Προς το περιεχόμενο

Total War: Rome II

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πρεπει να εχεις εγκατεστημενο tf2 kai  να το τρεξεις-να μπεις στο main menu αρκει

απο αυριο  τα Items θα ειναι tradeable

• Super Moderators
Δημοσ.

Available, αναφέρει το Steam, αλλά το παιχνίδι είναι ακόμη paused.

Μα, τι ώρα διάλεξαν οι άνθρωποι! Τέλος πάντων, θα το δω μετά τη δουλειά. Αν πάρει μπροστά το υπόλοιπο download, δηλαδή.

• Super Moderators
Δημοσ.

Νόμιζα πως θα επιλέγαμε εμείς πού θα έκανε την εγκατάσταση... Μου το έστειλε αυτόματα στον SSD και χρειάστηκε να σβήσω διάφορα για να τρέξει (έπρεπε να το κάνω κάποια στιγμή, αλλά όχι σήμερα).

Τέλος πάντων, η εισαγωγή ήταν κάπως μεχ (συν του ότι για κάποιο λόγο μου τη διέκοψε το screensaver... έχασα δύο-τρεις σκηνές) και έχω την πρώτη ερώτηση: τα settings, τα κάνει autodetect; Εσάς στα γραφικά, ας πούμε, τι σας δείχνει;

Βλέπω κι αυτό τον πειρασμό το prologue να με κοιτάζει, αλλά αν το πιάσω δε θα κάνω καθόλου δουλειά, οπότε θα δείξω χαρακτήρα.

Δημοσ.

θα ηθελα να γραφετε αποψεις απο ατομα που το εχουν και το παιζουν ..ηδη ειμαι στα προθυρα να το αγορασω η να περιμενω για αυτο το λεω!

Δημοσ.

θα ηθελα να γραφετε αποψεις απο ατομα που το εχουν και το παιζουν ..ηδη ειμαι στα προθυρα να το αγορασω η να περιμενω για αυτο το λεω!

δεν νομιζω οτι το αναπαραγουμε τι λενε σε αλλα site ειναι αποψη παικτη!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...