Βασούλι Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Γειά σε όλους. Χρειάζομαι βοήθεια με το S.M.A.R.T. μου. Λοιπόν ψάχνω να το απενεργοποιήσω & στο IDE Configuration δεν μου βγάζει την επιλογή disable αλλα μου βγάζει τις επιλογές: Auto, cd/dvd, not installed & ARMD. Τί πρέπει να επιλέξω για να το απενεργοποιήσω;
poulinos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 μπορει να το εχει σε καποιο αλλο μενου εκτος αν δεν υπαρχει σαν επιλογη σε αυτο το bios.για ποιο λογο θες να το κλεισεις? β.κοιτα στο Manual να δεις που το αναφερει
TheELF Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 για ποιο λογο θες να το κλεισεις? Επειδή του βγάζει μήνυμα ότι δεν ξεκινάει ο Η/Υ λόγου του ότι δεν περνάει ο δίσκος τον smart έλεγχο.
poulinos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Επειδή του βγάζει μήνυμα ότι δεν ξεκινάει ο Η/Υ λόγου του ότι δεν περνάει ο δίσκος τον smart έλεγχο. παραξενο.κανονικα προειδοτοποιητικο χαρακτηρα εχει το smart.εκτος αν ο δισκος τα παιξε τελειως και για αυτο δεν μπαινει.παντως αμα το smart πεταει error τοτε να παει τον δισκο πισω αφου παρει backup για αλλαγη.αν ειναι εκτος εγγυησης μην τον εχει για πολλα πολλα. ας δει στο manual τι γραφει και στην τελικη για bios update.μπορει να βρει και το τελευταιο bios και το τελευταιο Manual στο site της εταιρειας του board.
Βασούλι Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Ο υπολογιστής δουλεύει κανονικά αλλα όποτε θυμάτε μου το βγάζει & θέλω να το απενεργοποιήσω. Τί πρέπει να επιλέξω; Δεν έχω το manual.
TheELF Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 παραξενο.κανονικα προειδοτοποιητικο χαρακτηρα εχει το smart.εκτος αν ο δισκος τα παιξε τελειως και για αυτο δεν μπαινει. Κάποιοι παλιοί δίσκοι δεν έχουν καθόλου smart ή εγώ π.χ. έχω έναν δίσκο 1gb(ο ναι) που έχει αρκετά bad sector και δεν περνάει τον smart έλεγχο του Η/Υ μου (βλέπε υπογραφή), δεν μπορώ να bootaro με αυτόν δηλαδή στον Η/Υ αλλά μπορώ να τον βάλω στην amiga μου και να δουλεύει κανονικότατα... Όπως και να έχει, μπορεί απλά να θέλει να τον βάλει μπρος για να πάρει αρχεία....
poulinos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Ο υπολογιστής δουλεύει κανονικά αλλα όποτε θυμάτε μου το βγάζει & θέλω να το απενεργοποιήσω. Τί πρέπει να επιλέξω; Δεν έχω το manual. το Manual μπορεις να τοβρεις απο το site της εταιρειας του board>το εχουν σε Pdf. Κάποιοι παλιοί δίσκοι δεν έχουν καθόλου smart ή εγώ π.χ. έχω έναν δίσκο 1gb(ο ναι) που έχει αρκετά bad sector και δεν περνάει τον smart έλεγχο του Η/Υ μου (βλέπε υπογραφή), δεν μπορώ να bootaro με αυτόν δηλαδή στον Η/Υ αλλά μπορώ να τον βάλω στην amiga μου και να δουλεύει κανονικότατα... Όπως και να έχει, μπορεί απλά να θέλει να τον βάλει μπρος για να πάρει αρχεία.... παντως και για τους 2 πιο πανω φιλους και φιλη οταν το smart πεταει error κατι δεν παει καλα.δεν σημαινει οτι θα τα παιξει ο δισκος αλλα ειναι ενα πρωτο σημαδι οτι κατι δεν παει καλα.αν εχει backup τοτε οκ 500άρης είναι & είναι samsung και απο το diagnostics της samsung μπορει να δει τι θεμα εχει ο δισκος.
Βασούλι Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Το θέμα μου είναι να απενεργοποιήσω το smart όμως & όχι ο δίσκος
TheELF Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Το θέμα μου είναι να απενεργοποιήσω το smart όμως & όχι ο δίσκος Το θέμα είναι,μιας και μπαίνεις στα windows, να τρέξεις το Hard Disk Sentinel και να μας ανεβάσεις εδώ την εικόνα την αρχική και την καρτέλα του smart για να σου πούμε τι να κάνεις. Αν θες πες μας και το μοντέλο του laptop να ψάξουμε για την ρύθμιση.
poulinos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Το θέμα μου είναι να απενεργοποιήσω το smart όμως & όχι ο δίσκος για αυτο ειπα δες το manual Το θέμα είναι,μιας και μπαίνεις στα windows, να τρέξεις το Hard Disk Sentinel και να μας ανεβάσεις εδώ την εικόνα την αρχική και την καρτέλα του smart για να σου πούμε τι να κάνεις. Αν θες πες μας και το μοντέλο του laptop να ψάξουμε για την ρύθμιση. καλυτερα diagnostics απο τον ιδιο τον δισκο.β.desktop πρεπει να ειναι
Βασούλι Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 το πρόγραμμα αυτό βγάζει την υγεία του σκληρού πραγμα το οποίο δεν είναι το θέμα μου! Μου δείνει τις εντολές που είπα & θέλω να ξέρω τί πρεπει να επιλέξω για να μην μου βγάζει τίποτα!
TheELF Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 το πρόγραμμα αυτό βγάζει την υγεία του σκληρού πραγμα το οποίο δεν είναι το θέμα μου! Μου δείνει τις εντολές που είπα & θέλω να ξέρω τί πρεπει να επιλέξω για να μην μου βγάζει τίποτα! Και που θες να ξέρουμε αν δεν ξέρουμε το μοντέλο;;;; Κάθε Bios είναι διαφορετικό.
poulinos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 για αυτο και εγω ειπα οτι στο manual θα αναφερει που ειναι το smart.η αν χρειαστει bios να το περασεις για να εμφανιστει αν δεν υπαρχει τετοια επιλογη απενεργοποιησης στο υπαρχον bios.
Βασούλι Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δεν έχω το manual & το μοντέλο είναι asus pro52l series
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα