insanebob Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα παιδιά, Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς επειδη θέλω να κάνω αναβάθμιση στο Pc απο core 2 quad σε i5-ivy bridge αν η υδρόψυξη που εχει εχει το κουτί μου (Thermaltake tai-chi) κάνει για τον επεξεργαστή ή θέλει άλλη βάση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SwAToNeR Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Ποια υδρόψυξη έχεις; Αν δε δώσεις περισσότερες πληροφορίες δεν μπορούμε να μυρίσουμε τα νύχια μας, με συγχωρείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pano Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Αν πάρεις μητρική της Asrock (έχει υποδοχές και για s775 ψύκτρες) λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα,ψάξτο όμως λίγο(google),αλλιώς ψάξε για s1155 bracket αν υπάρχει. @ SwAToNeR εδώ είσαι http://www.thermaltakeusa.com/product/chassis/fulltower/tai-chi/vb5000sna.asp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SwAToNeR Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Συγνώμη δεν έψαξα για το case οτι έρχετε έτοιμο με υδρόψυξη. το block όμως δεν κάνει για sandy. Άρα θα πρέπει να αλλάξεις block. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pano Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Άρα θα πρέπει να αλλάξεις block. Σε μητρική της Asrock,πιστεύεις ότι θα υπάρξει πρόβλημα να μπεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SwAToNeR Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Αλλάζει τελείως το άνοιγμα στις τρύπες που κάθετε η ψύκτρα σε 775 με 1155-1156. Σκέψου το 1155 είναι λίγο μεγαλύτερο απο 1156 και 1156 αρκετά μεγαλύτερο απο 775. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pano Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δεν με κατάλαβες μάλλον,οι μητρικές s1155 της asrock έχουν τρύπες και για s775,γι'αυτό σε ρώτησα μήπως τυχόν γνωρίζεις αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα μ'αυτόν τον συνδυασμό. Υ.Γ Και ένα link http://www.asrock.com/feature/cco/index.asp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SwAToNeR Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Όσο ζώ μαθαίνωωω... Τι είπες τώρα.... Απ'οτι είδα όντως και οι z77 παίρνουν και 775 άρα θα είσαι ΟΚ. Σε μέγεθος επεξεγαστή δεν αλλάζει κάτι απ'οτι το 775 που να μην μπορεί να το καλύψει οποιοδήποτε block. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Αλλάζει τελείως το άνοιγμα στις τρύπες που κάθετε η ψύκτρα σε 775 με 1155-1156. Σκέψου το 1155 είναι λίγο μεγαλύτερο απο 1156 και 1156 αρκετά μεγαλύτερο απο 775. 1155 και 1156 ειναι ακριβώς ιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SwAToNeR Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 1155 και 1156 ειναι ακριβώς ιδια Δεν είναι ίδια. Μακάρι να ήταν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δεν είναι ίδια. Μακάρι να ήταν Ειναι ...με ποιαν ψυκτρα είχες ασυμβατοτητα ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SwAToNeR Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 True Black & D-tek Fuzion waterblock. Στο 1156 κούμπωνε με εσωτερικά τα clips ενώ 1155 έπρεπε να τα ανοίξω τέρμα. Είναι μισό εκατοστό πιο μεγάλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insanebob Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Παίδες συγνώμη που δεν ανέφερα οτι το κουτί έχει πάνω δική του υδρόψυξη δική μου παράλειψη. Οπότε δηλαδή αν κάνω την αναβάθμιση σε ivy cpu θέλω μόνο την βάση να αλλάξω. Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρώ γιατί στις γνωστές αλυσίδες δεν έχω βρεί κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 True Black & D-tek Fuzion waterblock. Στο 1156 κούμπωνε με εσωτερικά τα clips ενώ 1155 έπρεπε να τα ανοίξω τέρμα. Είναι μισό εκατοστό πιο μεγάλη. Είσαι άτυχος δεν ξέρω να πω πάντως stock,h70,corator ,megahalem μια χαρα κουμπωνουν με το ίδιο bracket που δοκίμασα. Και παντού στο net το ίδιο λένε. Παράδειγμα http://hw-lab.com/lga-1155-and-lga-1156-share-the-same-screw-hole-design.html Παίδες συγνώμη που δεν ανέφερα οτι το κουτί έχει πάνω δική του υδρόψυξη δική μου παράλειψη. Οπότε δηλαδή αν κάνω την αναβάθμιση σε ivy cpu θέλω μόνο την βάση να αλλάξω. Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρώ γιατί στις γνωστές αλυσίδες δεν έχω βρεί κάτι. Η όπως αναφέρθηκε πιο πάνω με ashrock ούτε κάνω αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SwAToNeR Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Είσαι άτυχος δεν ξέρω να πω πάντως stock,h70,corator ,megahalem μια χαρα κουμπωνουν με το ίδιο bracket που δοκίμασα. Και παντού στο net το ίδιο λένε. Παράδειγμα http://hw-lab.com/lg...ole-design.html Η όπως αναφέρθηκε πιο πάνω με ashrock ούτε κάνω αυτο Το bracket 1156-1155 αν δείς κάνει απλά και για τα δύο. H cpu block d-tek fuzion v2 και όπως και όλα τα bracket 1156-1155 ανοίγουν. Έχουν δύο θέσεις οι βίδες τους. Για 1156 και για 1155. Δεν είναι όμως ίδιο ακριβώς. Πχ στην true black μπορείς να βάλεις του 775 το πάνω bracket χωρίς το backplate με βίδες και σε 1156 βιδώνει χωρίς πρόβλημα. Σε 1155 είναι μικρό όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα