genious1 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Γεια σασ παιδια εκανα σημερα update τον driver τισ καρτας γραφικων και το avast μου βγαζει μετα το update οτι ειναι virus τι να το κανω ignore/delete ?
TheELF Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Το λέει στην παρένθεση (Adw) δηλαδή adware και όντως το install βγάζει διαφημίσεις, δεν είναι όμως κάτι που θα πρέπει να σε απασχολεί,άφησε το όπως είναι.
genious1 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Το λέει στην παρένθεση (Adw) δηλαδή adware και όντως το install βγάζει διαφημίσεις, δεν είναι όμως κάτι που θα πρέπει να σε απασχολεί,άφησε το όπως είναι. αρα να το κανω ignore και οχι delete
jim_p Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Μηπως τον driver τον κατεβασες απο καποιο τριτο site και οχι απο την ιδια την ati? Γιατι το soluto που αναφερεται εκει...
genious1 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Μηπως τον driver τον κατεβασες απο καποιο τριτο site και οχι απο την ιδια την ati? Γιατι το soluto που αναφερεται εκει... οχι μου εβγαλε το μηνημα οτι υπαρχει νεοσ driver και τον κατεβασα απο εκει εγω δεν μπικα καν σε site
jim_p Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Το ιδιο ειναι. Το προγραμμα κατεβασε τον driver απο τη σελιδα του, οχι απο τη σελιδα της ati, γιαυτο κατεβασε εναν installer με adware.
TheELF Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Μπα,έτυχε να περάσω driver ati για έναν φίλο,τον κατέβασα από την αυθεντική σελίδα και το install ήταν τίγκα στης διαφημίσεις για παιχνίδια.
jim_p Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δεν μιλαμε για τις διαφημησεις παυλα εικονες που εχει και δειχνει ο installer για να διαφημησει παιχνιδια του steam κλπ. Στην προκειμενη περιπτωση ειναι adware απο συγκεκριμενη σελιδα, βαλμενο πανω στο συγκεκριμενο εκτελεσιμο, το οποιο δεν εχει σχεση με αυτο που δινει η ati στη σελιδα της.
jim_p Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Εγω θα τους εβγαζα, μαζι με το soluto, και θα εβαζα αυτους απο την ati.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα