Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
τελος ας πουν τα υπολοιπα τσακαλια μηπως μπορεις να βρεις ram 2gb σε καλη τιμη (κοιτα και στα μεταχειρισμενα)

Στις Αγγελίες εδώ αλλά και σε παρεμφερούς αντικειμένου άλλα fora,έχω αγοράσει 2g ddr2 so-dimm στα 10€,έτυχε ίσως αλλά έχω αγοράσει πολλές φορές σε τέτοιες τιμές από παιδιά που αναβαθμίζονται.

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
στο λαπτοπ ειναι απαραιτητη η υψηλη χωρητικοτητα του σκληρου για σενα? μηπως βολευεσαι και με καποιον εξωτερικο?

κριμα να δωσεις 60 για εναν wd blue (5400rpm).. θα ηταν απειρως καλυτερο να πας για ενα 128gb ssd στα 80+ περιπου ευρω ή στην τελικη (αν δε σε νοιαζει η χωρητικοτητα) ακομα και σε 60αρη ssd με ακομα χαμηλοτερη τιμη..

τελος ας πουν τα υπολοιπα τσακαλια μηπως μπορεις να βρεις ram 2gb σε καλη τιμη (κοιτα και στα μεταχειρισμενα)

Δεν βρηκα καποιον φθηνο τετοιο. Ισως δεν εψαξα και σωστα. Η χωρητικοτητα δεν ειναι και αναγκη αλλα δεν ξερω αν αξιζει τοσο μικρη

Δημοσ.

λοιπον παιδια απο χτες εχω βαλει αλλο 1 gb ραμ και win7. το μηχανημα παει πολυ καλυτερα αλλα ακομα οταν κανει πανω απο 1 πραγματα ψιλοκολλαει. οποτε σκεφτομαι και την λυση του δισκου.

θα ηθελα να δωσω μεχρι 50 ευρω ταβανι και ετσι ειμαι αναμεσα σε εναν μηχανικο 5400 με 160+ χωρητικοτητα ή εναν ssd με 60-80 χωτητικοτητα.

τι λετε?

Δημοσ.

Εαν,δεν εχεις προβλημα με την χωρητικοτητα,θα σου ελεγα να παρεις τον SSD.

Οπως και σου εχω πει παραπανω οτι... RAM RAM RAM.Για να καταλαβεις,αυτη τη στιγμη που σου γραφω,μολις που ανοιξα τον σταθερο μου,εχω ανοιξει τον Google Chrome, μου τρωει 1,75GB απο την μνημη του συστηματος.

Πηγες και πηρες 1GB,ενω σου ειχα δωσει link,ωστε με τα ιδια χρηματα να παρεις 2GB...Aχ...θα σε μαλωσω... :-D

Τι antivirus εχεις πανω στο συστημα?

Ριξε και μια ματια στο taskmanager,να δουμε ποσο % τρωει ο επεξεργαστης και ποση μνημη(σε κανονικη χρηση...).

Δημοσ.

Εαν,δεν εχεις προβλημα με την χωρητικοτητα,θα σου ελεγα να παρεις τον SSD.

Οπως και σου εχω πει παραπανω οτι... RAM RAM RAM.Για να καταλαβεις,αυτη τη στιγμη που σου γραφω,μολις που ανοιξα τον σταθερο μου,εχω ανοιξει τον Google Chrome, μου τρωει 1,75GB απο την μνημη του συστηματος.

Πηγες και πηρες 1GB,ενω σου ειχα δωσει link,ωστε με τα ιδια χρηματα να παρεις 2GB...Aχ...θα σε μαλωσω... :-D

Τι antivirus εχεις πανω στο συστημα?

Ριξε και μια ματια στο taskmanager,να δουμε ποσο % τρωει ο επεξεργαστης και ποση μνημη(σε κανονικη χρηση...).

λογικα εσυ θα εχεις τα 64bitα windows που επειδη ειναι 64bitα τρωνε ηδη παραπανω Ram.αναλογος με την συνολικη Ram κανονιζουν τα windows και τα προγραμματα και 'απλονονται'.σιγουρα θα ηταν καλυτερα με 1gb παραπανω αλλα μην συγκρινεις μ εσενα.το παιδι φοραει 32bit.και με 2gb ram τρεχεις μια χαρα

Δημοσ.

λογικα εσυ θα εχεις τα 64bitα windows που επειδη ειναι 64bitα τρωνε ηδη παραπανω Ram.αναλογος με την συνολικη Ram κανονιζουν τα windows και τα προγραμματα και 'απλονονται'.σιγουρα θα ηταν καλυτερα με 1gb παραπανω αλλα μην συγκρινεις μ εσενα.το παιδι φοραει 32bit.και με 2gb ram τρεχεις μια χαρα

Εχεις δικιο σ`αυτο.Οντως εχω τα 64bit(να πω την αληθεια,δεν το γνωριζω αυτο περι ¨απλωματος¨ σε σχεση μετα bit και παω πάσο)Πανω σ`αυτο τωρα,δημιουργειται το ερωτημα:Λες ο Doug21 να εχει βαλει τα 64bit και τον κρατανε πισω??

Δημοσ.

Οχι 32αρια εχω. Εκτος αυτου βρε παιδι, εξηγησα οτι στην αρχη με τα βιστα και οπως ειναι το λαπτοπ πεταγε. οποτε δεν ειναι θεμα μνημης. σηγουρα αν εβαζα παραπανω θα ηταν καλυτερα αλλα ακομα και με 1 να το αφηνα θα επρεπε να ηταν μια χαρα. κατι που χαλασε φταιει οπως δειχνουν τα πραγματα.

οσο για τις αγγελιες... αστο καλυτερα. δεν ξερεις τι φρουτα κυκλοφορουν. Σαν την εγγυηση καταστηματος δεν υπαρχει ΤΙΠΟΤΑ.

Δημοσ.

μια ερωτηση φιλε μου.απο θερμοκρασιες πως παει?εγω με τον δικο μου αντιμετωπισα προβληματα οταν ηθελε αλλαγη η thermal paste και οι θερμοκρασιες εφταναν για να τηγανισεις αυγα.καει το μηχανημα σου?

Δημοσ.

μαλλον εκει ειναι το θεμα οντως. με prime95 μετρησα 85 βαθμους ενω με hdsentinel μετραει απο 40-55 ολη την ωρα. μερικες φορες καιει τοσο η περιοχη του Mouse που δεν μπορεις να πιασεις

Δημοσ.

Η θερμοκρασια αυτη δεν εμπνεει ανησυχια. Καπως ψηλα αλλα για καλοκαιρι δικαιολογημενη.

Ποιο μοντελο σκληρου πηρες?

Δημοσ.

Οποτε αποκλειεται να φταιει αυτο; Μαλλον δε με βλεπω να ασχολουμε αλλο με το συγκεκριμενο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...