Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σασ παιδια, επειδη ειμαι λιγο ασχετοσ με τα kernel και τα custom firmware και ολα αυτα θελω να σας ρωτισω, εχω ενα zte v9 με περασμενη τη 2,2 απο εναν οδηγο που βρικα εδω μεσα (αμα χρειαζεται πειτε μου να ψαξω να τον βρω) και τωρα θελω να το κανω να διαβαζει flash drives με otg, βρικα κατι πληροφοριεσ εδω αλλα ειμε λιγο ασχετοσ οποτε υπαρχει καποιοσ που να μπορει να μου πει τη πρεπει να κατεβασω απο αυτα που λενε και πωσ να το εγκαταστισω?

ευχαριστω!!!

Δημοσ.

Το OTG είναι θέμα πυρήνα (kernel). Απλά φλασάρεις έναν που το υποστηρίζει και είσαι εντάξει. Έγιναν προσπάθειες να εισαχθεί το OTG στους επίσημους πυρήνες για το Android όμως καταναλώνει πάρα πολλή μπαταρία και απορρίφθηκε. Θα πρέπει να ψάξεις στο Google για "kernel otg support zte" ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.

Ακόμα και το νέο Nexus7 tablet έχει δυνατότητες OTG αλλά η Google τις έχει απενεργοποιήσει χάριν μπαταρίας.

Το ξέρω δεν απαντάω στην ερώτησή σου όμως δε νομίζω για ένα feature να θέλεις το κινητό σου να κρατάει π.χ. 6 ώρες.

Δημοσ.

Το OTG είναι θέμα πυρήνα (kernel). Απλά φλασάρεις έναν που το υποστηρίζει και είσαι εντάξει. Έγιναν προσπάθειες να εισαχθεί το OTG στους επίσημους πυρήνες για το Android όμως καταναλώνει πάρα πολλή μπαταρία και απορρίφθηκε. Θα πρέπει να ψάξεις στο Google για "kernel otg support zte" ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.

Ακόμα και το νέο Nexus7 tablet έχει δυνατότητες OTG αλλά η Google τις έχει απενεργοποιήσει χάριν μπαταρίας.

Το ξέρω δεν απαντάω στην ερώτησή σου όμως δε νομίζω για ένα feature να θέλεις το κινητό σου να κρατάει π.χ. 6 ώρες.

ok βρικα ποιο kernel χρειαζεται αλλα το προβλημα ειναι οτι το εχω κατεβασει και δεν ξερω τι ειναι το kernel :eek: οποτε δεν ξερω και πωσ να το εγκαταστισω, αυτο ρωταω να μου πειτε με λιγα λογια τι ειναι και πωσ το εγκαθιστω :rolleyes:

Δημοσ.

Υπάρχουν εφαρμογές που φλασάρουν πυρήνες. Νομίζω το ROM Toolbox την κάνει τη δουλειά.

Με μια φράση: Πυρήνας (kernel) είναι το λογισμικό που συνδέει το software με το hardware.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...