Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι λες για αυτο;

οταν καποιος εχει και διαθετει τοσα λεφτα τα περισσοτερα θα πανε σε καρτα γραφικων αφου αναφερει μονο παιχνιδια...Συμφωνω με τον doctor.Εγω δεν θα επαιρνα καρτα των 600€ γιατι δεν τα εχω αφου ομως διαθετει 1500€ τα 600 ειναι μια χαρα στην καρτα

Μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρ τι ηταν αυτο!!! Ευχαριστω για την υποστηριξη αλλα με σκοτωνεις τωρα!!! Καλα λεει ο απο κατω δεν θα τροφοδοτησει ολοκληρο εργοστασιο αλλα υπολογιστη!!! Και το αποτελειωτικο χτυπημα, το μεγαλο εγκλημα ειναι η 7970 και 0 επεξεργαστης!

Το γεγονός ότι το παλληκάρι έχει ήδη ssd (όπως και μνήμες) δεν το πήρατε υπόψιν σας? Καλό είναι να διαβάζουμε τι ζητάει ο άλλος. :rolleyes:

Το ειδαμε κυριε REX δεν ειμαστε στραβοι! Για ριξε μια ματια στην συνθεση και πες γνωμη να δω που θα βρεις να μου την πεις παλι;

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν αναφερόμουνα σε σένα αλλά στον aneurysm και στον thyra7. Δεν έχω να πω κάτι για την σύνθεση, αν είχα θα πόσταρα.

Μπα περιεργο! :mrgreen: Καλα που πηρα ψωμι σημερα

Δημοσ.

Δεινοσαυρε σχολίασα την συνθεση του παληκαριού, αν και δεν ειχα δει εξ' άρχης οτι δεν θελουμε ssd.

Anyway, κοκολίνε τι σκορ σου δινει το συστημα σου στο cinebench?

Δημοσ.

Δεινοσαυρε σχολίασα την συνθεση του παληκαριού, αν και δεν ειχα δει εξ' άρχης οτι δεν θελουμε ssd.

Anyway, κοκολίνε; τι σκορ σου δινει το συστημα σου στο cinebench?

Δημοσ.

εγω παντως εχω να πω το εξησ ...με τα πραγματα που του εχετε βαλει και εχουν ενταθει τα πραγματα απο οτι βλεπω μην του βαλετε κουτι..καλυτερα σε χαρτοκουτο αφηστε το μηχανημα ....αν λεω αν παει αργοτερα σε crossfire/sli το συγκεκριμενο κουτι θα τσαλακωσει + οτι οι καρτεσ δεν θα αναπνεουν για κανεναν λογο και θα εχει προβλημα με θερμοκρασιες......χαμηλωστε το τροφοδοτικο......και προτεινετε ενα σοβραο μηχανημα απο ολες τισ αποψεισ και μην τσακωνεστε...

και αναφερομαι παντα για το thermaltake για να μην παρεξηγηθω..

Δημοσ.

τι λες για αυτο;

οταν καποιος εχει και διαθετει τοσα λεφτα τα περισσοτερα θα πανε σε καρτα γραφικων αφου αναφερει μονο παιχνιδια...Συμφωνω με τον doctor.Εγω δεν θα επαιρνα καρτα των 600€ γιατι δεν τα εχω αφου ομως διαθετει 1500€ τα 600 ειναι μια χαρα στην καρτα

Αναρωτιέμαι τι αλλο πιο ακυρο θα δουμε απο συνθέσεις , εχουμε φτασει σε σημειο δλδ οι μοναδικες σχετικα αξιολογες συνθέσεις στο τμήμα το αναβαθμίσεων να είναι του Δεινόσαυρου... ανικουστα πραγματα!!!

Δημοσ.

Αναρωτιέμαι τι αλλο πιο ακυρο θα δουμε απο συνθέσεις , εχουμε φτασει σε σημειο δλδ οι μοναδικες σχετικα αξιολογες συνθέσεις στο τμήμα το αναβαθμίσεων να είναι του Δεινόσαυρου... ανικουστα πραγματα!!!

Πεστα χρυσοστομε

Δημοσ.

γτ πολυ απλα οι υπόλοιπη εχουν βαρεθει να τσακώνονταν με το τι αρεσει στο καθενα και με το πως βλεπει ο καθενας την συνθεση του αλλου.εγω προσωπικά για αυτο τον λογο εχς σταματησει να κανω προτασης.

Δημοσ.

γτ πολυ απλα οι υπόλοιπη εχουν βαρεθει να τσακώνονταν με το τι αρεσει στο καθενα και με το πως βλεπει ο καθενας την συνθεση του αλλου.εγω προσωπικά για αυτο τον λογο εχς σταματησει να κανω προτασης.

Βρε καιεγώ μαζί σου...

Αλλά όταν βλέπω τυπάκια οπως ο thyra7 που μέχρι πριν ένα μήνα μας έπρηζαν τα ούμπαλα να τους προτεινουμε συστημα και ξεφνικά απο το πουθενα αποκτούν αποψη και κανουν και προστάσεις ενώ δεν έχουν ιδέα.... εεεε δεν μπορώ διαολίζομαι!!

Δημοσ.

δεν του ειπα να αγορασει αυτο που προτεινα απλως ειπα μια ιδεα...Αν προσεξεις εκανα και μια ερωτηση πριν πως βλεπει αυτο που του εφτιαξα..Τι δεν σου αρεσει απο το συστημα που εφτιαξα εκτος τον επεξεργαστη

Δημοσ.

δεν του ειπα να αγορασει αυτο που προτεινα απλως ειπα μια ιδεα...Αν προσεξεις εκανα και μια ερωτηση πριν πως βλεπει αυτο που του εφτιαξα..Τι δεν σου αρεσει απο το συστημα που εφτιαξα εκτος τον επεξεργαστη

Τι να μην μου πρωτοαρέσει...

Μακαρι να ήταν μονο ο επεξεργαστής...

Θες την εντελώς μη vfm καρτα γραφικών...

Θες το επιοικώς απαραδεκτο κουτι ... ειδικά για τετοιο hw

Θες το uber , ακρως, υπερβολικά μεγάλο τροφοδοτικο....

Θες της αχρειαστες 1800 αρες μνήμες

Θες την αχρειστη ποσοτητα μνήμης

Να πω και αλλά... δεν έμεινε και τπτ..

Δημοσ.

επεξεργαστη?κουτι?τροφοδοτικο?μητρικη? τι αλλο θελεις?βαζεις ζ68 σε cpu που μπορει να παρει ανετα ζ77.ροφοδοτικο 1000βατ να τροφοδοτήσει τι?? σερβερ θα εχει το παλικάρι?

Δημοσ.

αχρειαστα; Οταν μετα απο λιγα χρονια θα ερχεται και θα λεει το pc ειναι αργο εσυ θα λες θελει αναβαθμιση..Αφου διαθετει αυτα τα λεφτα γιατι να μην παρει το αχρειαστο για τωρα αλλα χρησιμο για το μελλον; Το κουτι το εβαλα απλως στην συνθεση γτ δεν ειχε καλυτερο το mysystems..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...