Bspus Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Killik : Και μόνο που θα γράφει once ο developer για 3 πλατφόρμες είναι win situation μη το ψάχνεις. Οι χρήστες απλά ακολουθούν αυτό που έχουν επιλέξει οι developers. Αυτο ομως δεν εχει να κανει ουτε με την ελλεψη aero ουτε με το start button Σεβαστη η αποψη αρκετων που θεωρουν τρισαθλιο το interface των windows, εχουν καθε δικαιωμα να πανε αλλου. Αλλα υπαρχουμε και εμεις οι παραξενοι που μας αρεσει και θα εκτιμουσαμε να μην μας αφαιρεσουν την επιλογη πραγματικα χωρις κανενα σοβαρο λογο. Δεν ειπε κανεις να μην δοκιμασουν κατι καινουριο. Την επιλογη να το ξαναλλαξουμε ζηταμε μονο Ειναι η πρωτη φορα που νοσταλγω αυτο που ισχυει στα gnu/linux λειτουργικα. Δε σου αρεσει το unity η το νεο Gnome? βαζεις οποιο αλλο θες στη θεση του και δε δινεις λογαριασμο σε κανεναν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios_geo Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Μάλλον δεν έχεις δουλέψει σε mac για να το λες αυτό. Το interface των windows είναι ότι πιο τρισάθλιο και κακάσχημο έχει φτιαχθεί ποτέ , οπότε κάθε αλλαγή είναι καλοδεχούμενη. Γενικα πάμε σε πιο απλοικά μενού , στυλ mac , από ότι λένε και σε συμβουλές προς developers τα παιδιά της microsoft, με επικέντρωση στο περιεχόμενο. Εξήγησε το παράδοξο. Ενω οι χρήστες Mac, επαίνουν τόσο τα μηχανηματά τους, πόσο καλα είναι και ότι απο τη στιγμη που τα πήραν δεν κοιτάξουν ποτε ξανά πίσω, και λοιπές αηδίες, γιατι το ποσοστό έχει κολλήσει χρόνια τώρα στο 5-7%; Δεν θα έπρεπε και εμείς οι τυφλοί να έχουμε δει τόσα χρόνια το φως το αληθινό; Υ.γ. Να πρόλαβv να πω ότι το κοστος αγοράς δεν είναι ο ο κύρος λόγος. Μια χαρα τα σκάνε οι χρήστες για iPhone και iPad. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Υ.γ. Να πρόλαβv να πω ότι το κοστος αγοράς δεν είναι ο ο κύρος λόγος. Μια χαρα τα σκάνε οι χρήστες για iPhone και iPad. Πως δεν είναι; Το PC πλέον είναι ανάγκη, και για δουλειά, και για σπουδές, και για διασκέδαση. Υπάρχουν περιπτώσεις που ΟΣΟ και να μην το θες, θα πάρεις. Και αν πάρεις, γιατί να δώσεις 1.000 ευρώ ενώ μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου με τα μισά; Γιατί ο μέσος χρήστης είναι απλά χρήστης, όχι enthousiast. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agnwstos_X Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Απατα θα πανε. Δεν υπαρχει λογος να αφησω τα 7αρια να τρεχω στα πετσοκομενα και ασχημα 8, επειδη για να τα σηκωνουν και τα ταμπλετ βαφτισαν την επιστροφη 10 χρονια πισω ως εξελιξη. Στα τσακιδια MS... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Πάντως απορώ ποιος έξυπνος και κακόγουστος σκέφτηκε αυτό το matte κόκκινο για το κλείσιμο παραθύρου δηλαδή.. Το aero μια χαρά είναι..Δηλαδη δεν μπορούν να κρατήσουν κάτι ρε γαμώτο και να το εξελίξουν σε καλύτερο;; Πρέπει να το αλλάξουνε για καλύτερο και κάλα και στο τελος να κάνουν πάλι μπαρούφα;; έλεος πια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bisbirikos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Από την τελευταία δοκιμαστική έκδοση με εκνευρίζει αφάνταστα η πλήρης απόρριψη του start menu. Καλό το metro interface αλλά ας υπάρχει και η επιλογή για κλασσικό interface. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hillmaster_GR Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Πως δεν είναι; Το PC πλέον είναι ανάγκη, και για δουλειά, και για σπουδές, και για διασκέδαση. Υπάρχουν περιπτώσεις που ΟΣΟ και να μην το θες, θα πάρεις. Και αν πάρεις, γιατί να δώσεις 1.000 ευρώ ενώ μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου με τα μισά; Γιατί ο μέσος χρήστης είναι απλά χρήστης, όχι enthousiast. Να συμβάλλω λίγο σε αυτό με μία εικόνα που κατά τη γνώμη μου είναι η βασική αιτία που δεν "περπατάνε" τα Mac. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick_mantas Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Λίγο καθυστερημένα και εγώ αποφάσισα να κατεβάσω την έκδοση των windows 8 rp σε iso για να την βάλω στο laptop που τρέχει ubuntu θα γίνει κανονικά η εγκατάσταση ? το laptop είναι από το 2004 8a τα τρέχει ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Γιατί να μη τρέχει; Κανονικά στο δικό του partition θα το βάλεις. Αν έχεις τρέξει vista ή windows 7 στο λαπτοπ, σίγουρα θα τρέξει καλύτερα το win8. Για μένα και το ubuntu με gnome 3 πιο αργό είναι απο το win8. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick_mantas Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 πριν το ubuntu φορούσε win ΧΡ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Αυτά έχει γράψει η microsoft: 1 GHz or faster processor 1 GB RAM (32-bit) or 2 GB RAM (64-bit) 16 GB available hard disk space (32-bit) or 20 GB (64-bit) DirectX 9 graphics device with WDDM 1.0 or higher driver Εντάξει μετά όλα σχετικά είναι τι μπορεί να τρέξει και να κάνει με 1GHz επεξεργαστή. Εσύ στο όριο μπορεί να είσαι. Δοκίμασέ το και θα δεις. Στο θέμα μας, έχω ξαναδηλώσει πως το νέο UI των παραθύρων, χωρίς τη διαφάνεια και την ενοποίηση των χρωμάτων μου αρέσει πολύ. Όσο αφορά το start, έχω βολευτεί πολύ περισσότερο απο ότι με το κλασικό start menu. Το όλο θέμα είναι να τακτοποιήσεις τα tiles όπως τα θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick_mantas Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Τελικά όλα τρέχουν κανονικά !! Όμορφο είναι ! και βολικό σε κάποια πράγματα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios_geo Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Πως δεν είναι; Το PC πλέον είναι ανάγκη, και για δουλειά, και για σπουδές, και για διασκέδαση. Υπάρχουν περιπτώσεις που ΟΣΟ και να μην το θες, θα πάρεις. Και αν πάρεις, γιατί να δώσεις 1.000 ευρώ ενώ μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου με τα μισά; Γιατί ο μέσος χρήστης είναι απλά χρήστης, όχι enthousiast. Και με το κινητό των 100 ευρώ κανείς την δουλεία σου. Παρόλα αυτά τα iPhone πουλάνε καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Και με το κινητό των 100 ευρώ κανείς την δουλεία σου. Παρόλα αυτά τα iPhone πουλάνε καλά. Θέμα μόδας είναι όλα. Το iphone σου δίνει κοινωνικό status. Το ακριβό pc ίσως να σου έδινε κάποτε, τώρα πια όχι. Εμένα πάντως το κινητό μου μου κόστισε κάτω από 100 ευρώ και δεν έχω παράπονο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Κοινωνικό status στην Ελλάδα = λαμόγιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα