Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

MJBulls23 οι έφηβοι δεν είναι ο μέσος όρος και δεν είναι νορμάλ άνθρωποι,είναι έφηβοι που αν δεν υπάρχει μια δεύτερη γνώμη, εδώ είναι που μπαίνει η συζήτηση , πιστεύουν ό,τι βλέπουν ουσιαστικά τους γίνεται πλύση εγκεφάλου και με ενισχυτή την παρέα τους αρχίζουν και τα πράττουν.

Δημοσ.

Eίτε βλέπει τσόντες, είτε όχι, ο άντρας μετά από κάποια ηλικία θα έχει την ίδια άποψη για τις γυναίκες.

Μόνο τη μάνα του θα εξαιρεί..

Δημοσ.

Why? Εξηγησε το. Που το κακο. Σε τι μπορει να οδηγησει?

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ μιλωντας παντα.

Είσαι νομίζω αρκετά μεγάλος σε ηλικία για να ζητάς παρόμοιες απαντήσεις - από την άλλη είσαι και αυτός που έγραψε περί στραβών (και μόνο) ματιών, οπότε δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι μπορούμε να συνεννοηθούμε με βάση τα αυτοννόητα (όσο αυτοννόητο είναι να μην κάνεις απλά τα στραβά μάτια όταν το πιτσιρίκι σου διαπιστώνεις ότι ξημεροβραδυάζεται στα μπουρδέλα από τα 16-17-18 του, όταν συνειδητοποιείς ότι καπνίζει, όταν συνειδητοποιείς ότι αυτά που καπνίζει δεν είναι απλά τσιγάρα, όταν συνειδητοποιείς ότι πίνει, όταν συνειδητοποιείς ότι είναι βουλιμικό, όταν συνειδητοποιείς ότι κάνει κόντρες με μηχανάκια κι αυτοκίνητα, όταν συνειδητοποιείς ότι λατρεύει τα κόμιξ ενώ τα του σχολείου τα έχει γράψει κανονικά κ.ο.κ.) . Επειδή όμως δεν έχω διάθεση να τα αναλύσω αυτά τα αυτοννόητα και γιατί ακριβώς δεν είναι η σωστή αντιμετώπιση μόνο το στράβωμα των ματιών, το αφήνω εδώ.

Eίτε βλέπει τσόντες, είτε όχι, ο άντρας μετά από κάποια ηλικία θα έχει την ίδια άποψη για τις γυναίκες.

Μόνο τη μάνα του θα εξαιρεί..

...αν σα γονιός αδιαφορείς και απλά κάνεις στραβά μάτια, δεν συζητάς, δεν του δίνεις μια ορθή καθοδήγηση ώστε να συμβάλλεις θετικά στην ανάπτυξη της προσωπικότητάς του, δεν έχεις πνευματική σχέση μαζί του, δεν είσαι ικανός, δεν, δεν - αν γενικά το αφήσεις έρμαιο των ενστίκτων του και στην έκθεση απλά και μόνο στα μηνύματα του κοινωνικού περίγυρου, τότε ναι, δεν αποκλείεται όντως έτσι να εξελιχθεί, βλέπει-δεν βλέπει τσόντες.

Δημοσ.

Δεν ξερω την ηλικία του γιου... Αλλα αν ειναι στην ηλικια που αρχιζει να γνωριζει την σεξουαλικοτητα του καλο ειναι να μην μαθει καποια πραγματα μεσω του πορνο διοτι κατα πασα πιθανοτητα θα τα μαθει λαθος... Ενω μια σωστη συζητηση θα εχει και τα αναλογα αποτελεσματα... Καλως η κακως το πορνο δεν γινεται να το αποφυγει εντελως αλλα μια συζητηση θα ξεκαθαρισει ισως τι απο αυτα που βλεπει ειναι νορμαλ και τι οχι... Ας μην ξεχναμε τι κυκλοφορει στο ιντερνετ και ποσο ακραιο ειναι μερικες φορες... Ο μικρος πρεπει να μαθει να ξεχωριζει τι απο αυτα ειναι λογικο και τι οχι!

Συμφωνώ, και πιστέψτε με ο άντρας που έχει γαλουχηθεί με πορνό κάνει μπαμ, είναι σαν πορνοσταρ ο ίδιος τελικά στο σεξ χαχα.Άσε που βλέπει μετά τη γυναίκα σαν toy, με συνέπεια να μπορεί να τα βγάλει πέρα μόνο με toy γιατί οι τύπισσες δεν δέχονται τέτοια συμπεριφορά και τον απορρίπτουν.

Το θέμα είναι άλλο, και εμείς λέμε τα δικά μας απ ότι βλέπουμε.Any way για να πω κι εγω κάτι σαν απάντηση σχετική, να διαβάσει εδώ ο πατέρας, απόσπασμα του saferinternet.gr Ασφάλεια στο διαδίκτυο - Πρόσβαση στο διαδίκτυο από το σπίτι συμβουλές προς τους γονείς

http://www.sch.gr/2010-04-07-09-22-34/2010-04-07-10-31-40/%CE%A3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B4%CE%B1-4#content

Δημοσ.

Σε κάθε topic για parenting control το ίδιο... και εγώ με 7κιλά τσόντα την μέρα μεγάλωσα αλλά μια χαρά παιδί έγινα τελικά. Κλειδώνεται.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...