Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το 300r παίρνει στην οροφή 2 Χ 120mm είτε 2 Χ 140mm ανεμιστήρες χωρίς να βρίσκουν πουθενά. Aυτό που μάλλον σε μπέρδεψε γιατρέ έχει να κάνει με το αν χωράει η Η100 που είναι θέμα πάχους των ανεμιστήρων. Για να βρουνε οι ανεμιστήρες στα memory clips, πρέπει να τοποθετηθούν ο ένας πάνω στον άλλον (για να προσομοιώσουν το ύψος/πάχος της H100).

Συμπέρασμα. Μια χαρά μπαίνουν ανεμιστήρες στο πάνω μέρος και ίσως οριακά η Η100.

Περισσότερα εδώ

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το 300r παίρνει στην οροφή 2 Χ 120mm είτε 2 Χ 140mm ανεμιστήρες χωρίς να βρίσκουν πουθενά. Aυτό που μάλλον σε μπέρδεψε γιατρέ έχει να κάνει με το αν χωράει η Η100 που είναι θέμα πάχους των ανεμιστήρων. Για να βρουνε οι ανεμιστήρες στα memory clips, πρέπει να τοποθετηθούν ο ένας πάνω στον άλλον (για να προσομοιώσουν το ύψος/πάχος της H100).

Συμπέρασμα. Μια χαρά μπαίνουν ανεμιστήρες στο πάνω μέρος και ίσως οριακά η Η100.

Περισσότερα εδώ

http://www.youtube.com/watch?v=wJKIO-a-GOU Ναι οντως δικο μου λαθος! Τωρα που το φρεσκαρισα το καταλαβα! Στο 6ο λεπτο μιλαει για το Η100

Δημοσ.

Ερώτηση.

Έχει αγοράσει κανείς υπολογιστή από το Vision Studio; Οι τιμές του βλέπω πως είναι αρκετά καλές και θα ήθελα να μάθω αν στέλνει σε επαρχία στημένο υπολογιστή και πόσο περιπού θα βγουν τα έξοδα αποστολής με courrier; Αν είναι 100ευρώ+ λόγω βάρους καλύτερα από e-shop που είναι και δωρεάν αν κάνω την παραγγελεία στο κατάστημα..

Δημοσ.

Ερώτηση.

Έχει αγοράσει κανείς υπολογιστή από το Vision Studio; Οι τιμές του βλέπω πως είναι αρκετά καλές και θα ήθελα να μάθω αν στέλνει σε επαρχία στημένο υπολογιστή και πόσο περιπού θα βγουν τα έξοδα αποστολής με courrier; Αν είναι 100ευρώ+ λόγω βάρους καλύτερα από e-shop που είναι και δωρεάν αν κάνω την παραγγελεία στο κατάστημα..

Λοιπον! Το vision studio ειναι φοβερο καταστημα, και αν παρεις τοσο μεγαλη παραγγελια οπως κανω και γω συνηθως, σου το στελνουν τσαμπα! Επισης μπορεις να στειλεις ενα mail στον υπευθυνο και να του πεις να σου κανει κανα 50αρικο εκπτωση(μην ντραπεις θα κανουν)! Κοιτα ομως και αυτο που σου ειπα απο γερμανια που εχει κατι τιμες θαυμα!

Στελνουν και σε επαρχια και τα 2 μαγαζια! Τριπολη μενεις;

Δημοσ.

Κανε δουλεια σου! Απλα πριν προτεινεις κατι κοιτα και κανα review δεν κανει κακο ξερεις

Την δουλειά μου κάνω και τυχαίνει να έχω και το case. Δεν χρειάζεται να δω review.

Οπότε επιμένω, αν δεν ξέρεις μην μιλάς

Δημοσ.

Την δουλειά μου κάνω και τυχαίνει να έχω και το case. Δεν χρειάζεται να δω review.

Οπότε επιμένω, αν δεν ξέρεις μην μιλάς

Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις το συστημα σου;

Δημοσ.

Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις το συστημα σου;

θες να το συγκρινεις με το υποθετικο δικο σου? :P

Δημοσ.

το section των αναβαθμισεων παλια το παρακολουθουσα συνεχως. Πλεον εχει καταντησει κουραστικο. 4-6 σελιδες και σε ολα αυτα μαλωματα διαφωνιες ειρωνιες κτλ. Εγω και ο καθε αναγνωστης γιατι να ειμαστε υποχρεωμενοι να τα διαβαζουμε ολα αυτα? Παντα φιλικα χωρις καμια κακη διαθεση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...