pistolac Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζει κάποιος μαγαζί στην Αθήνα, που να πουλάει ηχεία Teufel. επειδή μέχρι στιγμής έχω καταλάβει ότι πωλούνται μόνο μέσω internet κατευθείαν από Γερμανία. Ευχαριστώ !
TheELF Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 http://el.glosbe.com/de/el/teufel ού 666 (στο 0:30) http://www.youtube.com/watch?v=1tYgaGxBc2c&feature=player_detailpage#t=29s
pistolac Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχχαχα που το θυμήθηκες??? Να το κάνω τότε "Teufel Audio" προς αποφυγή παρεξηγήσεων μη πάει και μου σκάσει καμιά Λουκά έξω απ'το σπίτι!
Navu Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Μόνο μέσω internet τα Teufel. Σίγουρα είναι πολύ καλοφτιαγμένα, τώρα από ήχο βρίσκονται έτη φωτός μπροστά από υλοποιήσεις τύπου Logitech, κατά περίπτωση κερδίζουν ακόμη και Edifier/Klipsch. Πολύ παλιότερα (πάνω από 15 χρόνια), όταν έβγαζε και ηχεία car-audio, είχα ακούσει ένα subwoofer τους με τοπολογία ανάκλασης συχνοτήτων, οι εντυπώσεις ήταν κάτι παραπάνω από θετικές.
pistolac Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Μόνο μέσω internet τα Teufel. Σίγουρα είναι πολύ καλοφτιαγμένα, τώρα από ήχο βρίσκονται έτη φωτός μπροστά από υλοποιήσεις τύπου Logitech, κατά περίπτωση κερδίζουν ακόμη και Edifier/Klipsch. Πολύ παλιότερα (πάνω από 15 χρόνια), όταν έβγαζε και ηχεία car-audio, είχα ακούσει ένα subwoofer τους με τοπολογία ανάκλασης συχνοτήτων, οι εντυπώσεις ήταν κάτι παραπάνω από θετικές. Ευχαριστώ για την απάντηση, δυστυχώς είναι έτσι όπως το είχα υποψιαστεί :/ Υ.Γ: Ψάχνω 2.1 για να τα συνδέσω στο pc, μετά από αρκετό ψάξιμο κατέληξα στα Edifier S730 μιας και τα TEUFEL είναι μόνο μέσω ίντερνετ και αρκετά πιο ακριβά (+ μεταφορικά). Θα θελα να ακούσω σχόλια ή εάν υπάρχει κάποια καλύτερη πρόταση [με budget έως 350-400 € max] .!
Navu Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δεν υπάρχει τίποτα ανταγωνιστικό σ'αυτά τα λεφτά κόντρα στα 730. Μην το σκέφτεσαι καν, όρμα άφοβα!...
HALF EVIL Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Γιατί τόσο ακριβά ηχεία για Πισι ; Και με τα edifier S530 στα 170€ θα μείνεις απόλυτα ευχαριστημένος. Η διαφορά τους βρίσκεται στο subwoofer που είναι παθητικής ανάκλασης. Αν όμως είσαι τόσο απαιτητικός σίγουρα θα έχεις σύστημα HiFi.
pistolac Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Γιατί τόσο ακριβά ηχεία για Πισι ; Και με τα edifier S530 στα 170€ θα μείνεις απόλυτα ευχαριστημένος. Η διαφορά τους βρίσκεται στο subwoofer που είναι παθητικής ανάκλασης. Αν όμως είσαι τόσο απαιτητικός σίγουρα θα έχεις σύστημα HiFi. Hi fi δεν έχω φίλε μου. Τη μόνη μουσική που ακούω την ακούω απ το pc. τα S730 έχουν τη διπλάσια ισχύ απ΄τα S530 και ο λόγος που πάω απευθείας στα πιο μεγάλα είναι ότι έχω ήδη 155watt ηχεία 5.1 , τα G51 της Logitech [155 watts RMS (4 x 20 watts δορυφόροι, 19 watts κεντρικό, 56 watt από το subwoofer).](θα μ πεις δεν κάνουν για μουσική και πάλι τα 2χ20 fronts / 1χ 56 sub δεν μου είναι αρκετά) παρόλαυτα θέλω κάτι που να ακούγεται αρκετά δυνατά και όσο το δυνατόν πιο καθαρά. Υ.Γ: ευχαριστώ για το χρόνο σου!
ckredeye Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 από internet από το site τους, έχε το νου σου για προσφορές, εγώ χτύπησα ηχόμπαρα 2.1 στις γιορτές με δωρεάν μεταφορικά.
mcrae13 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, ckredeye είπε από internet από το site τους, έχε το νου σου για προσφορές, εγώ χτύπησα ηχόμπαρα 2.1 στις γιορτές με δωρεάν μεταφορικά. Άντε ρε φίλε που ήσουν να πούμε? Παραλίγο να περάσουν 7 χρόνια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα