
Grey Warden Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Λοιπόν το σύστημα της υπογραφής μου με όλα στο extreme, anisotropy 8x και depth of field high σε ανάλυση 1680x1050 μου πιάνει 27,3 fps στο forest benchmark. Οπότε δεν μου φαίνονται τόσο άσχημα τα πράγματα. Anyways, επειδή το content μας ενδιαφέρει ξεκινάω campaign... Σε ευχαριστούμε λοιπόν για την συμμετοχή σου στο θέμα, πάνε φάε κανένα σουβλάκι... Εγώ με το σύστημα της υπογραφής μου σε ανάλυση 1080p με όλα extreme βγάζω 33 με 34 fps. Σε Ultra βγάζω 44 με 45. Στο benchmark του παιχνιδιού πάντα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Που τα βλέπεις αυτά τα FPS ; Σε μάχες ή στο menu
Alchemist` Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε αγόρι κουράζεις όμως... Σου λέει το fps το benchάκι που τρέχεις, για αυτό το λένε και benchmark άλλωστε. Πάμε παρακάτω τώρα... Δευκρινίζω ότι δεν παίζω μάχες, δεν με ενδιαφέρουν και ιδιαίτερα... Στα του campaign: - Το παιχνίδι είναι πολύ πιο βαθύ, με ξενίζει ακόμη το interface αλλά θα το συνιθήσουμε. Ευτυχώς είναι αρκετά επεξηγηματικά τα tooltips. - Μεγάλο το map, ακόμη και η Ελλάδα φαντάζει μεγάλη χωρίς όμως να είναι αντίστοιχα τόσα περισσότερα τα settlements. - Ενδιαφέρον το ότι τα relations δεν ξεκινούν από το 0 (φάση του πρώτου Rome TW) αλλά έχουν ένα ιστορικό υπόβαθρο. - Τα nonplayable factions - πόλεις δεν είναι πλέον rebel settlements, αλλά factions που σε κάθε turn κάνουν τα δικά τους. Αυτό έχει 2 επιπτώσεις, μια θετική και μια αρνητική: θετική: είναι πολύ πιο ενδιαφέροντα από ότι τα προηγούμενα "free for capture settlemets" αρνητική: αφού είναι και αυτά factions θέλουν τον δικό τους χρόνο για να αποφάσίσουν τι θα κάνουν στο turn. οπότε θα απογοητευτήτε από τα απελπιστικά μεγάλα waiting times μέχρι να ολοκληρωθεί το turn αφού θα δείτε να περνάνε από μπροστά σας με αλφαβητική σειρά όλοι οι λαοί... 1
Grey Warden Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Έχει benchmark με μάχη. Πάντως in-game παίζω ομαλότατα. Λοιπόν πέρα από το θέμα με τα textures που έλυσα, οι μάχες φαίνονται εξαιρετικές μέχρι στιγμής. Έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος σε αυτό τον τομέα αλλά θέλω να το δουλέψω περισσότερο. Εντυπωσιακή λεπτομέρεια όταν οι Ρωμαίοι μου επιτέθηκαν σε πελταστές υψώνοντας τις ασπίδες (!) καθώς έτρεχαν προς το μέρος τους για να προστατευτούν. Alchemist, υπάρχει επιλογή να μην παρακολουθείς τις κινήσεις των υπόλοιπων λαών. Στα υπόλοιπα με κάλυψες. Θα επανέλθω με άλλες εντυπώσεις το βράδυ! Ηοw far will you go for Greece?
Dimnikou1971 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Ξερει κανεις πως ξεκλειδωνω το culture pack με τα Ελληνικα κράτη? Έχω code αλλα δεν ξερω που να το χρησιμοποιησω.....
zeniath Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Τα loading times δεν τα παλεύω, είναι όπως με το Shogun 2 που έφτιαξαν στο FotS. Ελπίζω να μπει γρήγορα κανά patch για να φτιάξουν. Κατα τ'άλλα βλέπω μια στροφή στο να γίνει grand strategy το παιχνίδι, δεν είναι όπως πριν που πήγαινες γιούρια από το turn 1 και έκανες siege. Πολλά factions και πολύς κόσμος για να μιλάς στο diplo αν και δε μου αρέσει όπως είναι τώρα το παράθυρο του diplomacy προτιμούσα του shogun 2. Το παιχνίδι έχει ΠΟΛΥ ψωμί απ'ότι φαίνεται.
Alchemist` Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Και ναι.. είχε δίκαιο τελικά ο psycho... Το παιχνίδι είναι απλά unplayable στο σύστημά μου... Δοκίμασα να παίξω battles -> κανένα πρόβλημα σε framerate όσο και αν έπαιξα. Ερχόμαστε τώρα στο campaign... Όσες φορές και να ξεκινήσω ένα campaign γίνεται το ίδιο πράγμα. Ασχέτως με το πόση ώρα είμαι στο campaign map τρέχω με 40+ fps. Την πρώτη φορά που πατάω "end turn" το παιχνίδι ξεκινάει να κάνει τις κινήσεις των υπόλοιπων λαών, φτάνοντας κάπου στην μέση τα fps γίνονται ξαφνικά 1 και παραμένουν στο 1 από εκεί και έπειτα χωρίς κανέναν λόγο... Ανοίγω task manager και η εφαρμογή έχει 27% usage και πιάνει ~900mb στην ram χωρίς να δουλεύει ο δίσκος. Still 1 fps. Αυτό συμβαίνει ασχέτως με τα graphics settings, είτε είναι τέρμα low είτε extreme έχω 1 fps. Δοκίμασα compatibility mode με win7 (έχω win8x64), έβακα manually το πόσα threads να έχει το παιχνίδι (το οποίο περιέργως βελτίωσε τα fps, για όσο τουλάχιστον δουλεύει) αλλά μάταια. Πάλι έχω 1fps μετά το πρώτο turn. Κρίμα.
zeniath Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 sdd μήπως; δεν είναι θέμα σκληρού. σου λέω είναι το ίδιο ακριβώς όπως και με το shogun 2 αλλά σε ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα, too many factions που περιμένεις each turn. πρέπει να είναι πάνω από 60 διαφορετικά Ότι έχει θέματα το game έχει. 1
Alchemist` Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Απ' ότι βλέπω και άλλοι έχοθν ακριβώς το ίδιο πρόβλημαhttp://forums.totalwar.com/showthread.php/77008-Unplayable-fps-on-a-decent-pc Περιμένω το verification e-mail (εδώ και 10min) για να απαντήσω και εγώ στο νήμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα