thanos_gogo Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 καλησπερα εχω ενα λαπτοπ dv6500 εδω κ 4 χρνια. Το προβλημα του ειναι το εξης την ωρα που εχω ανοιχτο μονο το chrome ξεφνικα εδω κ ενα μηνα μου βγαζει ενα μνμ οτι η μνημη του υπολογιστη ειναι ανεπαρκης. Εγω διεγραψα οτι ειχε απο ταινιες προγραμματα κ τραγουδια αλλο αυτο το μνμ εξακολουθει να βγαινει,οταν βγαινει αυτο το μνμ μετα απο κανα 20 λεπτο αμα δεν μπω στην διαχειριση εργασιων tou chrome κ δεν τερματισω το gpu με πεταει απο το chrome μου βγαζει off το ποντικι(usb) κ μετα κολλαει το pc με αποτελεσμα να κλεινει μονο απο το κουμπι.. πριν 2 μερες επισης την ωρα που το ανοιξα μου εκανε ενα περιεργο θορυβο.. αααα κιολας δεν μπορεις να κρατησεις τον υπολογιστη στα ποδια χωρις την βαση ανεμιστηρα γιατι θα παθεις εγκαυμα αλλα αυτον τον μηνα μεχρι κ ο ανεμιστηρας αρχισε να καιει
TheELF Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 καλησπερα εχω ενα λαπτοπ dv6500 εδω κ 4 χρνια. Το προβλημα του ειναι το εξης την ωρα που εχω ανοιχτο μονο το chrome ξεφνικα εδω κ ενα μηνα μου βγαζει ενα μνμ οτι η μνημη του υπολογιστη ειναι ανεπαρκης. Αυτό το μήνυμα αναφέρεται στην μνήμη όχι στον σκληρό δίσκο. Αν κάνεις δεξί κλικ στο υπολογιστής και πας ιδιότητες κάπου σου γράφει Eγκατεστημέvη μvήμη (RAM): όσα έχεις GB(μπορεί να έχεις και μόνο mb).Πες μας πόσοι έχεις. Σε κάθε περίπτωση πάτα εκεί που λέει Pυθμίσεις συστήματoς για πρoχωρημεvoυς->Για πρoχωρημέvoυς->και μπες στο Eπιδόσεις εκεί πάλι Για πρoχωρημέvoυς και πάτα εκεί που λέει Aλλαγή... εκεί είναι οι ρυθμίσεις για την εικονική μνήμη,για πες μας τι έχει.
TheELF Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Οκ από την μνήμη μια φορά δεν είναι έχει μπόλικη. Οπότε λογικά κάτι θα έχει πάθει ο chrome,αν το βγάζει μόνο όταν τον τρέχεις,μπορείς να πατήσεις shift+esc για να δεις τι τρώει την μνήμη,αν δεν βγάλεις άκρη ούτε έτσι τότε δοκίμασε να κάνεις ό,τι λέει εδώ http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=en&answer=111899 και μετά να τον ξανά περάσεις,κράτα πρώτα τους σελιδοδείκτες και τους κωδικούς σου.
thanos_gogo Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 οχι το προβλημα συνεχιζεται εκανα απεγκατασταση το ξανα εβαλα κ παλι τα ιδια οχι το προβλημα συνεχιζεται εκανα απεγκατασταση το ξανα εβαλα κ παλι τα ιδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα