o_kakos_o_lykos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Το νοημα της ερευνας ποιο ειναι? Οτι σκαμε απο 300-800€ για να μην μιλαμε απλως στο κινητο? Λογικο μου φαινεται. Αν ηθελα απλα να μιλαω και να στελνω μηνυματα θα επαιρνα ενα των 80€. Το Xperia S μου κραταει 1μιση μερα και τωρα που το εστειλα στη sony για αλλαγη οθονης και επεστρεψα στο κλασσικο nokia μου η μπαταρια κραταει 1 βδομαδα. Το ενα δεν το αφηνω απο τα χερια μου και το αλλο δεν βγαινει απο την τσεπη μου. Και δεν ειναι λογω ποζας. Απλα δεν μπορω αλλο φιδακι!!!!!!!!
DaDiRa Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Μα, αν χρησιμοποιούσαμε τα smartphones για τηλέφωνα και μηνύματα περισσότερο από internet,games,social networking κ.ο.κ. θα είχαμε πρόβλημα
Skylined Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Μα, αν χρησιμοποιούσαμε τα smartphones για τηλέφωνα και μηνύματα περισσότερο από internet,games,social networking κ.ο.κ. θα είχαμε πρόβλημα εύστοχο σχόλιο στην ελλαδα πολλοι εχουν ενα συνδρομο της φοβιας της διαφορετικοτητας, μετο που βλεπουν κατι διαφορετικο το κατακρινουν Ίσως η αιτία είναι ότι φοβούνται να διαφέρουν, στο στυλ και στη συμπεριφορά. Γι' αυτό θα δεις π.χ. στην καφετέρια τους πάντες να φοράνε περίπου τα ίδια ρούχα και να έχουν την ίδια σοβαροφανή συμπεριφορά. Σε κάποιες βορειοευρωπαϊκές χώρες που έχω επισκεφτεί δεν είναι έτσι τα πράγματα.
DaDiRa Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 εύστοχο σχόλιο Από προσωπική εμπειρία.Τα 2/3 των ατόμων που (δυστυχώς) ξέρω παίρνουν smartphone για να το κοζάρουν στις φωτογραφίες τους στο facebook
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Εγώ πάντως πιστεύω, ότι με μία αντίστοιχη έρευνα εδώ στην Ελλάδα, θα ήταν μικρό το ποσοστό που χρησιμοποιεί το νετ. Δεν αναφέρομαι σε χρήση με ασύρματο δίκτυο. Αλλα σε 3G κλπ. Όσο για την μόστρα, ο καθένας το χρησιμοποιεί όπως πιστεύει. Πολύ ζόρι τραβάνε μερικοί. Αν θέλω να τα σκάσω για την μούρη, θα τα σκάσω. Είτε είναι κινητό είτε κάτι άλλο. Σημειωτέον (για να προλάβω κάποιους) δεν έχω smartphone και δεν σκοπεύω να αγοράσω αν δεν πέσουν κατα πολύ οι χρεώσεις στο νετ. Edit Βέβαια θα ήταν πιο έγκυρη η έρευνα αν ανέφερε πόσοι απο τους συμμετέχοντες έχουν 2η συσκευή. Διαφορετικά αλλοιώνεται το αποτέλεσμα.
