Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η cyta.cy που εδρεύει στην Κύπρο,απότι είδα έτρωγε ένα κράξιμο σήμερα όλη μέρα και έψαξα και είδα ότι παίρνει 25€/οριστική υποβολή για να περάσουν από την διαδικασία πρόσληψής.

Οι αιτήσεις για θέσεις στη Cyta υποβάλλονται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι αιτητές θα πρέπει το αργότερο ως τις 13/07/2012, η ώρα 12.00 (το μεσημέρι) να:

Α) υποβάλουν ΟΡΙΣΤΙΚΑ την αίτηση τους και

Β) καταβάλουν το τίμημα των €25 για υποβολή της αίτησης (για να υποβληθεί οριστικά η αίτηση θα πρέπει να καταβληθεί και το σχετικό τίμημα).

Το τίμημα υποβολής αίτησης είναι €25 και δεν θα επιστρέφεται.

Για να συμπληρώσετε την αίτηση κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ αφού πρώτα διαβάσετε προσεκτικά τις ΟΔΗΓΙΕΣ για υποβολή της αίτησης πιο κάτω.

Σημειώστε ότι η διαδικασία υποβολής της αίτησης απαιτεί αρκετό χρόνο και αναλόγως του αριθμού των χρηστών, το σύστημα μπορεί να παρουσιάζει καθυστέρηση.

Για τυχόν ερωτήματα/απορίες μπορείτε να κάνετε κλικ στον σύνδεσμο Συχνές Ερωτήσεις (FAQs).

http://cyta.com.cy/Default.aspx?ID=217

ξέρετε γιατί γίνεται;

Δημοσ.

Οι θεσεις παντως ειναι για Κυπρο μονο.

ναι αναφέρω ότι είναι για την κυπριακή και όχι την cyta hellas :rolleyes:.

Αλλά γιατί να χρεώνουν;

Δημοσ.

ως εξοδα αξιολογησης και εξετασεων χρεωνουν λογω του οτι τα γραπτα θα εξετασθουν απο ανεξαρτητη αρχη για το απειροβλητο λεμε τωρα της εξετασης :devil:

Δημοσ.

Γιατι ειναι ενας καλος τροπος να βγαλουν χρηματα εκμεταλλευομενοι την ανεργια (που απ'οτι φαινεται και εκει αυξανεται) απο τις αιτησεις που θα λαβουν.

Π.χ. 200 αιτησεις να λαβουν, μαζευτηκε το €5000αρο :-)

Δημοσ.

μπα θα λεγα πολυ περισοτερες αιτησεις εδω για αστυνομια εξετασεις εδωσαν 4000 ατομα και φυσικα περασαν 300 και απο αυτους θα παρουν μονο 50 :fear:

Δημοσ.

Εύχομαι να μην είναι η νέα μέθοδος για να βρείς δουλειά.Αμα φτάσουμε σε τέτοιο σημείο καήκαμε.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Λέω να στείλω βιογραφικό. :mrgreen:

Δημοσ.

εγω εχω μια ιδεα.οταν με παρουν τηλεφωνο να μου πρηξουν τα παπαρια για να βαλω adsl cyta θα τους πω να με πληρωσουνε.

για αξιολογηση του isp τους απο ανεξαρτητο φορεα.

Δημοσ.

καντε ενα κοπο να διαβασετε την προκυρηξη οι θεσεις ειναι για κυπρο και αυτο το κανανε ανεκαθεν ακομα και στη κυβερνηση για θεσεις στο δημοσιο πληρωνεις 45 ευρω για εξετασεις :confused:

Δημοσ.

καντε ενα κοπο να διαβασετε την προκυρηξη οι θεσεις ειναι για κυπρο και αυτο το κανανε ανεκαθεν ακομα και στη κυβερνηση για θεσεις στο δημοσιο πληρωνεις 45 ευρω για εξετασεις :confused:

απορώ πως δε το κάνανε και οι δικοί μας εδώ

Δημοσ.

απορώ πως δε το κάνανε και οι δικοί μας εδώ

σσσσσσσ!!! μη το παρουνε χαμπάρι...

Δημοσ.

είναι πολύ πιθανόν να είναι ένα είδος "παράβολου".

κάτι τέτοιο γίνεται από πάντα και εδώ, με τον ΑΣΕΠ, σε περίπτωση προκύρηξης μόνιμων θέσεων προσωπικού.

Επισκέπτης
Δημοσ.

εγω εχω μια ιδεα.οταν με παρουν τηλεφωνο να μου πρηξουν τα παπαρια για να βαλω adsl cyta θα τους πω να με πληρωσουνε.

για αξιολογηση του isp τους απο ανεξαρτητο φορεα.

Πόσα θα ζητήσεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...