Επισκέπτης Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 ώ ρε πούστη ποιος κατεβάζει τώρα το TF2... Δώστα σε εμένα ρε που παίζω μανιωδώς TF2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Το παιχνίδι φαίνεται τεράστιο σε έκταση. Έτρεξα λίγο το prologue (tutorial) και ήδη η νότια Ιταλική χερσόνησος έχει μεγάλο μέγεθος και ένα σωρό πράγματα να κάνεις. Οι μάχες (1500 vs. 1500 οι πιο μεγάλες που έχω δει, εκτός της πολιορκίας της Capua, όπου όμως δεν ελέγχεις το βασικό όγκο των Ρωμαϊκών δυνάμεων) τρέχουν μια χαρά. Παίζω με αρκετή χρήση του pause για να δίνω διαταγές (ποτέ δεν τα πήγαινα καλά με τα RTS) και, παρότι βέβαια οι πρώτες μάχες είναι υπέρ του παίκτη φτιαγμένες, αν κάνεις ανοησίες τις πληρώνεις (έστειλα πολύ μπροστά μια μονάδα ιππικού, ενεπλάκη σε παρατεταμένη μάχη και την έχασα). Το tutorial καλό φαίνεται ως τώρα, μετά την κατάληψη του πρώτου οικισμού σε αφήνει κάπως πιο ελεύθερο. Σκαλώματα δεν έχω δει, τα γραφικά μου φαίνονται εντάξει αλλά όχι κάτι συγκλονιστικό, για να τα εκτιμήσεις πρέπει να δεις τις μονάδες από κοντά αλλά έτσι δεν μπορείς να έχεις εικόνα του τι συμβαίνει. Αυτά σε πολύ πρώτες εντυπώσεις, ελεύθερο campaign δε δοκίμασα ακόμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Διαβάζω Guru3D άσχημα πράγματα.. Άθλιο performance και οπτικά πολύ χειρότερο από το Shogun 2. Και Pixel να ήταν, μόνο επειδή είναι ROME θα το επαζα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grey Warden Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Τα γραφικά σίγουρα δεν είναι τπτ συγκλονιστικό. Έπαιξα λίγο campaign με Μακεδονία και έχει της Παναγιάς τα μάτια. Δεν ξέρω τι είχε το Shogun αλλά χρειάζομαι λίγη εξοικείωση. Στις μάχες μου άρεσε που είδα καλή ανταπόκριση των μονάδων. Για παράδειγμα το ιππικό με τη σωστή χρήση παρασέρνει τα πάντα στο διάβα του όπως πρέπει και κατάφερα να πετύχω την 1η heroic victory απέναντι σε διπλάσιο αριθμό μονάδων. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Και Pixel να ήταν, μόνο επειδή είναι ROME θα το επαζα Τέτοια παιχνίδια αγοράζετε και μετά οι εταιρίες μας τεντώνουν στους un-optimized τίτλους.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daidalos1 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Τα γραφικά σίγουρα δεν είναι τπτ συγκλονιστικό. Έπαιξα λίγο campaign με Μακεδονία και έχει της Παναγιάς τα μάτια. Δεν ξέρω τι είχε το Shogun αλλά χρειάζομαι λίγη εξοικείωση. Στις μάχες μου άρεσε που είδα καλή ανταπόκριση των μονάδων. Για παράδειγμα το ιππικό με τη σωστή χρήση παρασέρνει τα πάντα στο διάβα του όπως πρέπει και κατάφερα να πετύχω την 1η heroic victory απέναντι σε διπλάσιο αριθμό μονάδων. ωραιος!!! Τέτοια παιχνίδια αγοράζετε και μετά οι εταιρίες μας τεντώνουν στους un-optimized τίτλους.. καλα μεγαλε η αποψη σου σκιζει τι να πω!! omg!!! μα πλακα μας κανεις ? ( απλα τρολαρεις)!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Παιχνίδια σαν αυτό που δεν παίζουν όπως πρέπει ακόμα και σε κάρτες των 1000Ε(GTX Titan) θέλουν να τα ξεκ*λιάζεις στη πειρατεία και άμα θέλει ας παραπονεθεί ο dev.. Και να πεις ότι έχει next-gen graphics, λες οκ, θα βγει κάνα patch, κάπως θα έρθει αλλά όχι και έτσι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alchemist` Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Το άθλιο performance αφορά τις μάχες ή το campaign? Η αυτή ερώτηση και για το ΑΙ. Γιατί προσωπικά μόνο το campaign με ενδιαφέρει... Downloading το update και παίζω να σας πώ εντυπώσεις... Αν είναι πάντως εφάμιλλο του shogun εγώ θα είμαι 100% ευχαριστημένος... Αυτό που με χάλαγε εκεί ήταν οι πανομοιότυπες μονάδες όλων των λαών και εδώ δεν παίζει σίγουρα κάτι τέτοιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grey Warden Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τα textures, αυτό οφείλεται σε αυτόματο downgrade του παιχνιδιού. Αν πάτε στη σελίδα του παιχνιδιού στο steam προτείνει τρόπους αντιμετώπισης. Ένας από αυτούς είναι να τικάρεις την επιλογή να αναγκάσεις το παιχνίδι να πιάσει όση διαθέσιμη μνήμη του συστήματος θέλει. Πράγματι από την στιγμή που το τίκαρα δεν αντιμετωπίζω θέμα με textures. Στο gpu-z μου βγάζει dynamic memory usage λίγο παραπάνω από 2000mb (!). Νιώθω ευτυχία που η κάρτα μου έχει 3gb μνήμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Και memory leak, μάλιστα..Γιατί τα textures είναι τόσο άθλια που και 500MB να έτρωγε θα ήταν πολλά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p07apo Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δηλαδή για να καταλάβω ,μιας και σκοπεύω να το αγοράσω το συντομότερο δυνατό, τα άπαιχτα γραφικά που βλέπαμε στα trailer τόσο καιρό είναι εκτός πραγματικότητας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alchemist` Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Και memory leak, μάλιστα..Γιατί τα textures είναι τόσο άθλια που και 500MB να έτρωγε θα ήταν πολλά.. Έχεις πληρώσει το παιχνίδι και δεν σου τρέχει? Γιατί σε καίει άσχημα βλέπω το θέμα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Σιγά μην πληρώσω τέτοιο παιχνίδι.. Καλύτερα να τα φάω σουβλάκια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alchemist` Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Λοιπόν το σύστημα της υπογραφής μου με όλα στο extreme, anisotropy 8x και depth of field high σε ανάλυση 1680x1050 μου πιάνει 27,3 fps στο forest benchmark. Οπότε δεν μου φαίνονται τόσο άσχημα τα πράγματα. Anyways, επειδή το content μας ενδιαφέρει ξεκινάω campaign... Σιγά μην πληρώσω τέτοιο παιχνίδι.. Καλύτερα να τα φάω σουβλάκια. Σε ευχαριστούμε λοιπόν για την συμμετοχή σου στο θέμα, πάνε φάε κανένα σουβλάκι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Κάτσε ρε, δε το έχεις αγοράσει, δεν το έχεις παίξει αλλά bitchάρεις σύμφωνα με κάτι που άκουσες/διάβασες; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα