Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα.βασικα καλημερα περασε η μερα :P μου εφερε ο ξαδερφος μου το desktop του στο οποιο μπαινει ο γιος του σε πορνοσελιδες...και θελει να του βαλω ενα προγραμμα το οποιο να μην εχει προσβαση σε αυτες τις σελιδες...υπαρχει καποιο καλο (κατα προτιμηση free) προγραμματακι να κανει αυτην την δουλεια?

Δημοσ.

Την περιπτωση να κατσει να κανει μια εποικοδομητικη συζητηση με τον γιο του για το σεξ την σκεφτηκε? Διοτι μια ξαφνικη απαγορευση χωρις καμια εξηγηση μαλλον θα εχει τα αντιθετα αποτελεσματα! Ασε που ο γιος θα βρει σιγουρα αλλους τροπους να εχει προσβαση σε τετοιου ειδους υλικο.

Στο θεμα μας τωρα.. για δωρεαν δες το family safety της microsoft το οποιο ειναι μερος του πακετου live... (Messanger κτλ)

Δημοσ.

χαχαχα ειλικρινα δεν ξερω τι ακριβως κανει απλα μου ειπε οτι μπαινει εκει..τελος παντων..ευχαριστω θα το δοκιμασω και βλεπουμε :)

Δημοσ.

χαχαχα ειλικρινα δεν ξερω τι ακριβως κανει απλα μου ειπε οτι μπαινει εκει..

Ειλικρινα δεν ξερεις τι ακριβως κανει και μπαινει σε τετοιες σελιδες? :fear:

Βασικα ουτε καν συζητηση χρειαζεται για αυτο το θεμα με τον γιο του. Τι νοημα εχει η συζητηση? Τα στραβα ματια χρειαζονται να κανει.....

Δημοσ.

Δεν ξερω την ηλικία του γιου... Αλλα αν ειναι στην ηλικια που αρχιζει να γνωριζει την σεξουαλικοτητα του καλο ειναι να μην μαθει καποια πραγματα μεσω του πορνο διοτι κατα πασα πιθανοτητα θα τα μαθει λαθος... Ενω μια σωστη συζητηση θα εχει και τα αναλογα αποτελεσματα... Καλως η κακως το πορνο δεν γινεται να το αποφυγει εντελως αλλα μια συζητηση θα ξεκαθαρισει ισως τι απο αυτα που βλεπει ειναι νορμαλ και τι οχι... Ας μην ξεχναμε τι κυκλοφορει στο ιντερνετ και ποσο ακραιο ειναι μερικες φορες... Ο μικρος πρεπει να μαθει να ξεχωριζει τι απο αυτα ειναι λογικο και τι οχι!

Δημοσ.

καλησπερα.βασικα καλημερα περασε η μερα :P μου εφερε ο ξαδερφος μου το desktop του στο οποιο μπαινει ο γιος του σε πορνοσελιδες...και θελει να του βαλω ενα προγραμμα το οποιο να μην εχει προσβαση σε αυτες τις σελιδες...υπαρχει καποιο καλο (κατα προτιμηση free) προγραμματακι να κανει αυτην την δουλεια?

Με κλειστα μάτια το K9 Web Protection ( http://www1.k9webprotection.com/ ). Είναι δωρεάν, δοκιμασμένο και εντός windows δεν παρακάμπτεται (σε λογικά πλαίσια πάντα). Να του πεις να προσέξει την εγγραφή/ενεργοποίηση και να μην χάσει τον κωδικό.

• Moderators
Δημοσ.

Επίσης να προσέχει τον γιο του...μην τα πάρει στο κρανίο και τα κάνει όλα λίμπα.

laugh.gif

Δημοσ.

laugh.gif

...γελάς; Υπάρχουν και χειρότερα. Φαντάζεσαι να είναι τόσο αντιδραστικός που μια μέρα να καταλήξει για καριέρα στου Σειρηνάκη;

...+1 στην προτροπή "για γενική κουβέντα περί σεξουαλικότητας" με τον μικρό. Απλά οι απαγορεύσεις (ή το πολύ φάουλ περί στραβών ματιών που ειπώθηκε) δεν οδηγούν είτε καν πουθενά, είτε και σε καλούς δρόμους. Δεδομένο ότι το πιτσιρίκι θα κάνει τα δικά του, δεδομένο ότι αν θέλει...πορνά θα βρει τον τρόπο να τα βρει - δεδομένο και το ότι πρέπει να υπάρξει περιορσιμός των δυνατοτήτων για εύρεση. Όχι κρυφά όμως, να κάτσει και να του τα πει, "θα βάλω πρόγραμμα που μπλαμπλα, διότι μπλαμπλα". Κι άμα είναι να θέλει να δει ξεβράκωτα θηλυκά, να το κάνει παρουσία του μπαμπά, με καθοδήγηση και...εγκυκλοπαιδική επιμόρφωση, ώστε να του λυθούν και κάποια μυστήρια -διότι τσόντες είπαμε, και στο μπουκάλι να τον βάλει, θα δει- τουλάχιστον πρώτα, μην πέσει με τα μούτρα στον πατσά και κολλήσει κι όλας.

Δημοσ.

Απλά το πολύ φάουλ περί στραβών ματιών που ειπώθηκε δεν οδηγούν είτε καν πουθενά, είτε και σε καλούς δρόμους.

Why? Εξηγησε το. Που το κακο. Σε τι μπορει να οδηγησει?

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ μιλωντας παντα.

Δεν ξερω την ηλικία του γιου... Αλλα αν ειναι στην ηλικια που αρχιζει να γνωριζει την σεξουαλικοτητα του καλο ειναι να μην μαθει καποια πραγματα μεσω του πορνο διοτι κατα πασα πιθανοτητα θα τα μαθει λαθος...

Δηλαδη? Μπορεις να πεις μερικα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ πραγματα που μπορει να(ή καλυτερα οπως αφηνεις να εννοηθει: "υπαρχει ο κινδυνος να") μαθει λαθος?

Δημοσ.

Ε,αν δει π.χ. το «two girls and...» ε, δεν είναι και ό,τι καλύτερο για την σεξουαλική του ανάπτυξη.

1ον θελω συγκεκριμενα πραγματα (και οχι συγκεκριμενες ταινιες) που εαν δει καποιος εφηβος απο μια μεση ταινια πορνο θα ειναι κακο για την σεξουαλικη διαπαιδαγωγηση του. α), β) γ) δ) κλπ.

2ον δεν μιλαμε για εξαιρεσεις προφανως. Μιλαμε για μια μεσης καταστασης ταινια πορνογραφικου περιεχομενου. Εγω ενισταμαι στο παρακατω:

"Αλλα αν ειναι στην ηλικια που αρχιζει να γνωριζει την σεξουαλικοτητα του καλο ειναι να μην μαθει καποια πραγματα μεσω του πορνο διοτι κατα πασα πιθανοτητα θα τα μαθει λαθος"

.....που ειπωθηκε και που προφανως αναφερεται σε μια μεση ταινια πορνογραφικου περιεχομενου και οχι σε εξαιρεσεις των εξαιρεσεων.

Αυτο ρωταω. Τι θα δει ο εφηβος πχ και θα του κανει κακο στην σεξουαλικη διαπαιδαγωγηση του? Και γιατι αυτο(το συγκεκριμενο ή τα συγκεκριμενα πραγματα/λογοι που περιμενω να αναφερθουν) θα του κανει κακο?

Δημοσ.

ΟΚ αυτά που ισχύουν για 99.9% τον ταινιών τότε

1)όλες οι γυναίκες είναι τσούλες,κόρες, αδερφές,μητέρες, γιαγιάδες, προγιαγιάδες κτλ και δεν έχουν άλλο σκοπό αλλά και στόχο στην ζωή τους από το να κάνουν σεξ με όποιον όποια και ό,τι βρεθεί μπροστά τους.