DaDiRa Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Όσο για την μόστρα, ο καθένας το χρησιμοποιεί όπως πιστεύει. Πολύ ζόρι τραβάνε μερικοί. Αν θέλω να τα σκάσω για την μούρη, θα τα σκάσω. Είτε είναι κινητό είτε κάτι άλλο. Σε αυτήν την περίπτωση δεν αλλοιώνεται το αποτέλεσμα;Μάλλον έπρεπε να βάλουν και επιλογή "γιατί το έκανε η μάζα" ή "γιατί είναι τις μόδας" και -πίστεψε με- τα ποσοστά σε αυτές τις επιλογές θα ήταν μεγαλύτερα από κάθε άλλη.Τα smartphones, δεν δημιουργήθηκαν για κόσμημα.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δεν θεωρώ πως αλλοιώνεται γιατί αν κάποιος το παίρνει μόνο για το γούστο του, στην έρευνα θα απαντούσε ότι το χρησιμοποιεί μόνο για κλήσεις κλπ. Αντιθέτως οι Βρετανοί δείχνουν ότι αξιοποιούν τις δυνατότητες ενός τέτοιου τηλεφώνου. Γι' αυτό (ξανα)λέω ότι εμείς εδώ θα είχαμε υψηλότερα ποσοστά σε κλήσεις. Είτε για τις χρεώσεις που υφίστανται είτε για άλλους λόγους. Εκτός θέματος Απλά αρκετά με αυτό το κράξιμο ή για τις αναφορές στις μάζες. Όλοι κάποια στιγμή έχουμ πέσει θύματα καταναλωτικής μανίας. Το smartphone είναι μία επιλογή. Για μένα ή για σένα μπορεί να είναι κάτι άλλο.
glamprou Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Το smartphone εχει πολλές χρήσεις και αυτο είναι το κλειδι της επιτυχίας του καλύπτει όλες τις κατηγορίες απο fashion μέχρι επαγγελματικό εργαλείο. Οπότε λογικό είναι να δεις πχ ένα iPhone σε ένα παιδάκι 15 χρόνων και σε έναν 60αρη αλλα φυσικα θα κάνουν εντελώς διαφορετικά πράγματα .... Είπαμε οι εποχές αλλάζουν και αλλάζουν γρήγορα .... Το smartphone είναι το tablet της εποχής μας , το tablet είναι το laptop της εποχής μας και το laptop ο βασικός υπολογιστής μας... Απλα εμείς στην ελλαδα αλλάζουμε αργά πολυ αργα Sent from my iPad using Insomnia
darredevvil Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Πρέπει να μπει και μία κατηγορία για την πόζα .... νομίζω ότι είναι η κύρια χρήση ακριβών smartphones στην Ελλάδα. ακριβώς!!!μερικοί μάλιστα είναι κ ο λόγος που έχουν smartphone!!
serfistas1 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Η αλήθεια είναι ότι από το κινητό παίζω περισσότερο παιχνίδια και ίντερνετ οπότε η έρευνα είναι σωστή...
GeoMix Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 -sms τωρα με το amore 100+ ?( να ναι καλα το whats up) -Calls 3 ωρα κλεινω την μερα. -internet 2 ωρες -Music 1ωρα πριν κοιμηθω -Apps 2 ωρες -ξυπνητηρι
g8anos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Οι περισσοτεροι αγοραζουν κινητα 600+ ευρω και δεν χρησιμοποιουν ουτε το 10% των δυνατοτητων τους (ποσο μαλλον του μυαλου τους!) Εχω ενα htc desire που το ειχα παρει πριν απο 2 χρονια περιπου 250ε και κανει τα παντα. Το εχω για gps navigator στο αυτοκινητο (... ακομα και στην μηχανη) Το ειχα σαν wifi hotspot για να συνδεομαι στο ιντερνετ απο το λαπτοπ οταν δεν ειχα adsl (η οταν ειμαι εξω) Το εχω σαν ftp server για να μεταφερω αρχεια ασυρματα απο και προς το pc Το εχω σαν τηλεκοντρολ για την τηλεοραση, οταν την εχω συνδεδεμενη με το λαπτοπ. Και αλλα πολλα... και ακομα πεταει! Πολλα απο αυτα που ανεφερα δεν τα κανει το iphone 4s που κοστιζει πανω απο τα 3πλασια... Αυτο το μηλαρακι ειναι πολυ ακριβο για μοστρα... (και ναι, ειχα και εγω iphone πριν παρω android, και το πουλησα γιατι δεν μου κανει)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα