Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτά συμβαίνουν όταν η ανεργία έχει χαμηλά ποσοστά..

δε τη θεωρώ παράλογη κίνηση..

στόχος τους δεν είναι να βγάλουν λεφτά, αλλά από τα 5000 βιογραφικά που εξετάζουν να γίνουν 50 και να είναι σοβαρές προτάσεις..

Δημοσ.

θα ελεγα οτι αυτο γινεται για τα λεφτα καθαρα εγω πχ ειμαι φιλολογος ,εχω διπλωμα στη λογιστικη και ακομα ecdl expert και αγγλικα ielts academic level και ομως αν και εχω αρκετα προσοντα σε interview για δουλεια που περασα και δευτερος στις exams με διαφορα 0,5 μοναδες με απεριψαν γιατι προτιμησαν καποιο που τελειωσε tei υπολογιστες ( η θεση ηταν γραμματεας ) ουσιαστικα με μεσο μπαινει κανεις παντου...

Δημοσ.

εγω εχω μια ιδεα.οταν με παρουν τηλεφωνο να μου πρηξουν τα π@π@ρια για να βαλω adsl cyta θα τους πω να με πληρωσουνε.

για αξιολογηση του isp τους απο ανεξαρτητο φορεα.

μα πραγματικά τους χρειάζεται!

Δημοσ.

ουσιαστικα με μεσο μπαινει κανεις παντου...

Δε το πιστευω αυτο...Οχι στην Ελλαδα..Ο ιδιωτικός τομέας είναι 100% χωρις μεσο :devil:

:rolleyes:

καλα και ο δημοσιος εχει βελτιωθει πολύ...

:shock: :shock: :shock:

Δημοσ.

με πρόλαβες..

3/7/2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με αφορμή τη συζήτηση στο διαδίκτυο σχετικά με την απαιτούμενη καταβολή 25 ευρώ για την

υποβολή αίτησης διεκδίκησης θέσεων εργασίας στη Cyta Κύπρου διευκρινίζεται ότι:

Η παραπάνω διαδικασία εφαρμόζεται σε μεγάλους οργανισμούς στην Κύπρο στο δημόσιο τομέα με

στόχο κυρίως να συγκεντρώνονται αιτήσεις ατόμων με πραγματικό ενδιαφέρον για τη θέση.

Διευκρινίζεται δε ότι το παράβολο επιστρέφεται από τη Cyta Κύπρου σε όλους όσους θα λάβουν

μέρος στις σχετικές εξετάσεις. Σημειώνεται ότι ανάλογες διαδικασίες καταβολής παραβόλων

συναντώνται και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η Cyta Ελλάδος, η

θυγατρική του Κυπριακού Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών, δεν εφαρμόζει αυτή την τακτική. Οι

ενδιαφερόμενοι για θέσεις εργασίας στη Cyta Ελλάδος, μπορούν πάντοτε να εκδηλώσουν το

ενδιαφέρον τους στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.cyta.gr, στη σχετική ενότητα, ακολουθώντας

τις διαδικασίες που περιγράφονται εκεί, χωρίς καταβολή οποιουδήποτε παραβόλου, σύμφωνα με

ό,τι συνηθίζεται και στον ευρύτερο ιδιωτικό τομέα στη χώρα.

Μην τους πρήζουν τα @@ κιόλας! :mad: Είναι απλά ξεφτίλες ! Και δω τα παράβολα,αλλά όχι για να κάνεις και αίτηση. Όπως είπε ο φίλος,θα τους πούμε να μας πληρώσουν όταν θα μας πάρουν για double PAY.

χτές και στο αρχικό ποστ:

Το τίμημα υποβολής αίτησης είναι €25 και δεν θα επιστρέφεται.
  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...