2)Ο άντρας δεν θεωρείτε άντρας αν δεν έχει τουλάχιστον 20cm και δεν αντέχει για τουλάχιστον 20'(όσο πιάνει μια σκηνή στο μέσο όρο).

3)Το σεξ είναι κάτι το εξαιρετικά βίαιο και ταπεινευτικό, τουλάχιστον για την γυναίκα.

Δημοσ.

ΟΚ αυτά που ισχύουν για 99.9% τον ταινιών τότε

1)όλες οι γυναίκες είναι τσούλες,κόρες, αδερφές,μητέρες, γιαγιάδες, προγιαγιάδες κτλ και δεν έχουν άλλο σκοπό αλλά και στόχο στην ζωή τους από το να κάνουν σεξ με όποιον όποια και ό,τι βρεθεί μπροστά τους.

Ηρθε η κοπελα και εφερε την πιτσα αλλά δεν μου ζητησε να μπει μεσα. Δεν μου ζητησε να δει την κρεβατοκαμαρα. Friends "φαση" δηλαδη. Αυτο θα ηταν προβλημα στα φιλαρακια για τον Τζοι. Δεν νομιζω οτι αποτελει προβλημα για τον μεσο ανθρωπο ως προς την αναπτυξη της προσωπικοτητας του και της σεξουαλικοτητας του. Μόνο εαν δεν βγαινει καθολου εξω στον κοσμο ωστε να βλεπει οτι δεν λειτουργει το θεμα ακριβως ετσι.....

2)Ο άντρας δεν θεωρείτε άντρας αν δεν έχει τουλάχιστον 20cm και δεν αντέχει για τουλάχιστον 20'(όσο πιάνει μια σκηνή στο μέσο όρο).

Αυτο πραγματι μπορει να αποτελεσει "προβλημα" αλλά μικρο. Για αυτο και το εβαλα σε εισαγωγικα. Να νιωσει μειονεκτικα δηλαδη με το σωμα του και τις επιδοσεις του. Αλλά εκει μπαινει το ιντερνετ που μπορει να τον επιμορφωσει και να μαθει οτι αυτα που βλεπει στις ταινιες ειναι μεν αληθεια αλλά ειναι διοτι επιλεγουν αντρες με ιδιαιτερα προσοντα και εκπαιδευση. Αρσενικα ανθρωπινα οντα δηλαδη, που δεν ειναι αντιπρωσωπευτικο δειγμα του αρσενικου ανθρωπινου πληθυσμου δηλαδη.

Αλλά ειναι ενα επιχειρημα με ορθη βαση παρολα ταυτα.

3)Το σεξ είναι κάτι το εξαιρετικά βίαιο και ταπεινευτικό, τουλάχιστον για την γυναίκα.

Βιαιο? Δεν νομιζω.

Ταπεινωτικο σωστα. Με την εννοια του οτι η γυναικα παρουσιαζεται στις πορνογραφικες ταινιες ως αντικειμενο πασας χρησεως και στις ετεροφυλικες πορνογραφικες ταινιες ως αντικειμενο που μόνο σκοπο εχει την ικανοποιηση του αρσενικου οντος.

Οποτε εχεις ακομα ενα ορθο επιχειρημα αν και εγω πιστευω οτι τα εφηβα ανθρωπινα οντα δεν αποτυπωνουν και τοσο πολυ(σε τετοιο βαθμο) τουτα(τα προαναφερθεντα) τα προτυπα και τις αντιληψεις και επικεντρωνονται αλλου. Σε καθε περιπτωση δεν πιστευω οτι υπαρχει σχεδον κανενος ειδους κινδυνος απο την θεαση πορνογραφικων ταινιων απο τους εφηβους.

Ισως κανω και λαθος αλλά πρεπει να δουμε καμια ερευνα περι αυτου διοτι μόνο η επιστημη μπορει να οδηγησει σε μια αντικειμενικη και αξια λογου αποψη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...