zeniath Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ δεν έχω πάρει κανένα TF2 gift ακόμα, δε ξέρω αν θα πάρω γιατί το game το έκανα trade μέσω steam αλλά λογικά πρέπει να πάρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 πρεπει να εχεις εγκατεστημενο tf2 kai να το τρεξεις-να μπεις στο main menu αρκει απο αυριο τα Items θα ειναι tradeable Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 ώ ρε πούστη ποιος κατεβάζει τώρα το TF2... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Available, αναφέρει το Steam, αλλά το παιχνίδι είναι ακόμη paused. Μα, τι ώρα διάλεξαν οι άνθρωποι! Τέλος πάντων, θα το δω μετά τη δουλειά. Αν πάρει μπροστά το υπόλοιπο download, δηλαδή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grey Warden Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Κι εγώ μόλις άρχισα το download. Πάω να τελειώσω δουλειές και το απογευματάκι αρχίζει το κάψιμο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Τι τραγικό performance είναι αυτό ; ΛΟΛ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Νόμιζα πως θα επιλέγαμε εμείς πού θα έκανε την εγκατάσταση... Μου το έστειλε αυτόματα στον SSD και χρειάστηκε να σβήσω διάφορα για να τρέξει (έπρεπε να το κάνω κάποια στιγμή, αλλά όχι σήμερα). Τέλος πάντων, η εισαγωγή ήταν κάπως μεχ (συν του ότι για κάποιο λόγο μου τη διέκοψε το screensaver... έχασα δύο-τρεις σκηνές) και έχω την πρώτη ερώτηση: τα settings, τα κάνει autodetect; Εσάς στα γραφικά, ας πούμε, τι σας δείχνει; Βλέπω κι αυτό τον πειρασμό το prologue να με κοιτάζει, αλλά αν το πιάσω δε θα κάνω καθόλου δουλειά, οπότε θα δείξω χαρακτήρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daidalos1 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 ΝΟΜΙΖΩ οτι παντα ετσι γινεται!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Διαβάζω Guru3D άσχημα πράγματα.. Άθλιο performance και οπτικά πολύ χειρότερο από το Shogun 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daidalos1 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Διαβάζω Guru3D άσχημα πράγματα.. Άθλιο performance και οπτικά πολύ χειρότερο από το Shogun 2. δωσε λινκ στον λαο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Προβλέπω fail παρόμοιο με Company of Heroes 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grey Warden Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ δοκίμασα ένα historical battle αλλά παρ όλο που το έχω αυθεντικό δεν έχω παίξει Shogun 2 για να τα συγκρίνω σε γραφικά. Ωραίο μου φάνηκε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daidalos1 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 θα ηθελα να γραφετε αποψεις απο ατομα που το εχουν και το παιζουν ..ηδη ειμαι στα προθυρα να το αγορασω η να περιμενω για αυτο το λεω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Προβλέπω fail παρόμοιο με Company of Heroes 2. Ακριβώς τα ίδια λένε και στο Guru3D. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daidalos1 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 θα ηθελα να γραφετε αποψεις απο ατομα που το εχουν και το παιζουν ..ηδη ειμαι στα προθυρα να το αγορασω η να περιμενω για αυτο το λεω! δεν νομιζω οτι το αναπαραγουμε τι λενε σε αλλα site ειναι αποψη παικτη! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα