magdalhnh Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 1) Είδα ότι κοίταξες στο πλαίσιο για μνήμη και εκεί έχει μόνο στα 2Gb στα 40 ευρω. Εχεις δίκιο, μπορείς να πάρεις αυτήν http://www.computerbeast.gr/catalogue?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=51492&category_id=261 ή κάποια παρόμοια από μαγαζί της επιλογής σου. 2) Στικάκι είχα και εγώ στο δικό μου λαπτοπ, με επίσης χαλασμένο wifi. Με βάση την δική μου εμπειρία, γιατί και εγώ έχω παιδί, σου πρότεινα να αντικαταστήσεις το χαλασμένο wifi σου, γιατί το δικό μου στικάκι προεξείχε ελαφρώς, απ την θύρα usb και παίζοντας το παιδί μου, το στράβωσε αρκετές φορές με αποτέλεσμα στο τέλος, να μην κάνει καλή επαφή. Αν χαλάσει το στικάκι σου, θα δώσεις πάνω κάτω 10 ευρώ για καινρούργιο, όσο δηλαδή έχει και η κάρτα που σου προτείνω. Επιπλέον, σου " πιάνει" μια θύρα usb. Την γνώμη μου λέω, εσύ θα κρίνεις αν το χρειάζεσαι. 3) Επειδή δεν ξέρω σε ποια τιμή και κατά πόσο εύκολο είναι να βρεις και να αγοράσεις μόνο τα κουμπιά που σου λείπουν, γνώμη μου, αν θες να συμμαζέψεις το λαπτοπ σου, να πάρεις το keyboard. 4) Ήθελες να σου στοιχίσει όσο πιο οικονομικά γίνεται στο σύνολο και τα 15 παραπανίσια ευρώ για τον σκληρό θεωρώ ότι είναι σεβαστό ποσό, όταν μπορείς να συμπληρώσεις σε αυτά άλλα 5 και να αγοράσεις μια μνήμη. Επιπλέον, ο συγκεκριμένος μεταχειρισμένος σκληρός είναι στις 7200 στροφές και η τοποθέτηση του θα αποτελέσει, μια μικρή αναβάθμιση για το παλιό και ταλαιπωρημένο λαπτοπ σου.
Doug21 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 1) Είδα ότι κοίταξες στο πλαίσιο για μνήμη και εκεί έχει μόνο στα 2Gb στα 40 ευρω. Εχεις δίκιο, μπορείς να πάρεις αυτήν http://www.computerbeast.gr/catalogue?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=51492&category_id=261 ή κάποια παρόμοια από μαγαζί της επιλογής σου. 2) Στικάκι είχα και εγώ στο δικό μου λαπτοπ, με επίσης χαλασμένο wifi. Με βάση την δική μου εμπειρία, γιατί και εγώ έχω παιδί, σου πρότεινα να αντικαταστήσεις το χαλασμένο wifi σου, γιατί το δικό μου στικάκι προεξείχε ελαφρώς, απ την θύρα usb και παίζοντας το παιδί μου, το στράβωσε αρκετές φορές με αποτέλεσμα στο τέλος, να μην κάνει καλή επαφή. Αν χαλάσει το στικάκι σου, θα δώσεις πάνω κάτω 10 ευρώ για καινρούργιο, όσο δηλαδή έχει και η κάρτα που σου προτείνω. Επιπλέον, σου " πιάνει" μια θύρα usb. Την γνώμη μου λέω, εσύ θα κρίνεις αν το χρειάζεσαι. 3) Επειδή δεν ξέρω σε ποια τιμή και κατά πόσο εύκολο είναι να βρεις και να αγοράσεις μόνο τα κουμπιά που σου λείπουν, γνώμη μου, αν θες να συμμαζέψεις το λαπτοπ σου, να πάρεις το keyboard. 4) Ήθελες να σου στοιχίσει όσο πιο οικονομικά γίνεται στο σύνολο και τα 15 παραπανίσια ευρώ για τον σκληρό θεωρώ ότι είναι σεβαστό ποσό, όταν μπορείς να συμπληρώσεις σε αυτά άλλα 5 και να αγοράσεις μια μνήμη. Επιπλέον, ο συγκεκριμένος μεταχειρισμένος σκληρός είναι στις 7200 στροφές και η τοποθέτηση του θα αποτελέσει, μια μικρή αναβάθμιση για το παλιό και ταλαιπωρημένο λαπτοπ σου. 1) ναι αλλα ειχε χτες αλλα σημερα, δυστυχως! 2) ναι οντως, ηδη σπασαμε ενα, απλα αφου το εχουμε ηδη, αν χαλασει σκεφτομαστε για εσωτερικο! 3) σιγουρα χρειαζονται απλα πρωτα θα ψαξω για μεμονομενα! 4) δεν εχεις αδικο, απλα κοιταω τις εναλλακτικες μου. τουλαχιστον αν παρω απο μαγαζι και τις δοσεις μου θα κανω και θα εχω εγγυηση
magdalhnh Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Οσον αφορά το 2) ακριβώς αυτό σου λέω. το wifi που πουλάει το παλικάρι, είναι το εσωτερικό, που έχει το λάπτοπ σου και ακριβώς το ίδιο. Δεν θα χρειαστεί καν να ψάξεις για drivers. Καινούργια αυτά νομίζω πάνε γύρω στα 40-50 ευρώ. Εγώ πήρα μεταχειρισμένο για το δικό μου toshiba με 10 ευρώ ακριβώς το ίδιο μοντέλο wifi και δουλεύει άψογα!!! Γι αυτό και σου έγραψα για τον τρόπο τοποθέτησης του. Edit: Εννοώ πως πήρα ακριβώς το ίδιο μοντέλο wifi που είχε και πριν το δικό μου laptop.
Doug21 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 αυτη κανει ετσι? http://www.skroutz.gr/s/292675/Kingston-ValueRam-1GB-667MHz-DDR2.html
magdalhnh Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Doug21 λίγο η ώρα, λίγο η ζέστη έκανα λάθος πριν, που σου πρότεινα εκείνη την καινούργια μνήμη και αν δεν κάνω λάθος και για τις μνήμες που βλέπεις τώρα, το ίδιο ισχύει. Είναι μνήμες για desktop και όχι για laptop.
dimpa16 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Γεια σου Μαγδαλινη... Doug21 μπες στο παρακατω link και χτυπα τις μνημες.Ειναι σε πολυ καλη τιμη: http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/ram/76296-transcend-2gb-ddr2-so-dimm-8-%CF%84%CE%B5%CE%BC%CE%AC%CF%87%CE%B9%CE%B1/ Παρε 2 κοματια 2GB DDR2 SO-DIMM 667 Mhz CL5 στα 30 ευρω και εισαι αρχοντας. Αν μπορεις,πουλα και την δικη σου κανα 10αρικο και θα σου ερθει να εχεις 4GB με 20 ευρω...
magdalhnh Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Καταρχάς σιγουρέψου λίγο για την μνήμη που " φοράς ", γιατί μου κάνει εντύπωση ότι η μεταχειρισμένη μνήμη που σου πρότεινα, απο το ίδιο μοντέλο λαπτοπ με το δικό σου, δεν είναι 667 αλλά 533ΜΗΖ. Κατέβασε το CPU-Z http://www.cpuid.com/softwares/cpu-z.html ( δεξιά της σελίδας επέλεξε 1,61 setup english με μωβ γραμματα , θα το δεις ) και τρέξτο απο τον φορητό σου. Δες τι στοιχεία σου δίνει η καρτέλα SPD
dimpa16 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Μαγδαλινη,αυτο ειναι το λαπτοπ του... http://www.ideal.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=54&Itemid=439 Μνήμη συστήματος 1,024 MB, maximum expandability: 4 GB, technology: DDR2 RAM (667 MHz) Τι κανει η Θεσσαλονικη?? Ειχα ερθει πριν 2 εβδομαδες...και δεν εβρεχε...
magdalhnh Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δεν αντιλέγω όσον αφορά την μνήμη του, απλώς αν κοιτάξεις τα ανταλλακτικά του μεταχειρισμένου Α200-14D είναι διαφορετική η μνήμη και εκεί σκάλωσα λίγο. Δημήτρη, αν και μέσα στο κατακαλόκαιρο που καίει απ τον καύσωνα, έβρεχε τις μέρες που ήσουν εδώ, θα ήσουν μεγάλος γκαντέμης..χαχαχα.
Doug21 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δεν αντιλέγω όσον αφορά την μνήμη του, απλώς αν κοιτάξεις τα ανταλλακτικά του μεταχειρισμένου Α200-14D είναι διαφορετική η μνήμη και εκεί σκάλωσα λίγο. Δημήτρη, αν και μέσα στο κατακαλόκαιρο που καίει απ τον καύσωνα, έβρεχε τις μέρες που ήσουν εδώ, θα ήσουν μεγάλος γκαντέμης..χαχαχα. ειναι δυο διαφορετικα λαπτοπ! για το δικο μου λεει οντως 667
laptop_man Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Και άλλη συχνότητα χρονισμού να βάλεις,θα δουλεύει...
dimpa16 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Και άλλη συχνότητα χρονισμού να βάλεις,θα δουλεύει... Τις περισοτερες φορες,ναι. Αλλα τα ρημαδια,ειναι πραματα του διαβολου και αμα ειναι να σου κατσει το λαχειο...σου`κατσε... Καλητερα σ`αυτες τις περιπτωσεις,πριν γινει καποια αγορα,να δοκιμαζεται επι τοπου το προιον και αμα δεν υπαρχει ασυμβατοτητα τοτε... go for it...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα