Giorgos09 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Εγω το ειχα δοκιμασει και μου εβγαζε τετραγωνακια σε ενα βιντεο. Μετα εβαλα ΚΜ player και ολα GG.
c0prse_grinder Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 εγω εδω και πολλα χρονια εχω μονο Classic Media Player. με σωστα περασμενα codecs ειναι και αυτο "GG" χαχα..
TheELF Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Ναι, αλλά με το kmplayer ή το mpc μπορείτε να κάνετε stream;;;;; Όχι, δεν μπορείτε! Το vlc είναι videoLAN client και είναι εξαιρετικό σε αυτόν τον τομέα.
flik Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Εκτός απο αυτό, ήταν απο τα πρώτα (αν όχι το πρώτο, δε ξέρω) με ενσωματωμένους codecs και έπαιζε τα πάντα, όλα τα formats, με ό,τι συμπίεση, και μάλιστα και ημιτελή και κατεστραμμένα αρχεία. Παραμένει καλός player, αλλά πλέον για hd καταστάσεις προτιμούνται άλλοι, όχι οτι αυτός δεν είναι καλός. Προσωπικά στο pc μου πάντα υπάρχει ως backup στον potplayer/mpchc κυρίως για καταστραμμένα αρχεία ή μερικά περίεργα flv.
gatokoritso Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 απο τοτε που ανακάλυψα τα codecs του shark007 ο wmp παιζει τα παντα και ετσι δεν εχω ξαναασχοληθει με τον vlc.
kostas_dr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Εγώ πάντως χρησιμοποιώ κυρίως το VLC και είμαι ικανοποιημένος. 2
liakinen Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Όταν πρόκειται για mkv (1080p) τότε MPC-HC με built in codecs και ξερό ψωμί. Το vlc για όλα τ'άλλα.
Moderators Praetorian Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Το VLC είναι διαθέσιμο και στο Linux Αποδείχθηκε εκπληκτικά χρήσιμο για streaming απο web camera σε υψηλή ποιότητα και με μικρή καθυστέρηση (λογω transcoding λογικά) για σκοπούς επίσημου Demo.
kurkosdr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Προσωπικά εγω το βλεπω ως εξης: -MPC HC: Χαλια μενου ρυθμισεων (χωρια το διλλημα τι renderer να διαλεξω) και κυριως χαλια right click menu. -Mplayer: Staight port απο Linux. -ΚΜplayer: Δεν ξερω τι θα κανει με τα codecs, μην κανει το συστημα ανω κατω.
john_avlakiotis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Γιατί είναι open source και παίζει τα πάντα χωρίς πολλά πολλά <3 vlc
Ntinaras Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Προσωπικά εγω το βλεπω ως εξης: -MPC HC: Χαλια μενου ρυθμισεων (χωρια το διλλημα τι renderer να διαλεξω) και κυριως χαλια right click menu. -Mplayer: Staight port απο Linux. -ΚΜplayer: Δεν ξερω τι θα κανει με τα codecs, μην κανει το συστημα ανω κατω. το πρωτο ομως εχει τη καλυτερη εικονα.
kurkosdr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 το πρωτο ομως εχει τη καλυτερη εικονα. Αυτο ποτε δεν το καταλαβα. Και τα δυο το ffmpeg χρησιμοποιουν οταν χρησιμοποιουν την CPU, και το DXVA της gpu οταν χρησιμοποιουν το DXVA. Λες να παιζει καμια διαφορα στον upscaler; Αλλα και τα δυο πλεον στην gpu κανουν το upscaling επισης. (Οχι και τοσο) παλια ο VLC δεν υποστηριζε DXVA, οποτε επειδη το ffmpeg τοτε δεν ειχε multithreading (ουτε στον VLC ουτε στον MPC-HC ο MPC-HC ομως ειχε DXVA), οποτε στο VLC εβγαιναν τετραγωνακια και χαμενα καρε ακομα και σε μηχανακια με προσφατους επεξεργαστες, οποτε ο MPC-HC τοτε υπερτερουσε. Και εμεινε απο τοτε ο μυθος... Φυσικα, αν μπορεις να βρεις screens με διαφορες στην ποιοτητα μεταξυ VLC και MPC-HC, ποσταρε.
TheELF Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 ^^ ο ntinaras το έχει μελετήσει,αν δεις το λινκ στην υπογραφή του,δεν την έχω ψάξει ποτέ σε αυτήν την κατεύθυνση ο ίδιος,οπότε δεν ξέρω αν και τα άλλα έχουν το ίδιο βάθος σε ρυθμίσεις.
Ntinaras Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Αυτο ποτε δεν το καταλαβα. Και τα δυο το ffmpeg χρησιμοποιουν οταν χρησιμοποιουν την CPU, και το DXVA της gpu οταν χρησιμοποιουν το DXVA. Λες να παιζει καμια διαφορα στον upscaler; Αλλα και τα δυο πλεον στην gpu κανουν το upscaling επισης. (Οχι και τοσο) παλια ο VLC δεν υποστηριζε DXVA, οποτε επειδη το ffmpeg τοτε δεν ειχε multithreading (ουτε στον VLC ουτε στον MPC-HC ο MPC-HC ομως ειχε DXVA), οποτε στο VLC εβγαιναν τετραγωνακια και χαμενα καρε ακομα και σε μηχανακια με προσφατους επεξεργαστες, οποτε ο MPC-HC τοτε υπερτερουσε. Και εμεινε απο τοτε ο μυθος... Φυσικα, αν μπορεις να βρεις screens με διαφορες στην ποιοτητα μεταξυ VLC και MPC-HC, ποσταρε. βαριεμαι. παλιοτερα το ειχα κανει,και η εικονα ηταν πολυ καλυτερη,αλλα η μεγαλη διαφορα ηταν στη κινηση της εικονας.το vlc ειχε τρελλο tearing.
flik Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 το πρωτο ομως εχει τη καλυτερη εικονα. Για το vlc δεν έχω δοκιμάσει, αλλά με ίδιο renderer και ίδιο decoder filter, mochc και potplayer βγάζουν ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα στην εικόνα. Μα ακριβώς όμως. Και πλέον έχω potplayer για λίγες παραπάνω ρυθμίσεις, λίγα skins, και μου είναι και πιο ελαφρύ στην χρήση ram. Κάτι τέτοιο δεν θα παίζει και στον vlc αν μπορέσεις και έχεις ίδιο renderer και decoder; Δεν έχω ασχοληθεί όμως σχεδόν καθόλου με το πρόγραμμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα