Dklearhos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα android κινητό (Alcatel 918d) και αυτή τη στιγμή έχω όλες τις επαφές στην sim. Θέλω να τις μεταφέρω στο gmail ωστέ να μπορώ να τις συγχρονίζω. Πώς μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο. Το κινητό το μόνο που μπορεί να κάνει είναι αντιγραφή των επαφών από την sim στο κινητό. Ευχαριστώ 1
Dklearhos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Μέχρι στιγμής κατάφερα να κάνω import τις επαφές στο gmail αλλά δεν συγχρονίζονται. Μου βγάζει συνέχεια 'sync is currently experiencing problems. it will be back shortly' από χθές το πρωί. Καμιά ιδέα κάποιος?
Dklearhos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Έχει αποστολή αλλά στέλνει email με ένα αρχείο vcf το οποίο το έκανα import στις επαφές του gmail αλλά το κινητό δεν τις βλέπει.
Gr_Soul Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Πήγαινε στο Gmail από τον υπολογιστή και πέρνα τα με το χέρι. Έτσι το έκανα και είναι ο μόνος τρόπος να γίνει σωστά.
Dklearhos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Σοβαρά? Πωωω. Με έσκισες. Τι λαλακία. Μετά σου λέει ευκολία και συγχρονισμός... Τουλάχιστον μετά θα δουλεύει?
gnarkill Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Τις έχεις στη sim έτσι? Μπορείς να τις περάσεις στο κινητό σου και μετά να τις κάνεις sync? Μπορείς να τις αποθηκεύσεις στον υπολογιστή σου σε μορφή vcf μία μία ξεχωριστά? Επειδή δεν κατάλαβα πορείς να κάνεις κάποιο από αυτά?
Dklearhos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Τις έχω στην sim. Μπορώ να τις πάρω σε μορφή vcf. Επίσης με το αρχείο vcf τις πέρασα στο gmail αλλά όταν προσπαθώ να συγχρονίσω το κινητό βγάζει 'sync is currently experiencing problems. it will be back shortly'.
alexzzz Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Προχτές χρειάστηκα να κάνω πολλά vcf σε ένα για να τα ανεβάσω όλα μαζί στο gmail contacts μου και το έκανα με ετσι: http://www.creativeworld9.com/2011/04/how-to-combine-all-vcf-files-to-single.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα