Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Έχω ένα android κινητό (Alcatel 918d) και αυτή τη στιγμή έχω όλες τις επαφές στην sim. Θέλω να τις μεταφέρω στο gmail ωστέ να μπορώ να τις συγχρονίζω. Πώς μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο. Το κινητό το μόνο που μπορεί να κάνει είναι αντιγραφή των επαφών από την sim στο κινητό.

Ευχαριστώ

• Like 1
Δημοσ.

Μέχρι στιγμής κατάφερα να κάνω import τις επαφές στο gmail αλλά δεν συγχρονίζονται. Μου βγάζει συνέχεια 'sync is currently experiencing problems. it will be back shortly' από χθές το πρωί.

Καμιά ιδέα κάποιος?

Δημοσ.

Έχει αποστολή αλλά στέλνει email με ένα αρχείο vcf το οποίο το έκανα import στις επαφές του gmail αλλά το κινητό δεν τις βλέπει.

Δημοσ.

Πήγαινε στο Gmail από τον υπολογιστή και πέρνα τα με το χέρι. Έτσι το έκανα και είναι ο μόνος τρόπος να γίνει σωστά.

Δημοσ.

Σοβαρά? Πωωω. Με έσκισες. Τι λαλακία. Μετά σου λέει ευκολία και συγχρονισμός...

Τουλάχιστον μετά θα δουλεύει?

Δημοσ.

Τις έχεις στη sim έτσι? Μπορείς να τις περάσεις στο κινητό σου και μετά να τις κάνεις sync? Μπορείς να τις αποθηκεύσεις στον υπολογιστή σου σε μορφή vcf μία μία ξεχωριστά? Επειδή δεν κατάλαβα πορείς να κάνεις κάποιο από αυτά?

Δημοσ.

Τις έχω στην sim. Μπορώ να τις πάρω σε μορφή vcf.

Επίσης με το αρχείο vcf τις πέρασα στο gmail αλλά όταν προσπαθώ να συγχρονίσω το κινητό βγάζει 'sync is currently experiencing problems. it will be back shortly'.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...